LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    26. Siječanj 2020. 16:55

Drage Dame pratim vas vec duze vrjeme,tek sad sam odlucila dase prikljucim jel mislim da zajednickim snagama lakse cemo da stignemo do cilja.Ne zivim u Hr.al sam primjetila da ima par dama takodje koje nisu iz Hr.tako da u svim temama ne mogu da ucestvujem.Prva mi je trudnoca blizanci i trenutno sam u 18 sedmici +ako sam takodje upratila ima jos jedna dama koja takodje ocekuje blizance .Iskreno ja neke posebne tegobe nemam osim sto sam na pocetku imala mucnine koju su takodje samo navece i sad trenutno me muci kiselina .i zanemaricemo u 7 sedmici sam imala malo krvarenje ,koje je moja dok.rekla da je manje vise normalno i dase desava kod svake 4 trudnice koje je prestalo nakon par dana sto sam koristila neke tablete koje su mi bile prepisanw od dok.toliko od mene ..veliki pozd za sve 

Dora4
    26. Siječanj 2020. 16:57

Indy dobrodosla i zelim ti urednu trudnocu 
    Ima nas vise, ti si nam 4.trudnica s blizancima u grupi 

Žuža
    26. Siječanj 2020. 16:58

Bog vas blagoslovio zene, pa vi sve neke holivudske trudnice 😱 A ja kao sretna jer sam na +4kg. Kod dr na +3 i ona kaze da sam jedna od rijetkih koja tak malo dobije do sredine trudnoce. A vi ko binarni kod 100110011 😂 Ja sam u prosloj do sad dobila 5kg i do kraja trudnoce bila na 14kg. To mi je ok. Onak optimalno. Ali onda sam bila ljetna trudnica i puno se kretala i jela puno voca i povrca. Sad samo sjedim jer mi zima ici van i jedem shit 😭 

kaktusica
    26. Siječanj 2020. 17:04

indy34 dobro nam dosla, jos jedni blizancici, aaaa ❤❤ Znas li kojeg su spola?
    Dora u Dubrovniku sam. Sreca pa je kisa pa se Kinezi nemaju kamo setati, u starom gradu su ionako svi restorani zatvoreni, mozda radi nekoliko kafica.

Dora4
    26. Siječanj 2020. 17:05

Žuža

Bog vas blagoslovio zene, pa vi sve neke holivudske trudnice 😱 A ja kao sretna jer sam na +4kg. Kod dr na +3 i ona kaze da sam jedna od rijetkih koja tak malo dobije do sredine trudnoce. A vi ko binarni kod 100110011 😂 Ja sam u prosloj do sad dobila 5kg i do kraja trudnoce bila na 14kg. To mi je ok. Onak optimalno. Ali onda sam bila ljetna trudnica i puno se kretala i jela puno voca i povrca. Sad samo sjedim jer mi zima ici van i jedem shit 😭

Hahahahahhahahaha bas si me nasmijala!! 
    Pa ti si za dva dana na punih 21 tjedan, ako i to nije Hollywood ne znam sto je  meni je cudno sto kilaza stoji, a trbuh stvarno raste!  ja mirujem od pocetka i vrlo malo se krecem, a bilo je dana kad nista osim pizze nisam mogla  inace se trudim sto zdravije, ali zapravo pojedem za sto sam raspolozena..i daleko manje slatkog nego inace jer mi naprosto nije do njega..

Dora4
    26. Siječanj 2020. 17:09

kaktusica

Dora u Dubrovniku sam. Sreca pa je kisa pa se Kinezi nemaju kamo setati, u starom gradu su ionako svi restorani zatvoreni, mozda radi nekoliko kafica.

Joj pa da, pricala si o naknadama nekidan, oprosti, zaboravila i taj tren kad sam procitala se sjetila 
    Jel se i vama cini da bi bilo najlakse da u potpisima osim tjedna trudnoce imamo i informacije o mirovanju, spolovima, gradovima, dijagnozama i svemu sto je bitno 

Trudy
    26. Siječanj 2020. 17:31

Haha Dora, super prijedlog. Ja isto zaboravljam strasno, pa se sjetim nakon dan dva sta sam htjela. Ili najdraze- odem u ducan bez popisa, zapamtim da moram kupit npr.5 stvari i nikako se sjetit svih 5 🤪
    Ja nisam imala psa dok sam mala bila, tek negdje u srednjoj smo uzeli, a macka je bila neka leteca 🙂 nije bila bas previse kucni tip. A sad, jel pas utjece toliko na imunitet ili ne, necemo nikad saznat, al vjerujmo da utjece 🙂
    Joj, kaktusica, nabrijavam se na krafne vec neko vrijeme. Morat ce uskoro i kod mene bit 😃 i nadam se da vam ti kinezi nece taj virus donjet 😕
    Mi proslavilo rodjendan ipak u nekom ekstra suzenom izdanju s obzirom na sve bolesti 😃 tako da fino se jelo 😄 ja sam na +2/3 kg i zapravo mi se cini to jako malo 😲 al sad gledam bas da i u prosloj nisam vise dobila do tih tjedana. Al jos nisam ni dostigla pocetnu kilazu iz prosle trudnoce 😲

• indy34
    26. Siječanj 2020. 18:03

Dora4

Indy dobrodosla i zelim ti urednu trudnocu
    Ima nas vise, ti si nam 4.trudnica s blizancima u grupi

Hvala 😘

• indy34
    26. Siječanj 2020. 18:05

kaktusica

Da ssd je potvrdjeno 100 %obe bebe su decki pa sad treba naci ime ...

• indy34
    26. Siječanj 2020. 18:21

Molim dame koje su imale srecu kao ja pa iscekuju 2 bebice .??Da mi su vec gledale razmiljale koja kolica ce da kupe za bebe??iskreno meni je to veliki problem jel dupla kolica nemaju bas veliki izbor a kolica koja ja zelim moraju da budu bebe jedna do druge i da se kolica mogu okrenuti u vasem pravcu znaci da vidimo bebe .a jedini model koji to nudi je bugaboo??ili mozda neko zna jos neki model??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.