Ja sam isto na istoku smjestena i dosad sam isla vaditi krv i nosila za obicnu sliku urina u Marticevu (63a) ali mislim da ne uzimaju tamo svaki dan uzorke pa sam našla na netu na Rockefellerovoj 12 da uzimaju svaki dan. Malo minje hitno pa bih odmah ujutro. Nije mi bas blizu doduse pa bih radije onda u Dubravu.. hvala ti na info anja1707 :)
Cure jel se meni cini ili se ni Zara nije javila duze vrijeme vec?
Dobrodošle nove trudnice ♥️ Baš nas već momački ima, nema šanse sve pročitat, a pogotovo pronaći šta je tko pisao. Al neka nas u što većem broju 💪
Ivcy, da, Zare nema već par dana, još je netko jučer pitao za nju, ali ne javlja se, valjda je sve ok. Možda se okupirala nečim zanimljivim. Dobro dođe s vremena na vrijeme maknut se malo sa svih mreža i interneta. Ja već dvije godine nemam nijednu društvenu mrežu i mogu reć da mi je super. 😂
Evo i ja nisam bila 2 dana i nakupilo se za citati. 🤭🤭
Dobrodosle nove curke,procitala sam da imamo jos jedne blizance... Preslatko.. 😍😍
Nadam se da ste sve dobro...😘😘
Tea, preko dana gotovo da nemam mučnina. Večeras mi se pojavila, valjda jer sam se najela palačinka!? 🙊😬
Indy, dobro nam došla i čestitam na blizančekima 💙💙🧒🧒
Što se tiče analize urina i urinokulture, mislim da se to može u svim većim domovima zdravlja, poliklinikama i bolnicama. :)
Curka je ❤
Ja sam isto na istoku smjestena i dosad sam isla vaditi krv i nosila za obicnu sliku urina u Marticevu (63a) ali mislim da ne uzimaju tamo svaki dan uzorke pa sam našla na netu na Rockefellerovoj 12 da uzimaju svaki dan. Malo minje hitno pa bih odmah ujutro. Nije mi bas blizu doduse pa bih radije onda u Dubravu.. hvala ti na info anja1707 :)
Nema problema; ja stalno tamo nosim kad trebam urin. ;)
Rekla mi je prijateljics da u Ri na tecaju za trudnice informiraju o Dianatal gelu za porod, cak su im i filmic pustsli o tome. 600kn u ljekarni
💙
Jutro curkeee!
Eto jos ovaj tjedan i u veljaci smo
Danas mi je pregled pa javim popodne kako je proslo
20+3tt
Jutro curkeee!
Eto jos ovaj tjedan i u veljaci smo
Danas mi je pregled pa javim popodne kako je proslo20+3tt
Sretnooo, bit ce sve superrrr😉
💙
Jutro cure svima koji danas idu zelim sretno na pregledu a zanima me za koliko je dana vama bio nalaz krvi za prenatalni probir koje ste radile gotov?
Sortiraj odgovore
Najstariji