Nikita budi happy 😁 ja sam vec na +1,5 haha, al sad sam u nekoj fazi da mi se bas i ne jede. Ugl jedem juhice, kefire i tako to. Samo za rucak pojedem bas konkretno i kuhano. Ne ide mi jednostavno 🤷🏻♀️
Nikita, ja ti zavidim na kilaži 😁
Curka je ❤
Ja sam isto na +1 ali to je nakon Bozica jos ostalo , od tada miruje! A u prvoj trudnoci sam tek sa 16,17 pocela 1 kg dobivat; a nikakvih mucnina ni nicega nisam imala, nema straha oko toga ❤️Sve je to super !
Blago vam se zene haha zavidim! Ja sam startala s 55 prije nego sam ostala trudna, al pre brzo dobivam te kile al i jedem ne mogu rec... mislim da cu morat malo stat s slatkim 😭
20 🐣
Cure ja sam 15 tjedana trudna, a još uvijek nisam ni kile dobila. Od početka trudnoće sam na -2 kile. Počinje me to zabrinjavati sad već. Nisam imala mučnine i nisam povraćala. Jedem nešto kad god osjetim da sam gladna. Jedina promjena je što puno manje slatkoga jedem jer mi se ne jede. Nalazi su mi svi super… Al baš me brine to.
Nikita, ja sam puna 23 tj. i svega nekih 1 kg u plusu.Jucer sam to spomenila dr i on kaze da bolje jer sam startala sa viskom kg i da dobijem samo 5 kg u cilu tridnocu da je to super.Beba odgovara tj., hvala Bogu.A za razliku od prije ipak jedem zdravije pa i manje kolicine.Zato ne brini.
Ja sam kroz blagdane jako mnogo raznolike hrane jela, što na poslu nisam nikad mogla i uspjela dobiti 1 kg, taj 1 kg mi se skroz drži i ni grama ne mrda nikud. Vidjet ću na idućem pregledu da li će biti kakve promjene. Imam mučnine povremeno, ali ne povratim nikad ništa, jedem i voće i povrće, kuham si svaki dan doma, ponosna sam čak na sebe da napokon raznoliko i koliko mogu zdravo jedem. Imam 53 kg na visinu od 164. Doktorica mi ima onu prastaru vagu koja mi svaki puta kaže 2 kg manje od moje digitalne. Muž kaže da naša digitalna kaže njemu iste kg kao i u teretani, dakle kod doktorice ću uvijek imati 2 kg manje ehh. Nema veze, bitno da smo mi sve zdrave i da su nam bebice ok, svatko je drugačije dobivao te kilograme, nekima je i plodna voda dosta natukla na vagi
Takoder +1kg na zadnjem pregledu. Sutra mi je novi pa cemo bas vidjeti. Ja se nadam da necu dobiti previse do kraja jer me i ovak ima hehe 😅
20+2
Trudyja se nadam da ce i kod nas tako biti. Moja pasica jaaaaaakooo voli djecu. Odrasla je u ulici gdje smo puno klinaca imali i stalno su visili po njoj a ona je bas u tome uzivala. Malo me strah jedino jer je velika i nije bas njezna, al mislim da necemo imati nikakvih problema. Samo treba paziti da ih se ne ostavlja same jer nehotice moze doci do nezgodne situacije.
Rio, i moja pesica jako voli djecu. S njima jr vrlo nježna, pažljiva, susretljiva i obazriva...
A što se tiče imuniteta, poznato je da djeca koja odrastaju sa psima imaju uglavnom nešto jači imunitet od djece koja odrastaju bez peseka.
Živim sa psima od svoje 4.godine i od tada se ne mogu sjetiti da li sam se ikad previše razboljevala. 🏅
Psi su zakon ❤️
Curka je ❤
Jutro curke!
Dok sam pohvatala sve 😅
Da se nadovezem na iscjedak. Ja ga isto imam neke dane vise neke manje neke nimalo..
Pitala sam i gin za to kaze da je normalno to u trudnoci. Dok su brisevi i urinokultura ok nema brige. To se rodnica odrzava cistom. A pojacano je u trudnoci radi prokrvljenosti.
Živim za dan kada neću imati iscjedak, eto Imam ga još od 1. srednje. S optoštenjem ni tange ne mogu nosit
Tea, vjerujem da je sa bebicom sve okej, ona je zbilja zaštićena u nama. 😘Jesi li bila možda kod doktora, za svaki slučaj?
Moja majka, dok je bila trudna sa mnom u visokom je stadiju trudnoće pala na ledu nasred ceste i danas je sve je u redu sa mnom, hehe…Alisa, draga poslije sam se smirila i nisam osjecala nikakve posljedice..tako da nisam isla doktoru.
Nije to bio veliki pad, samo gubitak ravnoteze al ipak u trenutku ti svasta pada na pamet..
Morat cu vise pripaziti, hvala na brizi😘
Tea, bitno da si se smirila i da se sad osjećaš dobro 😘
Jesi li se konačno riješila mučnina 🤢☺️?
Curka je ❤
Pozz curke!
Za tekmu spremna😁 pa reko idem povirit na forum sto ima!
Dora drago mi je da je mirnije kod tebe. Bit ce to sve ok na kraju!
Sto se kila tice, ja sam izgubila 5, dobila 1.5 tako da sam jos uvijek na -3.5 ali vidim da rastemo, ocigledno mi je trbuh narastao i nema sanse da ga niti sa sirom odjecom sakrijem.
Mrvičak, moj sljedeći pregled je 12.02. pa ga možeš ubaciti na listicu.
Hvala ti 🤗
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji