LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    26. Siječanj 2020. 15:52

Hej ja sam na -6 a sutra sam puih 15... U mene jos povracanje.. Ali sve je ok,beba se razvija tako da no sikiriki.

kaktusica
    26. Siječanj 2020. 15:58

Ja napravila krafne s Nutellom, ogromne su ispale, pojela sam 5 komada jos vrucih...vec vidim da ce noc biti vesela 🙄 
    Kod nas panika u gradu, dosli Kinezi iz Wuhana, pun autobus. Nadamo se da nece biti zarazenih, jos muz radi u bolnici, samo mi to treba pored svih briga.

Nikita206
    26. Siječanj 2020. 15:59

Alisanazemlji

Rio13

Nikita budi happy 😁 ja sam vec na +1,5 haha, al sad sam u nekoj fazi da mi se bas i ne jede. Ugl jedem juhice, kefire i tako to. Samo za rucak pojedem bas konkretno i kuhano. Ne ide mi jednostavno 🤷🏻‍♀️
    Nikita, ja ti zavidim na kilaži 😁

Ma ne moraš uopće, ušla sam u trudnoću s 15 kila viška, tako da će mi ovo biti spas ako ne budem previše kila dobila!

Ima i jedna super aplikacija za tate, zove se Daddy up. Do nedavno nije bila omogućena u Hrvatskoj, ali moj dragi si je uzeo za zadatak da on baš hoće to, kontaktirao ih i sad se može i kod nas skinuti. On je oduševljen 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    26. Siječanj 2020. 16:01

Ja planiram, ako se uspijem natjerati, raditi pogačice s čvarcima 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

tea1401
    26. Siječanj 2020. 16:12

Alisanazemlji

tea1401

Alisanazemlji

Tea, vjerujem da je sa bebicom sve okej, ona je zbilja zaštićena u nama. 😘Jesi li bila možda kod doktora, za svaki slučaj?
    Moja majka, dok je bila trudna sa mnom u visokom je stadiju trudnoće pala na ledu nasred ceste i danas je sve je u redu sa mnom, hehe…
    Alisa, draga poslije sam se smirila i nisam osjecala nikakve posljedice..tako da nisam isla doktoru.
    Nije to bio veliki pad, samo gubitak ravnoteze al ipak u trenutku ti svasta pada na pamet..
    Morat cu vise pripaziti, hvala na brizi😘
    Tea, bitno da si se smirila i da se sad osjećaš dobro 😘
    Jesi li se konačno riješila mučnina 🤢☺️?

Alisa, vec dva dana nisam povracala jeeej
    Smanjuju se mucnine, skoro su i nestale...da ne zacopram🤣🤣ali nemam bas nesto apetita..al i to ce se popraviti.
    Kod tebe su prestale,osjecas se okei?😊

Anja🌸🌸

Rose1
    26. Siječanj 2020. 16:16

Dora drago mi je da si mirnija, bit ce to sve super🤗❤
    Inace ja sam na +2, ali bas puno jedem 

💙

Rose1
    26. Siječanj 2020. 16:20

Ja sam napravila fritule i cekamo utakmicu🤞🤾‍♂️

💙

• Bebac24
    26. Siječanj 2020. 16:26

Pozz curke,evo i mene. 
    Uh kileee 🙈🙈 ja pocela zaobilaziti vagu. Do 14-15 tj bila na 0 od onda dobila 5-6kg 😂😂😂uzas. Opet cu prec 20😂😂
    Da i dandy se uopce ne javlja 😕 
    Mi rezz restoran, bili na sajmu ,pokupila sam popuste za vjencanice 🙂

Mokvica
    26. Siječanj 2020. 16:30

m_maaree

Hej ja sam na -6 a sutra sam puih 15… U mene jos povracanje.. Ali sve je ok,beba se razvija tako da no sikiriki.

I kod mene potpuno ista stvar, -6 kg uz još postojane mučnine i povraćanje, ali bebolino lijepo raste. 
    Čitam sad što koja od vas sprema i zavidnim što možete sve jesti, ja preživljavam na čokolinu i toplim sendvičima, već mi je zlo od same pomisli na te namirnice, ali to jedino ostaje.. 🙈

Dora4
    26. Siječanj 2020. 16:33

Bas mi je zabavno pratit i vase pripreme za vjencanja i kucne ljubimce  super, nek je samo veselo!!
    Kaktusica u kojem si gradu ako se smije znat? Uf, nadam se da nema zarazenih 
    Hvala curke, danas sam puno mirnija, vjerovatno jer nema krvi i jos malo pa ce pregled pa raste uzbudjenje sto cu opet vidjet malce ♡♡ 
    Ajmooo nasi, samo da nas opet ne sekiraju kao u petak 🏀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.