Hej ja sam na -6 a sutra sam puih 15... U mene jos povracanje.. Ali sve je ok,beba se razvija tako da no sikiriki.
Ja napravila krafne s Nutellom, ogromne su ispale, pojela sam 5 komada jos vrucih...vec vidim da ce noc biti vesela 🙄
Kod nas panika u gradu, dosli Kinezi iz Wuhana, pun autobus. Nadamo se da nece biti zarazenih, jos muz radi u bolnici, samo mi to treba pored svih briga.
Nikita budi happy 😁 ja sam vec na +1,5 haha, al sad sam u nekoj fazi da mi se bas i ne jede. Ugl jedem juhice, kefire i tako to. Samo za rucak pojedem bas konkretno i kuhano. Ne ide mi jednostavno 🤷🏻♀️Nikita, ja ti zavidim na kilaži 😁
Ma ne moraš uopće, ušla sam u trudnoću s 15 kila viška, tako da će mi ovo biti spas ako ne budem previše kila dobila!
Ima i jedna super aplikacija za tate, zove se Daddy up. Do nedavno nije bila omogućena u Hrvatskoj, ali moj dragi si je uzeo za zadatak da on baš hoće to, kontaktirao ih i sad se može i kod nas skinuti. On je oduševljen
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja planiram, ako se uspijem natjerati, raditi pogačice s čvarcima 😁
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Tea, vjerujem da je sa bebicom sve okej, ona je zbilja zaštićena u nama. 😘Jesi li bila možda kod doktora, za svaki slučaj?
Moja majka, dok je bila trudna sa mnom u visokom je stadiju trudnoće pala na ledu nasred ceste i danas je sve je u redu sa mnom, hehe…Alisa, draga poslije sam se smirila i nisam osjecala nikakve posljedice..tako da nisam isla doktoru.
Nije to bio veliki pad, samo gubitak ravnoteze al ipak u trenutku ti svasta pada na pamet..
Morat cu vise pripaziti, hvala na brizi😘Tea, bitno da si se smirila i da se sad osjećaš dobro 😘
Jesi li se konačno riješila mučnina 🤢☺️?
Alisa, vec dva dana nisam povracala jeeej
Smanjuju se mucnine, skoro su i nestale...da ne zacopram🤣🤣ali nemam bas nesto apetita..al i to ce se popraviti.
Kod tebe su prestale,osjecas se okei?😊
Anja🌸🌸
Dora drago mi je da si mirnija, bit ce to sve super🤗❤
Inace ja sam na +2, ali bas puno jedem
💙
Pozz curke,evo i mene.
Uh kileee 🙈🙈 ja pocela zaobilaziti vagu. Do 14-15 tj bila na 0 od onda dobila 5-6kg 😂😂😂uzas. Opet cu prec 20😂😂
Da i dandy se uopce ne javlja 😕
Mi rezz restoran, bili na sajmu ,pokupila sam popuste za vjencanice 🙂
Hej ja sam na -6 a sutra sam puih 15… U mene jos povracanje.. Ali sve je ok,beba se razvija tako da no sikiriki.
I kod mene potpuno ista stvar, -6 kg uz još postojane mučnine i povraćanje, ali bebolino lijepo raste.
Čitam sad što koja od vas sprema i zavidnim što možete sve jesti, ja preživljavam na čokolinu i toplim sendvičima, već mi je zlo od same pomisli na te namirnice, ali to jedino ostaje.. 🙈
Bas mi je zabavno pratit i vase pripreme za vjencanja i kucne ljubimce super, nek je samo veselo!!
Kaktusica u kojem si gradu ako se smije znat? Uf, nadam se da nema zarazenih
Hvala curke, danas sam puno mirnija, vjerovatno jer nema krvi i jos malo pa ce pregled pa raste uzbudjenje sto cu opet vidjet malce ♡♡
Ajmooo nasi, samo da nas opet ne sekiraju kao u petak 🏀
Sortiraj odgovore
Najstariji