LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luna999
    26. Siječanj 2020. 14:13

E, samo da vam preporucim aplikacije u kojima mozete pratiti razvoj bebe, promjene kod sebe i ostalo iz tjedna u tjedan, meni su bas super!
    Ja imam skinute dvije: Preglife i Pregnancy 😊

Dečkić💙

• anav05
    26. Siječanj 2020. 14:22

Nikita206

Cure ja sam 15 tjedana trudna, a još uvijek nisam ni kile dobila. Od početka trudnoće sam na -2 kile. Počinje me to zabrinjavati sad već. Nisam imala mučnine i nisam povraćala. Jedem nešto kad god osjetim da sam gladna. Jedina promjena je što puno manje slatkoga jedem jer mi se ne jede. Nalazi su mi svi super… Al baš me brine to.

Ej.
    Ja sam ti danas 18+0, na -1 kg sam, a jedem.
    Bitno da su nalazi dobri i da se beba razvija kako treba.
    Jedna moja poznanica je cijelu trudnoću dobila 6 kg.
    Nemoj se opterećivati vec vidi s dokt. ako ti tako nastavi...

• lola777
    26. Siječanj 2020. 14:25

Nikita206

Cure ja sam 15 tjedana trudna, a još uvijek nisam ni kile dobila. Od početka trudnoće sam na -2 kile. Počinje me to zabrinjavati sad već. Nisam imala mučnine i nisam povraćala. Jedem nešto kad god osjetim da sam gladna. Jedina promjena je što puno manje slatkoga jedem jer mi se ne jede. Nalazi su mi svi super… Al baš me brine to.

Nikita, ja sam puna 23 tj. i svega nekih 1 kg u plusu.Jucer sam to spomenila dr i on kaze da bolje jer sam startala sa viskom kg i da dobijem samo 5 kg u cilu tridnocu da je to super.Beba odgovara tj., hvala Bogu.A za razliku od prije ipak jedem zdravije pa i manje kolicine.Zato ne brini.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Nikita206
    26. Siječanj 2020. 14:29

Super cure, hvala vam. Brinula sam zato jer nisam imala mučnine ni povraćala pa sam se mislila di onda te kile odu. Al imam i ja viška još od prije trudnoće tako da bebi očito koristi zalihe (hvala mu/joj) 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fluffy
    26. Siječanj 2020. 14:38

Ja sam na +2. Al jedem vise puno nego inace, jos sam morala i mirovat, ni ne radim od pocetka, tako da sam ocekivala i veci broj kg. Al isto  u malo pripaziti, smanjiti makar slatko da ipak ne nabijem previse do kraja. Nekako racunam da je do 15 kg ok ako si normalne tjelesne tezine.

Rose1
    26. Siječanj 2020. 14:40

Mrvicak hvala na odgovoru, kupit cu i malo njih pa uz bademe
    Nikita ma ne brini, lakse ces skinuti😉a i ima jos vremena za debljanje, tek sad krece😂

💙

dana130
    26. Siječanj 2020. 14:42

Nikita mi smo par dana razlike. I ja sam na - 1.5 do 2 kg. Mene uhvati tu i tamo mucnina, takoder nisam niti jednom povratila.oko bozica sam bas imala apetita, sad mi se to smanjilo, ne silim se, jedem kad mogu, ali definitivno manje nego prije, i brzo se zasitim. Do sad su svi nalazi ok, beba raste, pa se pokusavam ne brinuti oko kila. Imam i ja od prije zaliha 😂 nisam bila debela, ali ni mrsavica 😂

Baby girl 💜

Alisanazemlji
    26. Siječanj 2020. 15:00

Rio13

Alisa ja ti ga godinama pijem. Imala sam ko mala jaku infekciju i godinama nakon toga isla na pretrage al je sve bilo ok. Prije nekih 6god sam opet imala infekciju, al puuuuuno slabiju i onda sam pocela piti brusnicu. Jel do brusnice ili do mog imuniteta, nezz, al od tad se vise nije vracalo nista. Super mi je brusnica jer me tjera cesce na mokrenje sto je dobro jer se onda bakterije ne uspiju namnoziti. Vjerujem da je sok ipak malo bolji jer je koncentriraniji od caja, ali ni caj sigurno ne moze odmoci. Ja si na poslu popijem dvije salice i svako malo trckam na wc piskiti.

Rio, kupit ću i sok od brusnice. Probat ću jedno i drugo i na kraju odlučiti što ću konzumirati. ☺️

Curka je ❤

Ivke_
    26. Siječanj 2020. 15:03

Pozz cure,

Ajme meni je prva trudnoca, 20 tj pa sam na +6 kg 😭😭
    Al proci ce hehe 🤣 
    Sto se tice app. odlicne su vam i Pregnancy+ te Expecting koju cak mozete povezati s tatom tako da oboje pratite isto i imate članke i za tate po tjednima :D 

Iscjedak nas ima 90% izgleda, al kazu da je to normalno pa se ne morate bojati :D

20 🐣

Alisanazemlji
    26. Siječanj 2020. 15:16

Vidim, priča se o težini. Ja sam startala sam maksimalnim brojem kg ikad u životu 😬, u 16 tjednu sam bila na - 2kg zbog mučnina. Od onda se nisam vagala, ali čini mi se da sam vratila kilažu 😬😁
    Moram priznat da bih htjela da do kraja trudnoće dobijem nekih 5-10 kg maks.
    Nažalost, jako mi paše slatko, ali trudim se kontrolirati i ne jesti previše kolača, čokolade te konzumirati što više voća... 
    Danas mi dragi sprema palačinke. 🥞 Sumnjam da ću im moći odoljeti. 🙊

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.