LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    25. Siječanj 2020. 11:58

kaktusica

Cure koje ste radile Nifty , za koliko su vam javili nalaze? To javi ginekolog telefonski? Dobiju li se kakvi nalazi u papirnatom obliku?

Meni je doslo na mail nakon 12 dana u pdf formatu uz poruku ginekologa da je nalaz uredan. Mislim da mozes i u papirnatom obliku dobiti ako te zove da dodes po njih, ovisi o dogovoru.
    Curke jeli nekog bolio bubreg? Mene je sinoc drugi put stisnuo. Prvi put prije nekoliko dana. Bol prode za 5 minuta kad se okrenem na lijevi bok, ali gadno boli. Strah me hidronefroze. Ne znam sto da radim, sad ne boli. Ne znam dal da cekam ponedjeljak pa odem privatno na uzv ili da svratim na hitnu 🤔

• Bebac24
    25. Siječanj 2020. 11:58

Za vjencanje ni nas nece bit pretjerano puno 80tak sa muzicarima,fotografima... 
    Da radimo samo krstenje bilo bi nas 40tak tako da smo skupili i sve skupa odlucili. Sutra bas idemo u Pulu na sajam vjencanja. 
    Tea mislim da ne trebas brinuti, ako nema bolova , posto si na ravno pala. Ali vidi ,najlakse je otici na pregled pa si na miru 🙂

• Bebac24
    25. Siječanj 2020. 12:00

Kaktusica ja sam vadila u utorak i u pon me vec zvala gin da je nalaz uredan i da prodem po nalaze. Na mail mi nisu poslali nista jer pretpostavljam da je gin nesto krivo upisala pa nisu imali di poslati 

Dora4
    25. Siječanj 2020. 12:02

Luna999

A Dora, kad čitambta tvoja krvarenja svako malo, hvata me jeza, nekak mi se to ne sviđa… Hematom si imala i on je otišao, jel? Kaj bi onda to trebalo biti? Kaj ti nitko nije nis konkretno rekao?
    Plaši me jer zbam za jedan slučaj gdje su doktori previdjeli problem, cura je svako malo krvarila i na kraju je u visokoj trudnoći izgubila bebu… Stvarno, stvarno te ne želim plašiti, nikako mi to nije namjera, ali kazem, to mi se mota često po glavi kad čitam za ta krvarenja…
    Da odeš nekom stručnjaku negdje, drugo mišljenje?

Ej draga, sve je jako prokrvljeno i pucaju mi zilice, bila sam vec kod 4 razlicita dr.-a i svi su isto zakljucili (nisam nijednom spominjala onog prethodnog bas da vidim sto ce reci sami od sebe)..u ponedjeljak idem bas na hospitalizaciju i dogovoreno je da ce bas detaljno i bebace pregledat i sve skupa pa se nadam tada cuti nesto ili detaljniji i vidjet koji je plan za ostatak trudnoce..taj zadnji dr. je vrlo strucan, kompetentan i bas daje osjecaj sigurnosti i kod njega planiram biti do kraja, ako Bog da da me on i porodi kad dodje vrijeme. Vjerujem da ce on ipak u bolnici imat najvise i vremena svemu se posvetiti kako spada jer sam iz vise razloga visokorizična pa mi je najavio da zeli svaku tu pojedinu stvar stavit pod nadzor koliko god je moguce...

Dora4
    25. Siječanj 2020. 12:07

yvette

kaktusica

Cure koje ste radile Nifty , za koliko su vam javili nalaze? To javi ginekolog telefonski? Dobiju li se kakvi nalazi u papirnatom obliku?

Meni je doslo na mail nakon 12 dana u pdf formatu uz poruku ginekologa da je nalaz uredan. Mislim da mozes i u papirnatom obliku dobiti ako te zove da dodes po njih, ovisi o dogovoru.
    Curke jeli nekog bolio bubreg? Mene je sinoc drugi put stisnuo. Prvi put prije nekoliko dana. Bol prode za 5 minuta kad se okrenem na lijevi bok, ali gadno boli. Strah me hidronefroze. Ne znam sto da radim, sad ne boli. Ne znam dal da cekam ponedjeljak pa odem privatno na uzv ili da svratim na hitnu 🤔

Mene je znalo probost doslovno, ali nekako kao da sam s vecom dozom caja od brusnice i vodom to rijesila, nije bilo ni dugotrajno ni nista nego kao pred upalu...mozda ga nesto stisce kad ti tako odmah prodje na boku?
    Iskreno ja bi prije na hitnu nego privatniku jer ti na hitnoj odmah naprave sve pretrage i krv i urin i uzv i sto god treba, mozda da odes ako vidis da ti je sve ucestalije?!

kaktusica
    25. Siječanj 2020. 12:11

Mene zaboli tu i tamo vec danima ali ja imam taj BTHS streptokok (iako od njega ne bi trebala imati simptome), ali ja to pripisujem pijesku kojeg imam u bubregu pa kako mi se svi organi sad pomicu vjerojatno je zbog toga. Ako ces biti mirnija radije pođi kod doktora.

yvette
    25. Siječanj 2020. 12:20

Dora4

yvette

kaktusica

Mene je znalo probost doslovno, ali nekako kao da sam s vecom dozom caja od brusnice i vodom to rijesila, nije bilo ni dugotrajno ni nista nego kao pred upalu…mozda ga nesto stisce kad ti tako odmah prodje na boku?
    Iskreno ja bi prije na hitnu nego privatniku jer ti na hitnoj odmah naprave sve pretrage i krv i urin i uzv i sto god treba, mozda da odes ako vidis da ti je sve ucestalije?!

Mislim da cu otici, malo me to brine. Hvala.

sierrav
    25. Siječanj 2020. 12:21

m_maaree

Jutro cure.. Da li je koja imala slucaj da je primjetila krv,sukrvicu dok je povracala? Jucer mi se desilo 2 puta,pa sam malo u strahu.. Da li moze i od desni bit il nezz…

Ja sam ti u 2 navrata povracala cistu krv a uvijek bi bilo ugrusaka u rigoletu.
    Rekla sam ginici rekla je pukla je zilica,jako me mucilo povracanje do 16 tjedna i u bolnici sam bila.
    Teta je spec.gastro.i ona je rekla da ne brinem nemam cir nego sam se toliko natezala.
    Ako nemas pulsirajucu bol u pocetku zeluca ili probadajucu u prsima iziritirala si zelu ili jednjak.

sierrav
    25. Siječanj 2020. 12:24

anja1707

Jutro curke; puno toga ima pa treba sve pohvatati ;) Kad čitam “tegobe” koje imate zapitam se jesam li ja uopće trudna 😰 Dakle ništa osim čestog odlaska na wc nemam i samo me paranoja hvata da li se sve normalno razvija i da li je još uvijek tu.
    Doraodmaraj puno i ne napreži se ❤️

Ti sretnice,ne pali nas sta muku mucimo😂
    Uzivaj😎

sierrav
    25. Siječanj 2020. 12:36

Luna999

A Dora, kad čitambta tvoja krvarenja svako malo, hvata me jeza, nekak mi se to ne sviđa… Hematom si imala i on je otišao, jel? Kaj bi onda to trebalo biti? Kaj ti nitko nije nis konkretno rekao?
    Plaši me jer zbam za jedan slučaj gdje su doktori previdjeli problem, cura je svako malo krvarila i na kraju je u visokoj trudnoći izgubila bebu… Stvarno, stvarno te ne želim plašiti, nikako mi to nije namjera, ali kazem, to mi se mota često po glavi kad čitam za ta krvarenja…
    Da odeš nekom stručnjaku negdje, drugo mišljenje?

Znam za par slucajeva gdje nikad nisu utvrdili uzrok krvarenja.
    Pogotovo kod ivfa.Koliko slucajeva bude da stane srce bez ijednog simptoma,pogotovo krvarenja.ugl to bude do 12 tt.
    A i ove sture dijagnoze,ako je krvarila i izgubila bebu nitko joj nije napravio one neke testove za mogucnost pobacaja.Meni poznanica zavrsila u komi u 8 mj trudnoce,trombofilija,nitko nije skuzio u 8 mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.