LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    25. Siječanj 2020. 12:42

Mi smo evo dali pozivnice u izradu .crkva dogovorena restoran i bend. Sve minimalno necemo u neke velike troskove i komplikacije tako da mislim da se sve da. Cak mislim da ni necu tipicnu vjencanicu nego naci haljinu neku lijepu. I mi smo mislili maticar rucak doma ali mislim si pa jednom cu se udat ajde idemo do svecenika pa vidjet i tako se i decko odlucio ipak za malu svadbicu od 50tak ljudi. Nemogu popit kao ostali ali zabavit cu se nekako .samo da trudnoca ide svojim tokom do tad 😊🤞

• lina27
    25. Siječanj 2020. 12:47

I ni ja nemam pojma o obicajima

Sta se mora sta ne.reveri? Kitit aute? Kako doma okitit? Treba li puno cvijeca? 😂😂

Nikita206
    25. Siječanj 2020. 12:55

Jesam ja jedina kojoj se ne žuri vjenčati prije nego se beba rodi?  mi bi radili feštu s prijateljima i bližom obitelji, al smo rekli da ćemo radije novce čuvati sad za bebu i možda kupnju vlastitog stana uskoro...

Bebac, baš mi je žao što ti ne odgovara jastuk, ja baš uživam i lijepo spavam s njim. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Bezzo1991
    25. Siječanj 2020. 13:08

Nikita, nisi :D Mi idemo s kumovima obaviti matičara sad u 3. mjesecu, a dogodine ćemo ako sve bude ok napravit malu svadbu i krštenje kad bebica bude malo veća da je mogu utrpat mami i da se mogu zabavit kako spada :D Mi smo tako to planirali i to mi je godinama biila želja da bih voljela krštenje i svadbu u jednom jer nećemo mi bit u centru pažnje nego beba, pa mi je lakše to jer ne volim nikakve pompe. A nisam inače od svadba i ta "veća" svadba će bit max 40 ljudi, nikakvi rođaci, bapci i slično koje nisam nikad vidila, samo najbliži prijatelji i obitelj. 

Cure koje krvarite, svaka vam čast na snazi i živcima kada vidite krv i što ostajete pribrane, ja sam jučer na gaćicama vidjela crvenu točkicu i sva sam se uspaničila dok nisam vidila da je to mucica koja mi je upala u gaćice s crvene pidžame. 

Rose1
    25. Siječanj 2020. 13:09

kaktusica

Cure koje ste radile Nifty , za koliko su vam javili nalaze? To javi ginekolog telefonski? Dobiju li se kakvi nalazi u papirnatom obliku?

Meni za 5 radnih dana, na mail dobila i dobils je nalaz i moja ginek...pali su mi blagdani pa sam koji dan duze cekala, ali 5radnih

💙

Rose1
    25. Siječanj 2020. 13:12

tea1401

Dora4

tea1401

Jutro, cure. Ja sam imala koma noc…
    Uglavnom sinoc sam kad sam se spremala na spavanje izgubila ravnotezu i pala na krevet ali na trbuh..nije to bio veliki pad al kao da sam se docekala..
    Sad sam u panici jel sve u redu, nista me pretjerano ne boli samo me onako zna zgrciti..
    Bebi nemoze nista biti jel da?

Teic draga, bebice su stvarno jako zasticene u nama, pala si na meki dio kreveta ili? Vjerujem da je sve okej!! Evo ti si treca koja prijavljuje nekakav pad i curama je bilo sve u redu, ali mislim da su obje isle do dr. za svaki slucaj cisto da si smire glavu! ♡ imas li u blizini hitnu mozda da odes na brzaka na uzv samo da se umiris ako te strah i ako se to grcenje nastavi.. kad imas iduci pregled? Bit ce sve u redu, probaj se smirit koliko mozes i mozda danas sutra malo vise odmirovat
    Dora, da na meki dio tj madrac..nista me ne boli samo neki osjecaj cudan od tada..sad nezz jel to psiha ili…
    Pregled mi je tek 13.2.
    Vidjet cu kako cu biti do kraja dana pa ako budem osjecala kakve bolove ili jace grcenje otici cu na hitnu..
    Hvala na podrsci❤❤

Ma ne brini, nije nista bebici, pogotovo sto si pala na madrac, malo smo nespretnije u trudnoci kao sto kaze i Daisy.
    Meni stalno ispadju stvari iz ruku😂😂😂

💙

Rose1
    25. Siječanj 2020. 13:13

Anavo5, Daisy hvala na odgovoru!!!🤗

💙

25. Siječanj 2020. 13:14

A ja sve zaboravljam, skroz sam smantana. 😂🤦‍♀️

Rose1
    25. Siječanj 2020. 13:18

mrvičak

A ja sve zaboravljam, skroz sam smantana. 😂🤦‍♀️

A sve nam je oprosteno😂😂😂neka drugi pamte😂😂😂jos to nisam primjetila, ali ko zna, duga je trudnoca

💙

• lola777
    25. Siječanj 2020. 13:32

Malo sam u zaostatku s citanjem, puno se stranica ispisalo.
    Zao mi je zbog tih vasih krvarenja to je uzasno vidjeti i prozivjeti.Bojim se toga stalno.U prvoj trudnoci prokrvarila u 8 tj i mislila gotovo je, ali hvala Bogu sve bilo dobro.U ovoj trudnoci jedan put mi bio roskasti trag, a oko 12 tj smedji.Uzasan strah i paranoja koja traje uvijek. Mene isto zna svako par dana zaboliti, ne volim to jer se odmah uplasim, kazu da je to normalno, a ja vise ne znam sta je normalno.Imala sam bolove od upale mjehura,pa zbog stolice pa kazu moze biti i pijesak.
    Evo sad sam imala pregled u privatnog ginekologa, pitala ga za tezinu jer sam samo 1 kg dobila, ali beba je hvala Bogu, bas po mjerama za tjedne. Znate da se bojim otvaranja, pa sam i to provjerila i kaze dr sve super za te tjedne, zatvoreni ste cerviks 3,5cm.I odmah meni panika jer je prije 20 dana bio 4,5 cm.Kaze dr ne drzite se brojeva, to je normalan nalaz.Al mene strah?

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.