LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    23. Siječanj 2020. 14:02

svea

kaktusica

Lola meni je koncentracija 10/4 i nisam alergicna na penicilin pa ima sanse da iskorijenim antibiotikom. A intravenski cu svakako morati dobiti na porodu. Znaci, sve je bilo ok s bebacem?
    Rose ne vidi se u obicnom urinu, mora se napraviti urinokultura. Ja cu sad napraviti i bris da nije slucajno i tamo.

Evo i meni taman na mail došao nalaz iz labosa. Imam isto taj beta hemolitički streptokok, 10/5.

Sad čekam doktora da mi javi što dalje.
    Evo već me panika oprala. Nemam baš nekih simptoma, osim što pojačano mokrim, ali i pijem veće količine tekućine pa mislim da je možda i do toga.

Na sljedećem pregledu će mi uzeti briseve.
    Ali kako sam ja paničar, već sam odradila jednu turu plakanja 😢

Ma joj, bas mi je zao, ali bome u pon idem raditi urinokulturu, ne kuzim sto me nije slala. Vjerujem da ces to za cas rijesiti kao sto kazu cure. A u trudnoci nas nazalost napadaju te bestije.
    Pocela sam piti i brusnicu

💙

Trancie
    23. Siječanj 2020. 14:03

Rose1 pa presladak je , nije ni moj bio veći u 1.trudnoći... tek tamo oko 25 se lijepo podigao ... ali jwdna moja poznanica je objavila sliku u trudnoći od cca 7-8 mjeseci izgledala je koda je malo jaće pojela, još uvijek su joj se trbušni mišići nazirali. Ja ne znam gdje je stalo to dijete. Ali je i rodilo se normalno sa cca 3500 g. Tako da nema pravila .

Rose1
    23. Siječanj 2020. 14:03

Dora4

Dora4

Pa Rose slatkice jedna, taman ti je trbusicic, ludujes bzvz, stvarno!!

Obecajem!! Nije ni moj puno veci, a razlika smo skoro puna 2 tjedna, pomalo, sad ce pocet sve vise bujat, stvarno nemas razloga brinut!

Hvalaaa ti❤sad mi malo lakse, ali svi me prvo za trbuh pitaju, izludili me

💙

Rose1
    23. Siječanj 2020. 14:05

lola777

Evo i ja od jutros nervozna zbog trbuha.Meni se cini mali za 23 tjedan.Inace sam visoka 174 cm i malo punike gradje, ali isto me brine.Prije 3 tj. mjere bebe su bile odgovarajuce, ali meni sad u glavi panika jeli se dobro razvija.Ajme nikad mira u ovim nasim glavama.

Draga u nasim glavama nema nikad mira, pogotovo ako smo svasta prosli...moramo se opustiti

💙

Trancie
    23. Siječanj 2020. 14:07

Rose1

svea

kaktusica

Lola meni je koncentracija 10/4 i nisam alergicna na penicilin pa ima sanse da iskorijenim antibiotikom. A intravenski cu svakako morati dobiti na porodu. Znaci, sve je bilo ok s bebacem?
    Rose ne vidi se u obicnom urinu, mora se napraviti urinokultura. Ja cu sad napraviti i bris da nije slucajno i tamo.

Evo i meni taman na mail došao nalaz iz labosa. Imam isto taj beta hemolitički streptokok, 10/5.

Evo već me panika oprala. Nemam baš nekih simptoma, osim što pojačano mokrim, ali i pijem veće količine tekućine pa mislim da je možda i do toga.

Ma joj, bas mi je zao, ali bome u pon idem raditi urinokulturu, ne kuzim sto me nije slala. Vjerujem da ces to za cas rijesiti kao sto kazu cure. A u trudnoci nas nazalost napadaju te bestije.

Nisam sigurna, ali mislim da ti obični nalaz urina pokaže da bi mogla biti prisutna bakterija u urinu, a onda možeš napravit urinokulturu, ja recimo u ginekologa svaki pregld donosim mokraju i ona tu nešto gleda, nemam pojma šta.

Rose1
    23. Siječanj 2020. 14:08

Trancie

Rose1 pa presladak je , nije ni moj bio veći u 1.trudnoći… tek tamo oko 25 se lijepo podigao … ali jwdna moja poznanica je objavila sliku u trudnoći od cca 7-8 mjeseci izgledala je koda je malo jaće pojela, još uvijek su joj se trbušni mišići nazirali. Ja ne znam gdje je stalo to dijete. Ali je i rodilo se normalno sa cca 3500 g. Tako da nema pravila .

Hvalaaaa ti, malo ste me umirile❤ali vise me drugi izlude. Kazu mi prijatelji pa ti ces biti najmrsavija trudnica, meni takav trbuh nije bio ni s 2mj i takve price...
    Naravno, mnogi kazu i normalno, narast ce, nije ni meni bio...ali covjek se uhvati za ono lose

💙

Rose1
    23. Siječanj 2020. 14:10

Trancie

Rose1

svea

kaktusica

Nisam sigurna, ali mislim da ti obični nalaz urina pokaže da bi mogla biti prisutna bakterija u urinu, a onda možeš napravit urinokulturu, ja recimo u ginekologa svaki pregld donosim mokraju i ona tu nešto gleda, nemam pojma šta.

Da, to gledaju neke proteine u mokraci svaki put. Napravit cu ja urinokulturu pa da znam na cemu sam

💙

Trancie
    23. Siječanj 2020. 14:11

Ma sve je ok, svak je drugačiji, meni kad sam rodila su pitali čije dijete vozim u kolicima :-o jr j bila zima kad sam najviše trudna bila pa me nisu ni vidjeli sa stomakom, a skakao je bio mali.

• andrejja
    23. Siječanj 2020. 14:18

drage moje, ja sam imala tu nesreću da sam vukla BHSB u obe trudnoće. u prvoj se pokazao samo na urinu, u drugoj i u urinu i na brisevima, praktički svugdje gdje ga je moglo biti. u principu se on liječi na samom porodu, trebate na vrijeme dobiti profilaksu intravenozno prije početka poroda.. zbog toga sam se drugi put odlučila za inducirani porod da bi bila sigurna da sam dobila sve potrebne doze antibiotika. tako da nemate razloga za suze i zabrinutost :-) ja imam dvoje zdrave djece koji su rođeni bez ikakvih problema sa APGARIMA 10/10 i sa nikakvim problemima radi mog BHSB-a.
    evo 6 godina nakon zadnjeg poroda čekamo treću bebicu i nalazi urina i brisa su mi ovaj put od početka uredni mada je doktorica prije uzimanja nalaza rekla neka ga očekujem obzirom da je bio prisutan 2 puta. pa eto, zasad ispada da je pogriješila s pretpostavkom :-)

nadam se da sam vas barem malo utješila :-) i meni je tako bilo, pogotovo nakon što na internetu počneš čitati što se sve može desiti radi njega.   ali hvala Bogu, moje iskustvo je više nego pozitivno !

Lelibeli
    23. Siječanj 2020. 14:19

Rose prekrasan trbuščić 🤗, važno da beba raste kako treba, imat ćeš manje za izgubit kila kasnije. Moja sestra je mršavica i do 5-og mj se ništa skoro nije vidio a rodila dečka od 4100 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.