LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    23. Siječanj 2020. 13:49

Svea bit ce sve okej, sigurno! 
    Rose ni meni nikad nece tu direktno fotkicu, moras prek onih stranica pa link zalijepit  evo ti link di mozes- https://imgbb.com  i onda kad ucitas tamo tu bacis link!

Rose1
    23. Siječanj 2020. 13:52

https://ibb.co/PN7RBKS

💙

Rose1
    23. Siječanj 2020. 13:53

Aaaaa tako, hvalaaaa...evo da vidite najmanji trbuh o kojem kukam😤😬🙀☹

💙

• lola777
    23. Siječanj 2020. 13:54

kaktusica

Lola meni je koncentracija 10/4 i nisam alergicna na penicilin pa ima sanse da iskorijenim antibiotikom. A intravenski cu svakako morati dobiti na porodu. Znaci, sve je bilo ok s bebacem?
    Rose ne vidi se u obicnom urinu, mora se napraviti urinokultura. Ja cu sad napraviti i bris da nije slucajno i tamo.

Je, hvala Bogu, sve je bilo ok sa bebom.3 dana nakon poroda izasle kuci.Samo za svaki slucaj kad budes u radjaoni napomeni za taj streptokok.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Dora4
    23. Siječanj 2020. 13:55

Pa Rose slatkice jedna, taman ti je trbusicic, ludujes bzvz, stvarno!! 

kaktusica
    23. Siječanj 2020. 13:55

svea

Evo i meni taman na mail došao nalaz iz labosa. Imam isto taj beta hemolitički streptokok, 10/5.

Sad čekam doktora da mi javi što dalje.
    Evo već me panika oprala. Nemam baš nekih simptoma, osim što pojačano mokrim, ali i pijem veće količine tekućine pa mislim da je možda i do toga.

Na sljedećem pregledu će mi uzeti briseve.
    Ali kako sam ja paničar, već sam odradila jednu turu plakanja 😢

Zao mi je Svea 😔 Cekam da mi muz dodje s posla jer je odmah konzultirao i ginekologa i infektologa ali msilim da nemamo razloga za zabrinutost. Neke zene su jednostavno sklone tom streptokoku, neke eserihiji... Javi kako je proslo kod tebe. Drzi se i skroz te razumijem, oplakala sam vec jutros 😘😘

• lola777
    23. Siječanj 2020. 13:56

svea

kaktusica

Lola meni je koncentracija 10/4 i nisam alergicna na penicilin pa ima sanse da iskorijenim antibiotikom. A intravenski cu svakako morati dobiti na porodu. Znaci, sve je bilo ok s bebacem?
    Rose ne vidi se u obicnom urinu, mora se napraviti urinokultura. Ja cu sad napraviti i bris da nije slucajno i tamo.

Evo i meni taman na mail došao nalaz iz labosa. Imam isto taj beta hemolitički streptokok, 10/5.

Sad čekam doktora da mi javi što dalje.
    Evo već me panika oprala. Nemam baš nekih simptoma, osim što pojačano mokrim, ali i pijem veće količine tekućine pa mislim da je možda i do toga.

Na sljedećem pregledu će mi uzeti briseve.
    Ali kako sam ja paničar, već sam odradila jednu turu plakanja 😢

Nemoj se nervirati, ta bakterija u trudnoci ne utjece ni na bebu ni na mamu, jedino se mora paziti na porodu da ne predje na bebu.I zato primas infuziju antibiotika dok traje porod.

Dora4
    23. Siječanj 2020. 13:56

Dora4

Pa Rose slatkice jedna, taman ti je trbusicic, ludujes bzvz, stvarno!!

Obecajem!! Nije ni moj puno veci, a razlika smo skoro puna 2 tjedna, pomalo, sad ce pocet sve vise bujat, stvarno nemas razloga brinut! 

• lola777
    23. Siječanj 2020. 14:00

Evo i ja od jutros nervozna zbog trbuha.Meni se cini mali za 23 tjedan.Inace sam visoka 174 cm i malo punike gradje, ali isto me brine.Prije 3 tj. mjere bebe su bile odgovarajuce, ali meni sad u glavi panika jeli se dobro razvija.Ajme nikad mira u ovim nasim glavama.

kaktusica
    23. Siječanj 2020. 14:01

Lola hvala ti, puno znaci utjeha od nekoga tko je prosao isto ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.