LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    23. Siječanj 2020. 18:11

Meni isto doktorica nije spominjala posteljicu, bice je rano to jos. Pa ne znam jel naprijed ili nazad. 
    Ali jedva cekam te prve leptirice i udarce da znam da je sve ok! 
    Sto se poroda tice, nemam straha od toga, znam sta me sve ceka, znam da ce bolit , samo da bude brze nego prvi put i manje savova 🤣🤣🤣 jer sam tek nakon 15 dana sjela prvi put 

Vrapčić123
    23. Siječanj 2020. 18:16

Kaktusica a moguće da je od neke hrane. Joj nadam se da ćeš se ti riješiti mučnina uskoro, možda ti do 15.tjedna sve prođe ☺️ Većini talo nekada prođe koliko sam shvatila 🤷‍♀️😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    23. Siječanj 2020. 18:17

Meni pise u trudnickoj i spomenula mi je zadnji put na pregledu kad sam se cudila da ja sa 15 tt osjecam udarce bas. Pa je rekla da je moguce jer je druga trudnoca i posteljica iza 🙂
    Porod .hmmm
    Nije me strah poroda, strah me da se meni nesto ne desi 😕 srce i to .. al ide muz samnom pa kaj bu bu 🙂prvi porod je trajao 10 sati, ne bas lagan , al cim sam vidila sina sve je proslo u tren 🙂 
    Vise me muci dojenje prvih mj dana e tooo je muka, 5x lakse rodit nego to uhh

Nikita206
    23. Siječanj 2020. 18:18

Kad sam bila u bolnici za nuhalni pregled je doktorica rekla da se posteljica stvara naprijed. Moja gin mi ništa nije rekla 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trudy
    23. Siječanj 2020. 19:22

Meni je stvarno carski bio- carski 😃 je da me nakon toga jedno 3-4 dana bolilo za ubit se, al ono, brufen i to je to 🙂
    Meni je sad posteljica straga i bas dosta osjetim udarce. U prvoj bila sprijeda- vrlo malo osjetila. Najgore mi je bilo kad je trebalo brojat. I bas kad se pripremim kao sad cu- mir 🤪
    Kod nas temperatura 😣 cijeli dan malac malo ima,malo  nema. Ne znam jel idu konacno ti zadnji zubi ili je nesto pokupio u vrticu 😔 a najvise mi zao proslave, mislim da cemo morat odgodit... 😟

Lordy
    23. Siječanj 2020. 19:27

Bebac potpisujem to sta si rekla za dojenje, ajme ajme kad se sitim.Toliko sam suza prolila sta od straha od mastitisa, sta od straha da nedobiva dovoljno.Cak sam vagu i izdajalicu kupila koliko sam bila izludena.

URL = https: //lilypie.com]

sierrav
    23. Siječanj 2020. 19:35

TiKi92

Joj mene strah vec, ne prirodnog poroda, mislim da je to prirodno predodređeno, boli, ali mora se. Mene strah potencijalnog carskog dva tjedna ranije. Nekako se grozim te anestezije i operacije i hoce bebac biti ok jer ce izac malo ranije… 🙄

A zasto nebi bilo sve super? 
    Carski je strogo kontrolirana operacija kao i svaka druga,beba se manje pati svakako.
    A ti ces roditi kad bebi budu zrela pluca i dat ce vam medrol ako ne  i to je to...
    Sta se zeno brines,meni tata kaze zena koja rodi na carski ne zna sta je porod😹,ok poslije budu muke sa dizanjem,piki kaki i savovi i to ali sve prođe,to ce cinj mi se biti najslađi finis nase 9 mj borbe

🌼TiKi🌼
    23. Siječanj 2020. 19:44

Sierrav ma grozim se intubacije kad znam sta znaci intubiranje covjeka, asistirala sam pri tome svaki dan na poslu, nadam se da cu moci u spinalnu ako bude CR. Imam neku ozlijedu kraljesnice od prije pa cemo vidjeti, a i nije to bas bezazleno, znam zene koje su se oporavljale danima, nisu nist mogle same, dok neke to super podnesu i brzo se oporave. Mislim prezivjet cu kak bude, ali trenutno bih radije rodila vaginalno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie 1
    23. Siječanj 2020. 19:44

Ja se recimo poroda trenutno sad uopce ne bojim, vjerojatno cu strikat kad bude termin blizu😅
    Trenutno samo brinem da li je sve ok s bebom i da li se dobro razvija. Zivim od pregleda do pregleda🙈

Rose1
    23. Siječanj 2020. 19:54

Daisy100

Ja se recimo poroda trenutno sad uopce ne bojim, vjerojatno cu strikat kad bude termin blizu😅
    Trenutno samo brinem da li je sve ok s bebom i da li se dobro razvija. Zivim od pregleda do pregleda🙈

Tako i ja. Potpisujem😉

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.