Cure dal je vama naglo porasla vrijednost štitnjače od kad ste trudne? Prije trudnoće bila je 2,4 danas došao nalaz 6,3.. malo sam ostala sokirana..
💙
Tonka cestitam na deckicu 💙
Nadalica dobrodosla, cestitam na dvojcekima! Mislim da te se sjecam sa potpomognute?!
Trancie cestitam na 12 tjedana, sad ipak mozes malo odahnuti😊
Tiki prekrasno za bebaca i lupkanja. Ja jedva cekam! 😇
Mrvicak jel tebi prva beba ili? Pitam zbog lupkanja koje imas ranije🙃
Svim curama sretno na pregledima danas!🤞
Nove cure dobrodosle!🥳
Kaktusica.... pa oće ti radit bris pred porod na streptokok? ( Znam da se to vadi pred 36 tj.) Ja znam da je meni tako rekla jer sam pila antibiotik kao da sam ga i imala antibiotik bi ga riješio i bris mi je uredan bio. Vjerojatno ga ja nisam imala.
Hvala cure na tiploj dobrodoslicu, Evo mene sa uzv, bebice su savrsene po 30 mm svaka, vide se rukice I nogice onaj moj mm se raspizdio poceo Plakat sramoti me 😅 ja u sred pregleda morala ici povracati, al zato Mi Doktora otvorila bolovanje 2 sedmice, Onda posle bolovanju radim 2 sedmice I idem na rano trudnicko, jos kad rece bruto Plata se dobija uh uh, 2500 Eurica svaki mjesec na racun nije lose 😂❤️ I kjnizice smo dobili, rekli Mi moram bjezat od macki I svjezeg sira.. Dobila Sam I dnevnik kao poklon eto ja Haman ostala 2 sata u kancelariji 😁
Daisy Moguce je, tu su MI prvi Koraci 😂🌼
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Moj savjet je da napravite i nekoliko urinokultura tijekom trudnoce jer ovaj streptokok tipa B se zna pojavljivati u intervalima. Moja kuma nije imala nikave simptome i napravila je dvije urinokulture, obje su bile uredne ali se zarazila netom prije poroda. Maleni je dobio sepsu i jedva prezivio.
Kaktusica…. pa oće ti radit bris pred porod na streptokok? ( Znam da se to vadi pred 36 tj.) Ja znam da je meni tako rekla jer sam pila antibiotik kao da sam ga i imala antibiotik bi ga riješio i bris mi je uredan bio. Vjerojatno ga ja nisam imala.
Da, onavezno ali bez obzira na nalaz davaju profilaksu onim trudnicama joje su ga imale u trudnoci.
Tonkacestitam na deckicu💙
Nadalicadobrodosla, cestitam na dvojcekima! Mislim da te se sjecam sa potpomognute?!
Tranciecestitam na 12 tjedana, sad ipak mozes malo odahnuti😊
Tikiprekrasno za bebaca i lupkanja. Ja jedva cekam!😇
Mrvicakjel tebi prva beba ili? Pitam zbog lupkanja koje imas ranije🙃
Svim curama sretno na pregledima danas!🤞
Nove cure dobrodosle!🥳
Nije, druga 😉
Moj savjet je da napravite i nekoliko urinokultura tijekom trudnoce jer ovaj streptokok tipa B se zna pojavljivati u intervalima. Moja kuma nije imala nikave simptome i napravila je dvije urinokulture, obje su bile uredne ali se zarazila netom prije poroda. Maleni je dobio sepsu i jedva prezivio.
Ajme grozno baš.... ja sam ih rdila nekoliko... li kod mene je bila baktrija Proteus mirabilis i nije se javljala, bris na streptokok je bio uredan.
Vrapcic nemam dobar grudnjak, ustvari nikad ga nisam ni imala 😰 Morat cu se malo posvetiti tome, ali iz mjeseca u mjesec se mijenja velicina grudi.
Kaktusica kad zavrsis s tim antibioticima, uzimaj i brusnicu preventivno. Mnogo pomaze, ja svaki dan pola litra popijem.
Nadalica u kojoj je to drzavi, pa da daju brutto placu? Kako ce ti se onda odbijati penziono i zdravstveno i ostale stvari, od cega?
Ja sam u Njemackoj i vec 2 mj sam na zabrani rada ili na komplikacijama ili na trudnickom, kako god hoces, i dobivam svoju regularnu netto placu kao i do sad. Nema mi logike da ti neko daje brutto.
Lelibeli, ajde napokon!! :)
Željica dobrodosla, zelim ti urednu trudnocu :)
Mimoza naravno da falis! :D nemam pojma za 5d, nikad cula :/
Hahah zalila si se za kile, a po svemu sudeci vecina je otisla u cicke :) mi smo dobro, osjetim te leptirice povremeno, navecer, jedva cekam lupkanje :)
Kaktusica bas mi je zao, ali ajde budes i to izgurala!! Samo hrabro :*
Rio divno, javi od kud si uzela i kako si zadovoljna kad odspavas nocas! Hihi znaci li to da se trbuscic nazire ili si pocela blistat? :)
Nadalice, jako mi je drago da je sve dobro s bebicama!! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji