Roseslatki ti je trbuscic! Ja se pak brinem da je moj prevelik😂😂😂 vidis da nam nikako ne pase i uvijek ce biti briga.
Cure jesu vama doktori vasi rekli gdje se nalazi posteljica? Moja ju nije ni spominjala.
Rioi ja planiram naruciti preko Ethereala. Bas dobro da si zadovoljna!
Hvala ti, jako je mali, ali nadam se da ce ubrzo poceti rasti...Ma ne moze biti prevelik, to ne moras brinuti😉
💙
Javaljam prve dojmove za Ethereal jastuk. Punjenje taman i mislim da je sto se velicine tice isto taman. Nadam se da ce mi se s njim biti lakse namjestit navecer. I da, posto im svi daju imena, ja sam odlucila da se moj zove Kušin 🤣
Hehe, nisam znala da daju imena😂😂😂drago mi je da ti jastuk odgovara
💙
Cure jel vama doktor rekao di je posteljica ili to negdi i piše u trudničkoj knjižici?
Ja sam se poroda bojala i prije nego sam ostala trudna, prvi mi je bio kompliciran i hitni carski a sad mislim da ću opet na carski pošto ih je dvoje i prvi je isto carski. Volila bi prirodnim putem al kako bog da tada 🍀🙏
Daisy meni je sprijeda nisko. I molim Boga da se digne, da ne ostane dolje. To sam također na nalazu pročitala, za sad doktor nije paniku dizao. Jer sam ipak na tom pregledu bila tek 15+4. A kasnije se mora dići.
Rio ma nekak mi od jutra bila blaga muka i onda sam setala malo po zraku, al uzalud. Sve otišlo van. 🙄 Ma ovo je neusporedivo sa onim mučninama i povraćanjem u prvom tromjesečju. Punoo lakše, ali baš sam se nadala da sam završila s tim... Al eto očito nisam još.
Rose a vjerujem da će proći... Ipak je sad milijun puta lakše nego u prvom tromjesečju. Ono je bio užas. Al nisam baš mislila da ću u 5.mjesecu povraćati 🤦♀️
Drago mi je da je tebi ok, da nije često. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Lelibeli ima u trudnickoj na jednoj stranici u dnu pise posteljica.Meni je i u prosloj i u ovoj sprijeda i stvarno mogu reci da sam slabo osjetila.
URL = https: //lilypie.com]
Cure jel vama doktor rekao di je posteljica ili to negdi i piše u trudničkoj knjižici?
Ja sam se poroda bojala i prije nego sam ostala trudna, prvi mi je bio kompliciran i hitni carski a sad mislim da ću opet na carski pošto ih je dvoje i prvi je isto carski. Volila bi prirodnim putem al kako bog da tada 🍀🙏
Ja ni nemam trudnicku, rekla mi na prvom pregledu i napisala na nalazu
💙
Andreja mislim da imamo svi strah od poroda. No ja se nekako nadam da valjda znaju što rade u bolnicama. A nekak si mislim kak su druge žene tako ću nekako i ja… Valjda!!!! 😳😳😳 A da me frka, naravno da je.
Nema straha, muž će biti prisutan, već sam sastavila spisak za torbu i ruksak za rodilište i isto duuugi spisak stvari za bebicu. Na proljeće krećemo po redu u shoping, a do tada odbrojavam doma u miru dane do svakog pregleda i držim palčeve da mi se beba dobro razvija i da nas više nijedan hematom ne splaši. Nismo baš startali blaženstvom i iskricama u očima, ali nadam se da ću do toga dogurati. Stažirala sam jednom u bolnici i znam koliko lošu aparaturu koriste, znam puno toga, pa će mi samo na pameti biti kako da ispravno dišem i da odradim to da vidim tu malu sreću našu.. Nije me briga tko će bit od doktora, babica, samo nek odrade posao kao i svaki dan korektno i to je to
Joj cure, ja izgleda nisam zavrsila s povraćanjem. Pa ne vjerujem. Evo sad sam dušu ispovraćala, baš sve što sam pojela. Baš sve 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kako ste vi s mučninama i povraćanjem?
Vrapcic, i ja sam mislila da su prosle a kad ono jucer navecer i nocas rigoleto 🤦🏻♀️ nadam se da se nece nastaviti kao u prva 3 mj koja su mi bila komaaa...
Valjda je to normalno..ja i dalje nekako nemam bas nekog apetita ni zelje.. :/
Anja🌸🌸
Ni ja nemam trudničku, to mi j nalazu piše.
Black meni je isto lakše jer će mi muž biti 😁 Ipak će i on biti tu i paziti na mene.
Tea šteta da i tebe još muči povraćanje, žao mi je 😔 No to je zaista normalno i proći će nam, ja vjerujem uskoro 😊😊😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic ne povracam vise ali mi zna navecer biti muka. I jos uvijek ne podnosim mirise ni parfeme. Mozda ti je neka hrana naskodila.
Strah od poroda nije dame strah, vise uzbudjenje. Prvi porod je bio 3 tjedna prije termina ali bio je velik i tezak, porod je bio brz, poceo na stolcicu ali su me toliko noge bolile da je sam izgon ipak bio na krevetu. Bez epiduralne, s dripom.
Sortiraj odgovore
Najstariji