LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    23. Siječanj 2020. 13:20

Lola meni je koncentracija 10/4 i nisam alergicna na penicilin pa ima sanse da iskorijenim antibiotikom. A intravenski  cu svakako morati dobiti na porodu. Znaci, sve je bilo ok s bebacem?
    Rose ne vidi se u obicnom urinu, mora se napraviti urinokultura. Ja cu sad napraviti i bris da nije slucajno i tamo.

• Bebac24
    23. Siječanj 2020. 13:24

Rose1

malina08

Ely

Cure koje ste 17 tjedana pa nadalje, možete li mi sve vi koje ne osjećate još nikakve mjehuriće, leptiriće, pokrete :D napisati to. Meni nije bas jasno da u ovom tjednu apsolutno ništa, ali ništa od toga ne osjećam.
    Netko je pisao za vrijednosti TSH, da je naglo skočila u trudnoći. To je normalo, samo je potrebno prilagoditi terapiju da se vrijednost snizi.
    Papu sam radila nekoliko mjeseci prije nego sam ostala trudna, nisu mi ponavljali, a briseve uopće nisam radila. Kao ni urinokulturu. Radila sam samo sed. urina.
    Ovako vam napamet odgovaram, ne znam koja je šta pisala :)
    I da, jastuk za trudnice mi još nije potreban. Spavam kao mala beba cijelu noć. Probudm se, odem u wc i samo nastavim haha.

Meni je prva trudnoća, posteljica sprijeda i malo sala, tek sam MOŽDA prošli tjedan nešto krenula osjećati iako nisam sigurna jesu li crijeva ili ne. dont wori :)

I meni je sprijeda? Sto se onda kasnije osjeti???

Da zato sta je prvo masno tkivo na trbuhu, posteljica pa beba. A nama kojima je posteljica straga znaci da je beba odmah ispred pa se prije i vise osjeti 🙂

mimoza
    23. Siječanj 2020. 13:26

Ely ja sam tek sa 19+2tt osjetila. Doci ce i to, ne brini se. 
    Dora zamisli kako ce ti udarci izgledati kod tebe kad se dvije snage udruze da mamu maltretiraju 😂
    Vrapcic bas su obratiti paznju na njih pri sljedecoj kupnji. Kakve su grudi s njim? Strah me da oni zalijepe grudi, znas ono, da nisu fino podignute.

Nadalica
    23. Siječanj 2020. 13:32

mimoza

Vrapcic nemam dobar grudnjak, ustvari nikad ga nisam ni imala 😰 Morat cu se malo posvetiti tome, ali iz mjeseca u mjesec se mijenja velicina grudi.
    Kaktusica kad zavrsis s tim antibioticima, uzimaj i brusnicu preventivno. Mnogo pomaze, ja svaki dan pola litra popijem.
    Nadalica u kojoj je to drzavi, pa da daju brutto placu? Kako ce ti se onda odbijati penziono i zdravstveno i ostale stvari, od cega?
    Ja sam u Njemackoj i vec 2 mj sam na zabrani rada ili na komplikacijama ili na trudnickom, kako god hoces, i dobivam svoju regularnu netto placu kao i do sad. Nema mi logike da ti neko daje brutto.

U Austriji Sam ja, pa Mi imamo 14 Plata godisnje, to. Nema nijedna druga zemlja 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Ely
    23. Siječanj 2020. 13:35

Rose1

malina08

Ely

Cure koje ste 17 tjedana pa nadalje, možete li mi sve vi koje ne osjećate još nikakve mjehuriće, leptiriće, pokrete :D napisati to. Meni nije bas jasno da u ovom tjednu apsolutno ništa, ali ništa od toga ne osjećam.
    Netko je pisao za vrijednosti TSH, da je naglo skočila u trudnoći. To je normalo, samo je potrebno prilagoditi terapiju da se vrijednost snizi.
    Papu sam radila nekoliko mjeseci prije nego sam ostala trudna, nisu mi ponavljali, a briseve uopće nisam radila. Kao ni urinokulturu. Radila sam samo sed. urina.
    Ovako vam napamet odgovaram, ne znam koja je šta pisala :)
    I da, jastuk za trudnice mi još nije potreban. Spavam kao mala beba cijelu noć. Probudm se, odem u wc i samo nastavim haha.

Meni je prva trudnoća, posteljica sprijeda i malo sala, tek sam MOŽDA prošli tjedan nešto krenula osjećati iako nisam sigurna jesu li crijeva ili ne. dont wori :)

I meni je sprijeda? Sto se onda kasnije osjeti???

Našla sam negdje na internetu ako je posteljica sprijeda, da se kasnije osjete fetalni pokreti. 

Ely
    23. Siječanj 2020. 13:37

Cure hvala vam na odgovorima, zanimalo me jesam li jedina :)

Vrapčić123
    23. Siječanj 2020. 13:40

Ely budi bez brige. Ja sam jakoo rano osjetila pucketanje tih kao balončića, tamo u 13.-14.tjednu. A sa 16+3 osjetila prva dva udarca. Od tad nikakvo lupkanje, a balončiće slabo osjetim. Skoro ništa 😳

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    23. Siječanj 2020. 13:43

Hvala cure na odgovorima!!!

💙

Rose1
    23. Siječanj 2020. 13:46

Zaato mi ne zeli sliku ucitati???🤔

💙

Dora4
    23. Siječanj 2020. 13:47

mimoza

Ely ja sam tek sa 19+2tt osjetila. Doci ce i to, ne brini se.
    Dora zamisli kako ce ti udarci izgledati kod tebe kad se dvije snage udruze da mamu maltretiraju 😂
    Vrapcic bas su obratiti paznju na njih pri sljedecoj kupnji. Kakve su grudi s njim? Strah me da oni zalijepe grudi, znas ono, da nisu fino podignute.

Ajde malo kuri frku, kao da se vec ne pripremam da cu morat na rekonstrukciju rebaraca nakon poroda 
    Ma bit ce ti cice pod bradom, ne brini  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.