Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    27. Lipanj 2019. 16:55

Ma taj trudnički mozak je baš priča za sebe. Da mi je znati zašto nastaje ta tupavost u trudnoći. Ja sam od 4.mj druga osoba. Inače teški kontrol frik koji uvijek zna gdje je šta i kako i nikad ništa ne zaboravljam i sve mi mora bit po p.s.-u. A onda.... 🤦🏼‍♀️ napravim si navečer sendvič, pojedem ga u dnevnoj i odem spavat. Ujutro skužim u kuhinji salamu, suhi kruh i tako... Otvorena vrata od čega god, započetih 10 poslova i ništa dovršeno jer zaboravim šta sam počela, ma ludilo, zaboravljiva na n-tu! A i snovi su tak bedasti da veze s vezom nema, to isto blesavom trudničkom mozgiću pripisujem zasluge. 😂 
    Ali s druge strane je i dobar taj mozak jer sam puuuno opuštenija nego ikad, ništ me puno ne sekira, kontrol frik u meni je umro i sve mi je kul 😆 a napadi smjeha koji me love, bilo gdje i bilo kad 😂😂😂 totalno super! Prije sam se bar donekle mogla kontrolirati, sad više ne pa se desi da se cijeli kafić smije samnom iako nitko nezna čemu 🤣

• Ivonne
    27. Lipanj 2019. 17:47

Ajte na večeru🙄

• Ivonne
    27. Lipanj 2019. 17:49

Čekajte, vi se na vrućinu žalite. Ako mislite kad radite da ide na bolje gle mi nogu, gore nego dok sam bila trudna

Ko Froddo

srećica
    27. Lipanj 2019. 18:21

Ivonne

Čekajte, vi se na vrućinu žalite. Ako mislite kad radite da ide na bolje gle mi nogu, gore nego dok sam bila trudna
    Ko Froddo

Ajoj ženo draga 🙆 a kažu da hoće poslije poroda jako nateći, ali da prođe kroz dva tri tjedna.
    A večera mi čist fajn, s obzirom kakav mi je apetit, još bi mi i ostalo.

• Ivonne
    27. Lipanj 2019. 18:29

srećica

Ivonne

Ko Froddo

Ajoj ženo draga 🙆 a kažu da hoće poslije poroda jako nateći, ali da prođe kroz dva tri tjedna.
    A večera mi čist fajn, s obzirom kakav mi je apetit, još bi mi i ostalo.

Inače imam tanke nožice da se zna 😂😂

nena1986
    27. Lipanj 2019. 18:33

Ivonne

Ajte na večeru🙄

Bogme, nas su jako fino hranili u rodilištu... salate, variva, juhe od povrća i tako to... + obavezno 2 međuobroka... 😝

nena1986
    27. Lipanj 2019. 18:34

Ivonne

Ko Froddo

Isto i kod mene bilo! Splasnula sam tek nakon desetak dana.... 👌

• Ivonne
    27. Lipanj 2019. 18:41

nena1986

Ivonne

Ko Froddo

Isto i kod mene bilo! Splasnula sam tek nakon desetak dana…. 👌

E kak stojiš s dojenjem? Ova moja me već svu nazuljala

27. Lipanj 2019. 18:57

Vi koje cete imati pomoc od mame/svekrve po dolasku bebe, kako to zamisljate? Vec sam sad sebicna i nekako se bojim da ce htjeti previse toga oko bebe ili da necu imati privatnost kod dojenja itd... Mislim, drago mi je da ce mi netko uskociti, ali opet s druge strane ne bi htjela doci u situaciju da ih tjeram... Bojim se i pametovanja i ostalih gluposti... Kako to sprijeciti prije nego uopce dodje do toga? 

CiniMINIS
    27. Lipanj 2019. 19:03

nena1986

Ivonne

Ko Froddo

Isto i kod mene bilo! Splasnula sam tek nakon desetak dana…. 👌

😮 pojma nisam imala da se i nakon poroda otice.. eh ti hormoni, nikad ne znas sto ti spremaju..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.