Ma taj trudnički mozak je baš priča za sebe. Da mi je znati zašto nastaje ta tupavost u trudnoći. Ja sam od 4.mj druga osoba. Inače teški kontrol frik koji uvijek zna gdje je šta i kako i nikad ništa ne zaboravljam i sve mi mora bit po p.s.-u. A onda.... 🤦🏼♀️ napravim si navečer sendvič, pojedem ga u dnevnoj i odem spavat. Ujutro skužim u kuhinji salamu, suhi kruh i tako... Otvorena vrata od čega god, započetih 10 poslova i ništa dovršeno jer zaboravim šta sam počela, ma ludilo, zaboravljiva na n-tu! A i snovi su tak bedasti da veze s vezom nema, to isto blesavom trudničkom mozgiću pripisujem zasluge. 😂
Ali s druge strane je i dobar taj mozak jer sam puuuno opuštenija nego ikad, ništ me puno ne sekira, kontrol frik u meni je umro i sve mi je kul 😆 a napadi smjeha koji me love, bilo gdje i bilo kad 😂😂😂 totalno super! Prije sam se bar donekle mogla kontrolirati, sad više ne pa se desi da se cijeli kafić smije samnom iako nitko nezna čemu 🤣
Čekajte, vi se na vrućinu žalite. Ako mislite kad radite da ide na bolje gle mi nogu, gore nego dok sam bila trudna
Ko Froddo
Čekajte, vi se na vrućinu žalite. Ako mislite kad radite da ide na bolje gle mi nogu, gore nego dok sam bila trudna
Ko Froddo
Ajoj ženo draga 🙆 a kažu da hoće poslije poroda jako nateći, ali da prođe kroz dva tri tjedna.
A večera mi čist fajn, s obzirom kakav mi je apetit, još bi mi i ostalo.
Ko Froddo
Ajoj ženo draga 🙆 a kažu da hoće poslije poroda jako nateći, ali da prođe kroz dva tri tjedna.
A večera mi čist fajn, s obzirom kakav mi je apetit, još bi mi i ostalo.
Inače imam tanke nožice da se zna 😂😂
Ajte na večeru🙄
Bogme, nas su jako fino hranili u rodilištu... salate, variva, juhe od povrća i tako to... + obavezno 2 međuobroka... 😝
Ko Froddo
Isto i kod mene bilo! Splasnula sam tek nakon desetak dana.... 👌
Ko Froddo
Isto i kod mene bilo! Splasnula sam tek nakon desetak dana…. 👌
E kak stojiš s dojenjem? Ova moja me već svu nazuljala
Vi koje cete imati pomoc od mame/svekrve po dolasku bebe, kako to zamisljate? Vec sam sad sebicna i nekako se bojim da ce htjeti previse toga oko bebe ili da necu imati privatnost kod dojenja itd... Mislim, drago mi je da ce mi netko uskociti, ali opet s druge strane ne bi htjela doci u situaciju da ih tjeram... Bojim se i pametovanja i ostalih gluposti... Kako to sprijeciti prije nego uopce dodje do toga?
Ko Froddo
Isto i kod mene bilo! Splasnula sam tek nakon desetak dana…. 👌
😮 pojma nisam imala da se i nakon poroda otice.. eh ti hormoni, nikad ne znas sto ti spremaju..
Sortiraj odgovore
Najstariji