Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    26. Lipanj 2019. 15:43

kzeli

Fina cura , čini se kao lijep porod osim pucanja 😳😕

Da, ali manje me boli nego kontrolirani rez.
    Bio brz porod🤗 kad me stislo

• Ivonne
    26. Lipanj 2019. 15:44

kzeli

Jel se vi znojite ko lude ? S mene se doslovno cijedi , hodak po cijele dane u majicama i gacama , i s krpom il peskirom uz sebe! Ne naticem al se znojim za poludit ! Dnevna mi je na sjevernoj strani pa palim klimu kad bas moram jer realno nije tu vruce vidim po muzu da je njemu ok a ja kao da gorim iznutra 😅 nisam fan klime pa cu bas ne palim puno al uzas

Ovako mi je bilo zadnjih mjesec dana. Svi ok a ja lijem

nena1986
    26. Lipanj 2019. 16:09

Ivonne

Evo sad bila pedijatrica, 3380g i 50 cm
    Hvala vam cure 😘😘😘😘 neka ide po redu i blizu terminu
    Tipkam se i ovdje a nadam se da je Nena spremna otvoriti novu grupu.
    Sve ću vas ispratiti tu i poželjeti vam dobrodošlicu u novu grupu😘😘😘

Evo drage moje, na bebama je otvorena nova tema... "Ljetne bebice 2019.god", pa kako cemo se tamo družiti kada više ne budete u jednom komadu, naravno, ako ste za! 😉😘

kzeli
    26. Lipanj 2019. 16:17

Nemojte zbrisat odavde dok ne stignu bebice :-) ja cu vam se naravno i tamo javljat da me ne zaboravite 😳😌

nena1986
    26. Lipanj 2019. 16:30

kzeli

Nemojte zbrisat odavde dok ne stignu bebice :-) ja cu vam se naravno i tamo javljat da me ne zaboravite 😳😌

Pa naravno, još uvijek vas ima više ovdje... ljeto je tek počelo 🤗

Bebamala
    26. Lipanj 2019. 16:35

E pa dobre ste ✋👌 ja sam se npr.vise udebljala u pocetku trudnoce, da bih sad cak krenula i gubit na kilazi, ne znam, doktor nije nista komentirao 🙄

Ja takoder, ne naticem ali se znojim za poludit, sparno mi je, nemam zraka, bas sto kazete - cijedi se s mene, nikad mi nije bilo tako i uvjerena sam da je of trudnoce. Preko noci mi bude jos teze, a imam naviku pokriti se (makar bilo 60+) i sama sebi jos gore radim 😂 a vodeeeeee, pijem ko luda 
    Sve mislim da ce to proci nama kad nase bebice dodu 😁

kzeli
    26. Lipanj 2019. 16:38

Bebamala

E pa dobre ste ✋👌 ja sam se npr.vise udebljala u pocetku trudnoce, da bih sad cak krenula i gubit na kilazi, ne znam, doktor nije nista komentirao 🙄

Ja takoder, ne naticem ali se znojim za poludit, sparno mi je, nemam zraka, bas sto kazete - cijedi se s mene, nikad mi nije bilo tako i uvjerena sam da je of trudnoce. Preko noci mi bude jos teze, a imam naviku pokriti se (makar bilo 60+) i sama sebi jos gore radim 😂 a vodeeeeee, pijem ko luda
    Sve mislim da ce to proci nama kad nase bebice dodu 😁

I ja se moram pokrit makar bilo +1000 hahahaha 😂😂😂😂😂 najgorr mi je kad me u noci probudi zed ili znoj i ako popijem vode dobijem zgaravicu 😌😌😌😌

Bebamala
    26. Lipanj 2019. 16:41

Eto kzeli sve onda znas 😂😂🤣 hahahahah, voda obavezna, ja sam je pocela drzati pored kreveta samo hvala Bogu zgaravicu nemam, ali zato idem na toalet barem 10 puta tijekom noci 😂 voda - toalet - pokusaj spavanja i tako u krug
    Mozda su to pripreme za nespavanje i sve sto nas ceka 😂

srećica
    26. Lipanj 2019. 17:04

Bebamala

Eto kzeli sve onda znas 😂😂🤣 hahahahah, voda obavezna, ja sam je pocela drzati pored kreveta samo hvala Bogu zgaravicu nemam, ali zato idem na toalet barem 10 puta tijekom noci 😂 voda - toalet - pokusaj spavanja i tako u krug
    Mozda su to pripreme za nespavanje i sve sto nas ceka 😂

E kao da si me opisala, od a do ž! 😄 I da, preziplo je za pokrivanje a ako se ne pokrijem ni ne spavam 😆

CiniMINIS
    26. Lipanj 2019. 17:18

Ivonne

Julie

Ivonne cestitam, ja ću ići na Merkur…… ako možeš reci koji doktor ti je bio i kako si zadovoljna sa osobljem? Meni je prva bebica i ne znam kaj da mislim 😂🙈

Bila mi je mlada neka dr koja me i šivala, nikad je prije nisam vidjela, ali babica ti je bitna a ona je bila mlada i susretljiva ali i oštra kad bi se ja malo pogubila. Sestre su jako ljubazne, ja se do sad nisam susrela ni s jednom koja je bezobrazna.
    Dva puta dnevno se čisti soba tj dva puta je bila čistačica.
    Hrana ko u bolnici, za doručak dobila cajnu paštetu, kruh i čaj, a za ručak juhica, varivo mrkva grašak krumpir i karfiol i kosani.
    Uglavnom žuljam sad kekse i čekam dragog

ja sto vise razmisljam o svom jucerasnjem pohodu, to sam vise odusevljena njihovim pristupom. primalja (mislim barem da je bila primalja a ne med. sestra) koja me primila je bila tolko draga, pazljivai mirna, razmisljala o stvarima koje meni tad nisu bile ni na kraj pameti (pomogla mi skinut hlace, jer sam sva bila rastresena, dodala mi iz torbe vodu i mobitel kad sam vec bila prikljucena na ctg, stavljala mi japanke na noge kad sam silazila sa stola sl.). mlada doktorica (mislim da je bila nesto na V. al sam zaboravila) isto tako ljubazna i mirna, a dr. Roki i njegov pristup sam jucer vec pohvalila. I da, na WC-u u radaoni (koji je bio cist i uredan) je tad isto bila hrpa WC papira, al znaju ostat nekad bez jer cistacica ne stigne donjet, pa je zato bolje imati sobom rolu/dvije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.