Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    26. Lipanj 2019. 14:41

Fina cura , čini se kao lijep porod osim pucanja 😳😕

• kv2912
    26. Lipanj 2019. 15:09

irma123

Ima netka od vas mozda ova kolica? Lijepa su i cijena im je pristupacna al stvarmo ne znam sta da gledam kod odabira..

Sva su pretežno na isti kalup, samo ovisi od boje i cijene, meni je najbitnije da nema puno dijelova tako da ću uzeti 2u1 odnosno da se sjedalo pretvara u košaru, jer stvarno nemam mjesta u stanu sa sve stvarcice. 

Bebamala

Cure koliko ste kg na kraju dobile i vi koje ste rodile, koliko ste izgubile na porodu?

Do 20. tjedna dobila jedva 2 kile, sad se samo gomilaju ne znam ni ja gdje 🤣🤣

nena1986
    26. Lipanj 2019. 15:10

Ivonne

26.06.2019. u 6 sati rođena je Sofija
    Pozdrav svima od nas

Čestitam!!! Brz oporavak cure!! ❤

kzeli
    26. Lipanj 2019. 15:10

Jel se vi znojite ko lude ? S mene se doslovno cijedi , hodak po cijele dane u majicama i gacama , i s krpom il peskirom uz sebe! Ne naticem al se znojim za poludit ! Dnevna mi je na sjevernoj strani pa palim klimu kad bas moram jer realno nije tu vruce vidim po muzu da je njemu ok a ja kao da gorim iznutra 😅 nisam fan klime pa cu bas ne palim puno al uzas

kzeli
    26. Lipanj 2019. 15:13

Ja sam na 34 tjedna bila +12 kila e sad u ova 2 tjedna imam dojam samo da je stomak nabubrio al ovako nista ista sam si. Nemam vagu doma i izbjegavam vaganje vazem se samo na pregledima da ne stvaram sama sebi paniku ako sam se malo udebljala ili vise od 2 kg jer stalno mi vice ginicka ne vise od 2 kg

• kv2912
    26. Lipanj 2019. 15:19

kzeli

Jel se vi znojite ko lude ? S mene se doslovno cijedi , hodak po cijele dane u majicama i gacama , i s krpom il peskirom uz sebe! Ne naticem al se znojim za poludit ! Dnevna mi je na sjevernoj strani pa palim klimu kad bas moram jer realno nije tu vruce vidim po muzu da je njemu ok a ja kao da gorim iznutra 😅 nisam fan klime pa cu bas ne palim puno al uzas

Za divno čudo, ali ne. Inače imam problema sa prekomjernim znojenjem i mislila sam da ću se još više znojiti kad budem trudna, ali ništa. Pazusi suhi. Naravno, ne mogu koristiti dezodoranse na prirodnoj bazi već moram ove antiperspirante, znam da su štetni, ali ne koristim ih svaki dan, već samo kad negdje idem. 

srećica
    26. Lipanj 2019. 15:22

Ja sam za sad na +8, 10ak dana do poroda. Vidjet ćemo kakvo stanje bude na kraju i koliko će s porodom otići.

srećica
    26. Lipanj 2019. 15:26

Ja se inače znojim kao zmija, znači nikako i sad isto tako. Oni, vruće mi bude za poludit, kuham iznutra ali nema šanse da se na meni kao znoja pojavi.  Al zato prstenje ne nosim već mjesec i pol jer nejde.

• Ivonne
    26. Lipanj 2019. 15:37

CiniMINIS

Ivonne, znaci ipak sam dobro shvatila da se odma dobije injekcija za kontrakcije maternice. Nadam se da cete se brzo oporaviti i da cete brzo doma. Ja si nekako zabrijala da ne popucas ako je manja beba, al izgleda da nema pravila.

To je valjda nešto novo, nije tak bilo prije 3 godine. Uglavnom dobila sam je i evo me već na drugom brufenu

• Ivonne
    26. Lipanj 2019. 15:42

Julie

Ivonne cestitam, ja ću ići na Merkur…… ako možeš reci koji doktor ti je bio i kako si zadovoljna sa osobljem? Meni je prva bebica i ne znam kaj da mislim 😂🙈

Bila mi je mlada neka dr koja me i šivala, nikad je prije nisam vidjela, ali babica ti je bitna a ona je bila mlada i susretljiva ali i oštra kad bi se ja malo pogubila. Sestre su jako ljubazne, ja se do sad nisam susrela ni s jednom koja je bezobrazna.
    Dva puta dnevno se čisti soba tj dva puta je bila čistačica. 
    Hrana ko u bolnici, za doručak dobila cajnu paštetu, kruh i čaj, a za ručak juhica,  varivo mrkva grašak krumpir i karfiol i kosani. 
    Uglavnom žuljam sad kekse i čekam dragog 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.