26.06.2019. u 6 sati rođena je Sofija
Pozdrav svima od nas
Čestitke, nadam se da je sve prošlo brzo i u redu 😊 želim ti brz oporavak i da uživate u svojoj bebici 💐
Pozdrav svima od nas
Nisi ipak stigla na frizuru 😁 Iskrene čestitke draga , čuvajte se pazite i mazite ! Kad budes mogla pisi nam kako je bilo! 😘😘😘😘😘😘
Pozdrav svima od nas
Čestitkee! Fućkaš frizuru, bitno da je bebolina stigla... Uživajte 🥰
Pozdrav svima od nas
Cestitam i brz oporavak zelim! Uzivajte ❤
Sinoć me krenulo bolit, trpila sam i pokušala zaspat. Mužu nisam ništa rekla. Na wc sam išla svako malo tako da sam klizmu odradila doma 🤣🤣
Trpila sam sve dok trudovi nisu došli na 3 minute, probudila muža, spakirala zadnje stvari u torbu, malog odvezli kumovima i na Merkur.
U 5 sam im pozvonila na vrata, ctg, pregled - 7 cm otvorena u boks, režu mi vodenjak, par puta vrištala, par puta prodisala trud i malo prije 6 rodila.
Pukla sam, nabrojala sam 6 vanjskih šavova i imam nešt unutarnjih- kažu da nije strašno. Krvi ima više nego na prvom porodu, kad su mi stisnuli maternicu nakon poroda izletila je posteljica s puno krvi i sve je fljasnulo- teta koja čisti je dobila slom živaca jer krvi ima i na plafonu🤣🤣
Dobila sam odmah injekciju za kontrakcije maternice i bolilo me ko da imam trudove, tak me nije bolilo nakon prvog, ništa se ne pije ni jede dva sata od poroda a meni su čekali još sat i po nakon toga da prođe vizita i da me smjeste u sobu. Popila sam brufen prije pol sata a lokalna je davno popustila.
Sama sam se ustala pišati prvi put, pa se sestra čudila.
Wc papira ima u wc-ima pa koje mislite rađati na Merkuru ne morate puno nosit. Dobila sam i neki violetin poklon paket za bebe valjda s uzorcima. Bila je sestra pokazala kako se premata beba i kako ju dojit. Sada krmi nakon što se najela. Danas mi se računa kao nulti dan tako dam sam tek u subotu doma, možda namolim petak 😂
Šit, ja sam sljedeća! 😮😱🤐 🙈
😂😂😘😘😘😘 drzimo se reda i termina ne idu bebe ranije van 💪😁
Sortiraj odgovore
Najstariji