Šit, ja sam sljedeća! 😮😱🤐 🙈
😂😂😘😘😘😘 drzimo se reda i termina ne idu bebe ranije van 💪😁
Fina neka djeca, ništa preko reda! 😂
26.06.2019. u 6 sati rođena je Sofija
Pozdrav svima od nas
Cetitam i brz oporavak zelim 😀😀🤗
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Evo sad bila pedijatrica, 3380g i 50 cm
Hvala vam cure 😘😘😘😘 neka ide po redu i blizu terminu
Tipkam se i ovdje a nadam se da je Nena spremna otvoriti novu grupu.
Sve ću vas ispratiti tu i poželjeti vam dobrodošlicu u novu grupu😘😘😘
Ima netka od vas mozda ova kolica? Lijepa su i cijena im je pristupacna al stvarmo ne znam sta da gledam kod odabira..
Evo sad bila pedijatrica, 3380g i 50 cm
Hvala vam cure 😘😘😘😘 neka ide po redu i blizu terminu
Tipkam se i ovdje a nadam se da je Nena spremna otvoriti novu grupu.
Sve ću vas ispratiti tu i poželjeti vam dobrodošlicu u novu grupu😘😘😘
Ajme, mala je a ipak si popucala. Kako ću tek ja kad je moj mališa već sad 4 kg 🙈
Ivonne, bravooooooo velika je curica, neka nam je ziva i zdrava, a tebi brz oporavak zelim! 🤗
irma123, mislim da je najbolje uzivo gledati kolica, kod odabira ne znam sto da gledas, jer je svaka od nas vjerojatno gledala prema nekim individualnim preferencijama, tezina, tockovi, sklapanje, jednostavnost, kvaliteta, 2 u 1, 3 u 1.. stvarno ovisi sto je tebi bitno!
Cure koliko ste kg na kraju dobile i vi koje ste rodile, koliko ste izgubile na porodu?
Ivonne, znaci ipak sam dobro shvatila da se odma dobije injekcija za kontrakcije maternice. Nadam se da cete se brzo oporaviti i da cete brzo doma . Ja si nekako zabrijala da ne popucas ako je manja beba, al izgleda da nema pravila.
Ivonne cestitam, ja ću ići na Merkur...... ako možeš reci koji doktor ti je bio i kako si zadovoljna sa osobljem? Meni je prva bebica i ne znam kaj da mislim 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji