Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2019. 08:26

Cure, vi koje ste u komadu i u zadnjim tjednima, jesu li vam se bebe sada smirile u odnosu na prije? Moja dosta manje udara i miče se općenito. Vjerovatno manjak prostora

srećica
    27. Lipanj 2019. 08:29

shell

Cure, vi koje ste u komadu i u zadnjim tjednima, jesu li vam se bebe sada smirile u odnosu na prije? Moja dosta manje udara i miče se općenito. Vjerovatno manjak prostora

O da. Već nekih tjedan dana. Nema više udaraca, sad je samo meškoljenje i namještanje.

Nikolina95
    27. Lipanj 2019. 09:46

Dobro jutro 😃
    Meni se spustio stomak, tako drugi kazu hehehe cep jos nisam skuzila da otpada valjda ce uskoro.. A bebac mi je jos uvjek aktivan, malo malo izbaci rukucu ili nogicu pa pozdravi hehe 😊😊 doktor kaze da moram izbrojati 10 udaraca kroz dan, a mene lupi 10 puta cim se probudim 😂😂
    I primjetila sam kako se blizi termim sva sam nekako bezveze, sve mi je tesko, samo bi spavala, jako sam neraspolozena 😥

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

27. Lipanj 2019. 10:48

I meni je raspoloženje promjenjivo, par dana odlično, a onda mi počne sve smetati 😂 doduše, ni prije trudnoće nije bilo puno drugačije 😂😂🙈🤪

srećica
    27. Lipanj 2019. 10:56

Nikolina u to vrijeme je i meni tako bilo. Sve nekako stislo odjednom, i vrućina, i nespavanja, i 1000 pišanja po danu i noći i trta od poroda itd. Sad me sve pustilo i odma sam bolje volje.

Nikolina95
    27. Lipanj 2019. 13:03

E bas to sve se nakupilo odjednom hehe ali tjesim se jos sitnoo 😁😁

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

27. Lipanj 2019. 13:43

Napisem komentar i onda me izbaci i izbrisee 😒
    Moja bebica je isto mirnija, ali dok ja nju osjetim ne brinem... Vjerojatno vise nema mjesta, a i ove vrucine tako djeluju na nas... 
    Raspolozenje mi je ko u PMSu 🤪
    Ja sam si danas slozila baby kozmetiku u komodi i bas sam happy... U pepcu sam uzela razlicite vrste posudica/organizatora i to super dodje da nije sve zbrda zdola u ladici... 
    Imaju super stvarcica, ali nisam htjela kupiti nista od robice jer imamo vec i previse toga, a i jos cu dobiti nesto rabljene robice... 
    Jedino nisam mogla odoljeti rozoj dekici za 35kn 🥰 muz me pita da sta ce mi dekica, a vani 60° 😂 ne znam jel treba il ne treba, ali doci ce i hladniji dani... 

kzeli
    27. Lipanj 2019. 14:18

Ja sam danas od jutra u pokretu , stavila pizzu pec i legla na kauc premorena sam i topim se od zege 😰😌😌😌 osjetim ga kako koji dan nekad je bas jako aktivan nekad manje al meskolji se stalno premda vise nema toliko mjesta pa nemoze kao prije , ma samo nek je ziv i zdrav i da izguramo jos ovo malo jer zgaravica ne prestaje unatoc svemu i svacemu stalno je prisutna 😕 bila dana sna brisu kod ginicke i u nekih 17-18 dana dobila samo 700 grama

• kv2912
    27. Lipanj 2019. 14:44

Moja curka se rita kao luda..te me udari u rebro jedno pa u drugo, pa u zdjelicnu kost (ne znam kako to uspije, ali baš me zaboli), te me počne skaljikati po struku, a najgore mi je kad se igra s mjehurom  

27. Lipanj 2019. 14:55

kv2912

Moja curka se rita kao luda..te me udari u rebro jedno pa u drugo, pa u zdjelicnu kost (ne znam kako to uspije, ali baš me zaboli), te me počne skaljikati po struku, a najgore mi je kad se igra s mjehurom

Tako i mojaa 🤭🤭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.