Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    25. Lipanj 2019. 22:23

CiniMINIS

Meni se nekad drugi/treci nakon odnosa znao odvojiti mali komadic sluznog cepa (al to nije bed jer se obnavlja). Struktura je bila onako ko smrklji kad si bolestan ili kao bjeljanjak u jaju (kad nije kuhano), cak malo i cvrsce, a izgledalo je sluzavo bjelkasto prozirno. Samo sto, kad cijeli izade moze imati te krvave tragove po sebi kako srecica opisuje.

Misliš da je to poslije odnosa bio isto sluzni čep, tj dio? Jer to se i meni znalo pojavit, kao ovulacijska sluz, proziran i rastezljiv.

CiniMINIS
    25. Lipanj 2019. 22:29

srećica

CiniMINIS

Meni se nekad drugi/treci nakon odnosa znao odvojiti mali komadic sluznog cepa (al to nije bed jer se obnavlja). Struktura je bila onako ko smrklji kad si bolestan ili kao bjeljanjak u jaju (kad nije kuhano), cak malo i cvrsce, a izgledalo je sluzavo bjelkasto prozirno. Samo sto, kad cijeli izade moze imati te krvave tragove po sebi kako srecica opisuje.

Misliš da je to poslije odnosa bio isto sluzni čep, tj dio? Jer to se i meni znalo pojavit, kao ovulacijska sluz, proziran i rastezljiv.

Da, ja mislim da je to to.

• irma123
    25. Lipanj 2019. 22:54

Hej curkee, upadam sa jesenskih. Imam jedni pitanje posto ste vi vec to sve nabavile pa vjerovatno  znate bolje neg ja hehe trazim kolica al opce ne znam kakva bi.. budzet mi je oko 3000t i htjela bi 3u1 pa ak netko ima prijedlogmoze bit i malo vise al nebi preko bas ak nemoram..

srećica
    25. Lipanj 2019. 23:13

irma123

Hej curkee, upadam sa jesenskih. Imam jedni pitanje posto ste vi vec to sve nabavile pa vjerovatno znate bolje neg ja hehe trazim kolica al opce ne znam kakva bi.. budzet mi je oko 3000t i htjela bi 3u1 pa ak netko ima prijedlogmoze bit i malo vise al nebi preko bas ak nemoram..

Ovisi kakva ti odgovaraju. Dali da se sklapaju u što manja za putovanja, dali s većim kotačima zbog neravnog terena za šetanje itd.
    Mi smo npr morali uzeti neka sa što većim kotačima i da su gumeni jer nam je ulica jako loša, a veličina nam nije bila bitna pošto ne putujemo puno a i imamo jako velik gepek pa nam svejedno. Tako da smo uzeli Baby merc Q9. 3u1 su, i jaje ide i u auto i na postolje kolica u oba smjera što nam je bitno. I sviđa nam se dizajn. Cijena kod nas je oko 3300 kn ali mi smo otišli kupiti ih u Bosnu i platili ih (znači ista ta) 2000kn.

• irma123
    26. Lipanj 2019. 00:03

srećica

irma123

Hej curkee, upadam sa jesenskih. Imam jedni pitanje posto ste vi vec to sve nabavile pa vjerovatno znate bolje neg ja hehe trazim kolica al opce ne znam kakva bi.. budzet mi je oko 3000t i htjela bi 3u1 pa ak netko ima prijedlogmoze bit i malo vise al nebi preko bas ak nemoram..

Ovisi kakva ti odgovaraju. Dali da se sklapaju u što manja za putovanja, dali s većim kotačima zbog neravnog terena za šetanje itd.
    Mi smo npr morali uzeti neka sa što većim kotačima i da su gumeni jer nam je ulica jako loša, a veličina nam nije bila bitna pošto ne putujemo puno a i imamo jako velik gepek pa nam svejedno. Tako da smo uzeli Baby merc Q9. 3u1 su, i jaje ide i u auto i na postolje kolica u oba smjera što nam je bitno. I sviđa nam se dizajn. Cijena kod nas je oko 3300 kn ali mi smo otišli kupiti ih u Bosnu i platili ih (znači ista ta) 2000kn.

Imate slike? I gdje ste u bosnu isli kupovat? Mjesto i trgovina? Ja sam ove gledala al ne znam nigdje nemaju u trg sve se mora narucit a ne zelim bas uzinat prije neg kj vidim uzivo https://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-riko-basic-3u1/

kzeli
    26. Lipanj 2019. 06:21

Juuuuutro 😳😳😳 tj od pola 4 jutro , nije žgaravica više samo od određene hrane sad je i od obične vode iz pipe 😒 pa nemrem mineralnu samo pit 😒😒😒 kako bi vojko v rekao :"kako to ? Kako to ? " ugl malo sam tako luda pa tipkam 😂😂😂😂
    Ivonne pa stiže nam onda nova prinova 😁 nemoj nas napustit budi tu svi smo u istom sosu 💪
    A opet malo o meni da nema te žgaravice valjda bi vola sad pojela 😂😂😂😂 gladna saaaaaaam 😒😒😒

26. Lipanj 2019. 07:13

irma123

https://www.magicbaby.hr/cam-kolica-comby-tris-col-565.html ja sam uzela ova i meni su super.. bas sam  ih neki dan isprobavala da znam rukovati s njima kad beba dodje.. ja odusevljena.. ima milijun mogucnosti, nisam ni znala da to sve postoji 😁 ali ja ti nisam komplicirana oko toga, meni je bilo bitno da su 3u1 i da nisu preskupa.. kad sam ih ja kupovala su bila na popustu.. ☺️

srećica
    26. Lipanj 2019. 07:17

irma123

srećica

irma123

Imate slike? I gdje ste u bosnu isli kupovat? Mjesto i trgovina? Ja sam ove gledala al ne znam nigdje nemaju u trg sve se mora narucit a ne zelim bas uzinat prije neg kj vidim uzivohttps://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-riko-basic-3u1/

http://bojprom.com/ Evo link tih njihovih dućana, imaju poslovnice u više gradova a šalju i poštom diljem svijeta. Naravno, imaju i druge marke kolica pa si možete pogledati. I računajte da dobijete 5% popust na gotovinu i još povrat poreza ako tražite (a nije zanemariva svota). A za ovaj model koji smo mi odabrali smo upišite u Google Baby merc Q9 i odma vam izbaci hrpu slika, ima u raznim bojama.

26. Lipanj 2019. 07:18

kzeli

Juuuuutro 😳😳😳 tj od pola 4 jutro , nije žgaravica više samo od određene hrane sad je i od obične vode iz pipe 😒 pa nemrem mineralnu samo pit 😒😒😒 kako bi vojko v rekao :"kako to ? Kako to ? " ugl malo sam tako luda pa tipkam 😂😂😂😂
    Ivonne pa stiže nam onda nova prinova 😁 nemoj nas napustit budi tu svi smo u istom sosu 💪
    A opet malo o meni da nema te žgaravice valjda bi vola sad pojela 😂😂😂😂 gladna saaaaaaam 😒😒😒

Mene je mucila zgaravica jedno kratko vrijeme, negdje oko 30og tjedna, i onda odjednom nista vise... Valjda je beba sad nize pa nema pritiska... Najgore mi je bilo kad sam legla na ledja tako da sam to onda izbjegavala... Sad me vise mjehur zeza i stalno pisanje 😅😅

26. Lipanj 2019. 07:27

Sanjala sam da sam OPET trudna 🤪🤪🤪
    Valjda zato jer sam jucer razmisljala o tome kako se blizi kraj trudnoce i kako ce mi falit trbuscic i bebini udarci... ❤️
    Kad vi planirate sljedecu trudnocu? Ja mislim da ce biti mala pauza do druge bebe, barem da mi se ova bebica nauci hodati, pricati i biti bez pelena... 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.