Ja prešla 38. i bome još trbuh nije ni mrvu se pomaknuo. Očito ni moj frajer neće do termina, briga njega što je vani 156 stupnjeva 🙈
Ajme prežderana sam ak me netko takne puknut ću🤣🤣
Termin mi u nedjelju, danas mi ispao dobar dio sluznog čepa. Samo da još sutra izduram to bojanje i mogu lagano put Merkura.
Meni je zadnjih dva dana pao trbuh, počela sam noć ne spavati i šibaju me mestrualni bolovi, danas taj sluzni čep tako da vam cure neću još dugo.
Zadnji mjesec je baš težak, a zadnji tjedan mi je ajme majko 🙄
Iako mi nije prvi porod sad me već lagano strah lovi, to onako ide u valove, malo se hrabrim malo grickam nokte 🤣

Termin mi u nedjelju, danas mi ispao dobar dio sluznog čepa. Samo da još sutra izduram to bojanje i mogu lagano put Merkura.
Meni je zadnjih dva dana pao trbuh, počela sam noć ne spavati i šibaju me mestrualni bolovi, danas taj sluzni čep tako da vam cure neću još dugo.
Iako mi nije prvi porod sad me već lagano strah lovi, to onako ide u valove, malo se hrabrim malo grickam nokte 🤣
Znači, samo što nije...
P.S. Može opis sluznog čepa? 🙈
Znači, samo što nije…
P.S. Može opis sluznog čepa? 🙈
Definitivno daj opis za nas koje jos ne znamo sta nas ceka pa se tjesimo da nece bit strasno 😂😁 drzim fige da se pofarbas sutra pa put pod noge 😁 s novim frizom docekat bebaca 😁

Zamisli ko komad želatine koja može biti skroz prozirna ili malo žućkasta s krvavim žilicama. Nekad ispadne u komadu, nekima u dijelovima, neke to ne skuže jer ispadne na stolu kod rađanja. Služi za sprječavanje prolaza bakterija u maternicu i ispada pred kraj.

Ajme Ivonne daj nemoj još, ja sam onda iduća 🙈
I sad ja upadam kao štreberica, ali zanima me jel točno. Sluzni čep je onako iscjedak nalik ovulacijskom samo sa smećkastim ili rozim/crvenim kao nitima prošaran? Tako ga ugl opisuju, samo neznam kako skužiš jel cijeli ili nije kad nemam pojma koliko ga ima unutra? 🤷
Ajme Ivonne daj nemoj još, ja sam onda iduća 🙈
I sad ja upadam kao štreberica, ali zanima me jel točno. Sluzni čep je onako iscjedak nalik ovulacijskom samo sa smećkastim ili rozim/crvenim kao nitima prošaran? Tako ga ugl opisuju, samo neznam kako skužiš jel cijeli ili nije kad nemam pojma koliko ga ima unutra? 🤷
Je, tak je. Zato što ak je cijeli baš onak bude ko grumen ne znam kak bi to opisala ima ga više nego ovulacijskog iscjetka ako ga uloviš dok se brišeš a da već nije završio u wc 🤣🤣

Jel se onda nakon njega nastavlja neko lagano krvarenje ili nešto ili samo on ispadne i to je to?
Jel se onda nakon njega nastavlja neko lagano krvarenje ili nešto ili samo on ispadne i to je to?
Nemam krvarenja, još tu i tamo nakon piškenja kad se obrišem bude ko malo smečkaste sluzi. Može ispast a da još tjedan ne rodiš a mozes isti dan, nema pravila, ne znači ništa osim da je porod tu negdje

Meni se nekad drugi/treci nakon odnosa znao odvojiti mali komadic sluznog cepa (al to nije bed jer se obnavlja). Struktura je bila onako ko smrklji kad si bolestan ili kao bjeljanjak u jaju (kad nije kuhano), cak malo i cvrsce, a izgledalo je sluzavo bjelkasto prozirno. Samo sto, kad cijeli izade moze imati te krvave tragove po sebi kako srecica opisuje.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji