Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    25. Lipanj 2019. 20:28

Ja prešla 38. i bome još trbuh nije ni mrvu se pomaknuo. Očito ni moj frajer neće do termina, briga njega što je vani 156 stupnjeva 🙈

• Ivonne
    25. Lipanj 2019. 20:47

Ajme prežderana sam ak me netko takne puknut ću🤣🤣
    Termin mi u nedjelju, danas mi ispao dobar dio sluznog čepa. Samo da još sutra izduram to bojanje i mogu lagano put Merkura.
    Meni je zadnjih dva dana pao trbuh, počela sam noć ne spavati i šibaju me mestrualni bolovi, danas taj sluzni čep tako da vam cure neću još dugo.
    Zadnji mjesec je baš težak, a zadnji tjedan mi je ajme majko 🙄  
    Iako mi nije prvi porod sad me već lagano strah lovi, to onako ide u valove, malo se hrabrim malo grickam nokte 🤣

25. Lipanj 2019. 21:01

Ivonne

Termin mi u nedjelju, danas mi ispao dobar dio sluznog čepa. Samo da još sutra izduram to bojanje i mogu lagano put Merkura.
    Meni je zadnjih dva dana pao trbuh, počela sam noć ne spavati i šibaju me mestrualni bolovi, danas taj sluzni čep tako da vam cure neću još dugo.
    Iako mi nije prvi porod sad me već lagano strah lovi, to onako ide u valove, malo se hrabrim malo grickam nokte 🤣

Znači, samo što nije... 
    P.S. Može opis sluznog čepa? 🙈

kzeli
    25. Lipanj 2019. 21:26

mmamma

Ivonne

Znači, samo što nije…
    P.S. Može opis sluznog čepa? 🙈

Definitivno daj opis za nas koje jos ne znamo sta nas ceka pa se tjesimo da nece bit strasno 😂😁 drzim fige da se pofarbas sutra pa put pod noge 😁 s novim frizom docekat bebaca 😁

• Ivonne
    25. Lipanj 2019. 21:32

Zamisli ko komad želatine koja može biti skroz prozirna ili malo žućkasta s krvavim žilicama. Nekad ispadne u komadu, nekima u dijelovima, neke to ne skuže jer ispadne na stolu kod rađanja. Služi za sprječavanje prolaza bakterija u maternicu i ispada pred kraj.

srećica
    25. Lipanj 2019. 21:32

Ajme Ivonne daj nemoj još, ja sam onda iduća 🙈
    I sad ja upadam kao štreberica, ali zanima me jel točno. Sluzni čep je onako iscjedak nalik ovulacijskom samo sa smećkastim ili rozim/crvenim kao nitima prošaran? Tako ga ugl opisuju, samo neznam kako skužiš jel cijeli ili nije kad nemam pojma koliko ga ima unutra? 🤷

• Ivonne
    25. Lipanj 2019. 21:41

srećica

Ajme Ivonne daj nemoj još, ja sam onda iduća 🙈
    I sad ja upadam kao štreberica, ali zanima me jel točno. Sluzni čep je onako iscjedak nalik ovulacijskom samo sa smećkastim ili rozim/crvenim kao nitima prošaran? Tako ga ugl opisuju, samo neznam kako skužiš jel cijeli ili nije kad nemam pojma koliko ga ima unutra? 🤷

Je, tak je. Zato što ak je cijeli baš onak bude ko grumen ne znam kak bi to opisala ima ga više nego ovulacijskog iscjetka ako ga uloviš dok se brišeš a da već nije završio u wc 🤣🤣

srećica
    25. Lipanj 2019. 22:01

Jel se onda nakon njega nastavlja neko lagano krvarenje ili nešto ili samo on ispadne i to je to?

• Ivonne
    25. Lipanj 2019. 22:04

srećica

Jel se onda nakon njega nastavlja neko lagano krvarenje ili nešto ili samo on ispadne i to je to?

Nemam krvarenja, još tu i tamo nakon piškenja kad se obrišem bude ko malo smečkaste sluzi. Može ispast a da još tjedan ne rodiš  a mozes isti dan, nema pravila, ne znači ništa osim da je porod tu negdje  

CiniMINIS
    25. Lipanj 2019. 22:04

Meni se nekad drugi/treci nakon odnosa znao odvojiti mali komadic sluznog cepa (al to nije bed jer se obnavlja). Struktura je bila onako ko smrklji kad si bolestan ili kao bjeljanjak u jaju (kad nije kuhano), cak malo i cvrsce, a izgledalo je sluzavo bjelkasto prozirno. Samo sto, kad cijeli izade moze imati te krvave tragove po sebi kako srecica opisuje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.