Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebaImama
    23. Lipanj 2019. 12:19

Zahvaljujem svima na cestitkama i lepim zeljama! Decak je .. A kako je meni bio prvi porodjaj, u cetvrtak uvece su me uhvatili "blagi" trudovi, u petak blizu ponoci sam rodila, sam porodjaj je protekao bas bas brzo, bolno jeste, ali ne da se ne izdrzi, trudovi su bili gori jer su me umarali, a ja se nisam otvarala, na kraju je receno da je cerviks celo vreme bio jako cvrst i zato se tako oduzilo, ali sve je proslo prirodno i samo bez straha buduce mame, sve ostaje u magli i prezivi se, eto meni si trudovi bili bolniji od samog porodjaja, a sada rez od sivanja koji mi otezava kretanje, ali i to popusta, SRECNO buducim mamama i poz od nas dvoje!

23. Lipanj 2019. 13:16

nena1986

Drage cure, ne javljam se ali da znate da vas svih čitam i pratim i veselim skupa s vama… Kada se sve lijepo porodite družimo se na "bebama", umjesto na "trudnoci"….. moramo smisliti kako će se zvati tema pošto ljetne bebe 2019 vec postoje, pa ne da otvoriti pod tim imenom. Kad dođe vrijeme, tu ćemo se dogovoriti… 😘😘 Sretno svima! ❤

A naci cemo neku varijaciju na temu, npr mame&bebe ljeto 2019 ili tako nesto, bas se veselim nastavku druzenja na bebama 😊

23. Lipanj 2019. 13:17

bebaImama

Zahvaljujem svima na cestitkama i lepim zeljama! Decak je .. A kako je meni bio prvi porodjaj, u cetvrtak uvece su me uhvatili "blagi" trudovi, u petak blizu ponoci sam rodila, sam porodjaj je protekao bas bas brzo, bolno jeste, ali ne da se ne izdrzi, trudovi su bili gori jer su me umarali, a ja se nisam otvarala, na kraju je receno da je cerviks celo vreme bio jako cvrst i zato se tako oduzilo, ali sve je proslo prirodno i samo bez straha buduce mame, sve ostaje u magli i prezivi se, eto meni si trudovi bili bolniji od samog porodjaja, a sada rez od sivanja koji mi otezava kretanje, ali i to popusta, SRECNO buducim mamama i poz od nas dvoje!

Lijepo je procitati takvo iskustvo... Bolno je sigurno, ali se isplati... Uzivajte i mazite se 🥰

CiniMINIS
    23. Lipanj 2019. 14:28

Da malo promjenim temu.. Sto te vi na kraju odlucile vezano za doniranje maticnih stanica? Ja sam totalno nesigurna sto bi. Po jednoj strani bi htjela da moja beba dobije svu krv koju moze dobiti, po drugoj strani, ne dao bog da zatrebaju maticne stanice a nismo ih dali pohranit . Bas me muci sad to i uopce nisam pametna. Svjesna sam i da postoji mogucnost da se te stanice iskoriste za nekog drugog ili da uzorak ne bude dobar.. Koja su vasa razmisljanja oko toga?

Norules
    23. Lipanj 2019. 14:39

CiniMINIS

Da malo promjenim temu.. Sto te vi na kraju odlucile vezano za doniranje maticnih stanica? Ja sam totalno nesigurna sto bi. Po jednoj strani bi htjela da moja beba dobije svu krv koju moze dobiti, po drugoj strani, ne dao bog da zatrebaju maticne stanice a nismo ih dali pohranit. Bas me muci sad to i uopce nisam pametna. Svjesna sam i da postoji mogucnost da se te stanice iskoriste za nekog drugog ili da uzorak ne bude dobar.. Koja su vasa razmisljanja oko toga?

Ja sam odlucila donirati ako budu uvjeti za to,jer vikendom nema prijevoza,isprintala sam obrasce sa str Ana Rukavina da ne moram bas tamo ispunjavati u trudovima,tko zna kakva cu doc
    Ne opterecujem se puno ako uspijemo donirati super a ako ne nikom nista,a oni znaju koliko bebica treba dobiti te krvi i isto tako ako se iskoristi za nekog drugog isto dobro

• Ivonne
    23. Lipanj 2019. 15:02

bebaImama

Pa da, trudovi su ti koji te ubiju, sam izgon na kraju više ni ne osjetiš 😂😂
    Sve se to preživi, samo da je oporavak što kraći

• Ivonne
    23. Lipanj 2019. 15:08

Šta ste se sve nešto uspavale 🤣🤣
    Danas punim 39 tjedana, sutra ću na pregled jer je utorak neradan a u srijedu jutro imam termin za pramenove 😊😊 
    Bebulja i ja imamo dogovor nema van dok mama ne obavi uljepšavanje🤣🤣

• Ivonne
    23. Lipanj 2019. 15:13

I da, sad nešt računam u 6 mjesecu dva praznika pada na radni dan koje hzzo ne plaća, bit će mi porodiljna fino manja 🙄😡

• Ivonne
    23. Lipanj 2019. 15:21

Samo prkosim 😂😂

kzeli
    23. Lipanj 2019. 15:41

Bila na misi pa na kavi pa kod mame i tate na sarmi i evo sad se ispružila i ovaj moj mali nindža ima party sad 😂 jos mi ostaje slozit ves al mislim da cu oevo kavu i kolac 😊😁😁😁😁 bila s mamom u shopingu uzela grancerale , 2 corn-a plocice , 2 tuc krekera, 3 nesquik plocice , kiki bombone , iz dm-a one secerne bombone samo jos vodu i to je to. Kaze meni mama idete u kino pa ces uzet ma ne reko za bolnicu 😂 kaze pa kao da ti nitko od nas nece doc pola kofera hrana 😂😂😂😂 sutra peglam spavacice i pidzame i spremam kofer pa nek stoji dok ne bude vrijeme 😁 kako provodite dan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.