Opet ja o vešu 😂 jel peglate tetra pelene i gazice ? Imala sam u planu pa zato pitam 😁
Popeglala sve, sve što dolazi u kontakt s kožom bebe
Ja nista nisam peglala jer ne peglam inace, ali morat cu sad ipak nekog angazirat. Strah me radi tog zostera iako nije zarazan preko sluznice, samo ako dodje beba u kontakt s osipom na kozi, a on prolazi. Ipak, propeglat cu na kraju
Cure, danas na pregledu ginekolog kaže-prst otvorena. Je li se koja počela otvarati u mojim tjednima, trenutno sam u 35.?
Ja nista nisam peglala jer ne peglam inace, ali morat cu sad ipak nekog angazirat. Strah me radi tog zostera iako nije zarazan preko sluznice, samo ako dodje beba u kontakt s osipom na kozi, a on prolazi. Ipak, propeglat cu na kraju
Moja baka se borila s tim prosle god nakon bolnice i dobila preporuku da sprica octaniseptom i proslo za cas !
I ja cu peglat sve onda sutra nemam naviku inace peglat i slagat u ormar sebi i muzu nego kad nam nesto treba al malisi cu popeglat sve. Hocete i rucnike malo speglat ?
Shell nije mi ginicka nista spominjala bila sam kod nje proali tjedan utorak pa onda je valjda sve ok , tako da ne znam al realno sa 37 je beba vec u terminu...
Cure, danas na pregledu ginekolog kaže-prst otvorena. Je li se koja počela otvarati u mojim tjednima, trenutno sam u 35.?
Draga, evo me. Prenijela sam, a nisam se mm vise otvorila... Nemoj se samo stresirat oko toga.
Jesam ja i još uvijek prst otvorena.
S prvim bila dva prsta otvorena cijeli zadnji mjesec zahvaljujući dr Lederu🙄
Opet ja o vešu 😂 jel peglate tetra pelene i gazice ? Imala sam u planu pa zato pitam 😁
Za bebu sve peglam. I tetrice i ručnike i gazice. Još kako sam prala sve na 60 prvi put sve je bilo poprilično zgužvano pa sam i morala.
Dok našu kad robu samo kad idemo nositi speglam ono šta treba i to je to. Ni krpe ni ručnike ne.
Jutro... Ja obavila danas zadnji shopping - ljekarnu, i sad ovih zadnjih mj dana mogu uzivati... Sad mi je drago sto sam sve rijesila ranije jer mi se nista ne da i sve mi je tesko postalo... Bez brige sam i mogu cekati bebicu u miru 😊
Jutro ☺ ja evo od jutra peglam , popeglala hlacice , bodije kratke i duge , carapice , rukavice , flanel dekice , podbratke , kapice. 😁 jos ostale pidzamice za popeglat danas a petak tetra pelene , gazice , posteljina , plahte i to je to 😁
U petak su poprat svoje pidzame ponovno nek se osusi i spremim kofer za bolnicu. Fali mi jos kojesta iz ljekarne i muller mislim malo opustosit al moram napravit popis manje vise za bolnicu imam skoro sve 😁
Sta ste sve kupovale u ljekarni? To jos nisam obavila. Moram ovih dana 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji