Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivonne
    18. Lipanj 2019. 19:33

kzeli

Opet ja o vešu 😂 jel peglate tetra pelene i gazice ? Imala sam u planu pa zato pitam 😁

Popeglala sve, sve što dolazi u kontakt s kožom bebe

krino
    18. Lipanj 2019. 19:36

Ja nista nisam peglala jer ne peglam inace, ali morat cu sad ipak nekog angazirat. Strah me radi tog zostera iako nije zarazan preko sluznice, samo ako dodje beba u kontakt s osipom na kozi, a on prolazi. Ipak, propeglat cu na kraju

18. Lipanj 2019. 19:49

Cure, danas na pregledu ginekolog kaže-prst otvorena. Je li se koja počela otvarati u mojim tjednima, trenutno sam u 35.?

kzeli
    18. Lipanj 2019. 19:59

krino

Ja nista nisam peglala jer ne peglam inace, ali morat cu sad ipak nekog angazirat. Strah me radi tog zostera iako nije zarazan preko sluznice, samo ako dodje beba u kontakt s osipom na kozi, a on prolazi. Ipak, propeglat cu na kraju

Moja baka se borila s tim prosle god nakon bolnice i dobila preporuku da sprica octaniseptom i proslo za cas ! 
    I ja cu peglat sve onda sutra nemam naviku inace peglat i slagat u ormar sebi i muzu nego kad nam nesto treba al malisi cu popeglat sve. Hocete i rucnike malo speglat ?
    Shell nije mi ginicka nista spominjala bila sam kod nje proali tjedan utorak pa onda je valjda sve ok , tako da ne znam al realno sa 37 je beba vec u terminu...

krino
    18. Lipanj 2019. 20:23

shell

Cure, danas na pregledu ginekolog kaže-prst otvorena. Je li se koja počela otvarati u mojim tjednima, trenutno sam u 35.?

Draga, evo me. Prenijela sam, a nisam se mm vise otvorila... Nemoj se samo stresirat oko toga.

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 20:34

shell

Jesam ja i još uvijek prst otvorena.
    S prvim bila dva prsta otvorena cijeli zadnji mjesec zahvaljujući dr Lederu🙄

srećica
    19. Lipanj 2019. 07:36

kzeli

Opet ja o vešu 😂 jel peglate tetra pelene i gazice ? Imala sam u planu pa zato pitam 😁

Za bebu sve peglam. I tetrice i ručnike i gazice. Još kako sam prala sve na 60 prvi put sve je bilo poprilično zgužvano pa sam i morala.
    Dok našu  kad robu samo kad idemo nositi speglam ono šta treba i to je to. Ni krpe ni ručnike ne.

19. Lipanj 2019. 10:17

Jutro... Ja obavila danas zadnji shopping - ljekarnu, i sad ovih zadnjih mj dana mogu uzivati... Sad mi je drago sto sam sve rijesila ranije jer mi se nista ne da i sve mi je tesko postalo... Bez brige sam i mogu cekati bebicu u miru 😊

kzeli
    19. Lipanj 2019. 10:41

Jutro ☺ ja evo od jutra peglam , popeglala hlacice , bodije kratke i duge , carapice , rukavice , flanel dekice , podbratke , kapice. 😁 jos ostale pidzamice za popeglat danas a petak tetra pelene , gazice , posteljina , plahte i to je to 😁
    U petak su poprat svoje pidzame ponovno nek se osusi i spremim kofer za bolnicu. Fali mi jos kojesta iz ljekarne i muller mislim malo opustosit al moram napravit popis manje vise za bolnicu imam skoro sve 😁 

Nikolina95
    19. Lipanj 2019. 10:43

Sta ste sve kupovale u ljekarni? To jos nisam obavila. Moram ovih dana 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.