Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    18. Lipanj 2019. 11:36

Bas su vam prave bebice  moja je jos uvijek sitnija od prosjeka, al kaze moja mama da sam i ja rodena sitnija i da ni jedno dijete nije rodila iznad 3300 mene sa 2800. Ja sam jucer bila na pregledu 33+0 i imala je 1800, pa ce i moja cura na kraju izgleda biti oko 3000-3300. Smjestila se po cijelom trbuhu  glava hvala bogu dolje, tijelo na lijevoj strani a rukama i nogama se odguruje od desne strane. Kod mene se stanje poboljsalo  ne moram vise mirovat i konacno mogu pocet sa zavrsnim pripremama, pranjem robice i ciscenjem (tko bi mislio da cu se jednog dana veselit pranju odjece i ciscenju ).
    Vi koje ste pred kraj, drzim vam fige da sve prode sto lakse i kako prizeljkujete ❤

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 11:46

krino

Ivonne

krino

Ivonne

krino

Ivonne

Ja obavila uzv i sad čekam pregled i ctg. Curke je u 38 tjednu 3300 😂 bit će na kraju ko i braco

Super 😆 Ja sam zadnji uzv radila u domu zdravlja prije 3tj. i bio je 3050g. Tu mi nitko nije radio uzv. Samo plodnu vodu gledaju i ctg i pregled…
    Koliki ti je deckic bio na kraju? Ja ne znam sta da ocekujem. Bit ce tinejdzer dok ne izadje 🤣🤣

3600g i 50cm
    Bome, kao dečkići znaju prebaciti termin njima se ne žuri.
    Obavezno javi šta su ti rekli. Oni ne induciraju do 41+2 ja mislim

Svakako se javim. Nadam se da si ti za danas zavrsila. Bas je sparno i dalje bljaaaa… Ja si samo mislim, svakim danom je sve veci i veci i imat ce 7 kila 🙄🙄

Uzv i ctg sad obavila gore na patologiji. Čekam pregled i nadam se skoro jer sam blizu bljuvanja od mirisa tu.

Ivonne, jel dosta merkura za danas? Tako mi je vruce u ovim cekaonicama, uvijek prekipim. Uzasna je danas guzva. Ako nista, bar u cetvrtak kad opet moram doc, nadam se da nece biti guzve jer je praznik…

Dosta brate, evo došla doma i gledam šta ću jesti😂😂
    Ubilo me ovo danas.
    Kod mene sve ok, samo se dr opet čudila mom trbuhu da joj je premal🙄 valjda je to ok, meni je isto manji neg u prvoj a obično svima bude veći

krino
    18. Lipanj 2019. 12:42

Ivonne

krino

Ivonne

krino

Ivonne

krino

Ivonne

Ja obavila uzv i sad čekam pregled i ctg. Curke je u 38 tjednu 3300 😂 bit će na kraju ko i braco

Super 😆 Ja sam zadnji uzv radila u domu zdravlja prije 3tj. i bio je 3050g. Tu mi nitko nije radio uzv. Samo plodnu vodu gledaju i ctg i pregled…
    Koliki ti je deckic bio na kraju? Ja ne znam sta da ocekujem. Bit ce tinejdzer dok ne izadje 🤣🤣

3600g i 50cm
    Bome, kao dečkići znaju prebaciti termin njima se ne žuri.
    Obavezno javi šta su ti rekli. Oni ne induciraju do 41+2 ja mislim

Svakako se javim. Nadam se da si ti za danas zavrsila. Bas je sparno i dalje bljaaaa… Ja si samo mislim, svakim danom je sve veci i veci i imat ce 7 kila 🙄🙄

Uzv i ctg sad obavila gore na patologiji. Čekam pregled i nadam se skoro jer sam blizu bljuvanja od mirisa tu.

Ivonne, jel dosta merkura za danas? Tako mi je vruce u ovim cekaonicama, uvijek prekipim. Uzasna je danas guzva. Ako nista, bar u cetvrtak kad opet moram doc, nadam se da nece biti guzve jer je praznik…

Dosta brate, evo došla doma i gledam šta ću jesti😂😂
    Ubilo me ovo danas.
    Kod mene sve ok, samo se dr opet čudila mom trbuhu da joj je premal🙄 valjda je to ok, meni je isto manji neg u prvoj a obično svima bude veći

Ma ak je bebac u gabaritima, nemoj se sekirati. Pa meni svi misle da imam jos bar 2mj. A mi prekoracili termin. Bitno da smo svi zdravi i dobro 😀 Evo, ja sad cekam pregled, ctg obavila i nema vise guzve. Dosla sam oko 11:20.

kzeli
    18. Lipanj 2019. 15:18

Jel vasa oprana robica mirisi ?

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 15:21

Krino šta su rekli na pregledu? 
    Kzeli kako ide pranje? 
    Ja sam odspavala nakon pregleda evo jedva dolazim sebi a imamo i goste danas.
    Sutra imam izlazak s frendicom dok sam u komadu još da to iskoristim😂

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 15:23

kzeli

O živa si 🤣nije te zatrpalo.
    Eno popeglana u ormaru i kad otvorim ormar zapuše me miris robice. Prala sam Ariel baby tekući bez omekšivača

18. Lipanj 2019. 15:33

kzeli

Da, bas fino mirisi cim otvorim ladicu, oprano prije 2tj 🥰

kzeli
    18. Lipanj 2019. 15:33

A ma nije 😁 kad sam ju izvadila iz vesmasine mirisala mi je sad mi vise nista ne mirisi njuskam ju dok se susi svako malo 😂 oprala 3 vesmasine sa malo deterdzenta i sirceta i sad mi vise ne mirise 😭😭😭 mozda sam umislila ma kako god gotovo je sad prat cu kad uprlja nemam snage ponovno sve 😒😌

• Ivonne
    18. Lipanj 2019. 15:40

kzeli

A ma nije 😁 kad sam ju izvadila iz vesmasine mirisala mi je sad mi vise nista ne mirisi njuskam ju dok se susi svako malo 😂 oprala 3 vesmasine sa malo deterdzenta i sirceta i sad mi vise ne mirise 😭😭😭 mozda sam umislila ma kako god gotovo je sad prat cu kad uprlja nemam snage ponovno sve 😒😌

Ja ti imam nilu za crni veš i bila mi je odlična, sad sam se toliko navikla na taj miris da mi se bljuje od njega a imam još jednu u rezervi.
    Ma nije ni bitno da miriši, nek si ubila bakterije

kzeli
    18. Lipanj 2019. 15:42

Pa ja ju i inace koristim i super mi je i odlicno mi je mirisalo kad sam izvadila van a sad mi neke stvati mirisu neke ne mozda je i do materijala premda je sve pamuk .... Al dobro , bilo me strah stavit omeksivac da se ne bi osispao ili nesto tome slicno pa sam zato i stavila malo sirceta mozda sam time pogrijesila... No kako god sad 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.