Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kzeli
    16. Lipanj 2019. 21:49

evo od 20.6 na akciji 25 % u mulleru al ja nemogu cekat ja moram sutra krenut jer ako ne krenem mislim da ni necu 😂 al eto za nadopunit zalihe 😁

kzeli
    17. Lipanj 2019. 07:24

evo ako nekom treba sutra 😁

kzeli
    17. Lipanj 2019. 12:02

Na koliko ste prali bijele tetra pelene a na koliko sarene ? 

• kv2912
    17. Lipanj 2019. 13:39

kzeli

Na koliko ste prali bijele tetra pelene a na koliko sarene ?

Ja sam sve oprala na 40° i ispeglala, jer to nije ništa prljavo samo da se malo osvježi. 

17. Lipanj 2019. 15:47

I ja sam isto tako oprala na 40 i ispeglala dobro. To prvo pranje je čisto da se osvježi i ubiju mirisi, a poslije ću na više 

• Ivonne
    17. Lipanj 2019. 15:57

Većinu na 60, na toj temp se ubijaju bakterije. Bez obzira što nema mrlja bilo je u tvornicama ili su svakakvi ljudi dirali. Ali bez brige, peglanjem sigurno sve ubijete 😂 

kzeli
    17. Lipanj 2019. 16:18

level luđakinja , sortirala po bojama 😂 posebno pelene , posebno šarene pelene , robica bijela , robica šarena , posteljina , ručnici, gazice, dekice  😂😂😂😂
    I kako onda da prepustim nekom drugom da to napravi umjesto mene kad neće znat kao ja i da i temp sam si napisala na vrh za nedaj Bože da mama samo preuzme al mislim da ne bi sljedila upute jer bi rekla da sam luda 😂 i da gledala sam na svaku etiketu šta piše 😂😂😂

• Ivonne
    17. Lipanj 2019. 16:30

kzeli

level luđakinja , sortirala po bojama 😂 posebno pelene , posebno šarene pelene , robica bijela , robica šarena , posteljina , ručnici, gazice, dekice 😂😂😂😂
    I kako onda da prepustim nekom drugom da to napravi umjesto mene kad neće znat kao ja i da i temp sam si napisala na vrh za nedaj Bože da mama samo preuzme al mislim da ne bi sljedila upute jer bi rekla da sam luda 😂 i da gledala sam na svaku etiketu šta piše 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Level pro
    Popustit će te to uskoro

17. Lipanj 2019. 16:34

kzeli

level luđakinja , sortirala po bojama 😂 posebno pelene , posebno šarene pelene , robica bijela , robica šarena , posteljina , ručnici, gazice, dekice 😂😂😂😂

Haha predobro 😂 

• Ivonne
    17. Lipanj 2019. 16:38

Ja sam sve spremila, roba oprema i popeglana. Ovaj vikend sam oprala navlake za kolica, as i viper i sve je smontirano nazad. Torbe su više manje spremne, moram zadnje potrpat kad krenu trudovi i zatvorit ih.
     Veseli me pregled u utorak 😁 nikad se nisam tak radovala ali nisu mi dugo radili uzv kak se spada pa ništa ne znam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.