evo od 20.6 na akciji 25 % u mulleru al ja nemogu cekat ja moram sutra krenut jer ako ne krenem mislim da ni necu 😂 al eto za nadopunit zalihe 😁
Na koliko ste prali bijele tetra pelene a na koliko sarene ?
Ja sam sve oprala na 40° i ispeglala, jer to nije ništa prljavo samo da se malo osvježi.
I ja sam isto tako oprala na 40 i ispeglala dobro. To prvo pranje je čisto da se osvježi i ubiju mirisi, a poslije ću na više
Većinu na 60, na toj temp se ubijaju bakterije. Bez obzira što nema mrlja bilo je u tvornicama ili su svakakvi ljudi dirali. Ali bez brige, peglanjem sigurno sve ubijete 😂
level luđakinja , sortirala po bojama 😂 posebno pelene , posebno šarene pelene , robica bijela , robica šarena , posteljina , ručnici, gazice, dekice 😂😂😂😂
I kako onda da prepustim nekom drugom da to napravi umjesto mene kad neće znat kao ja i da i temp sam si napisala na vrh za nedaj Bože da mama samo preuzme al mislim da ne bi sljedila upute jer bi rekla da sam luda 😂 i da gledala sam na svaku etiketu šta piše 😂😂😂
level luđakinja , sortirala po bojama 😂 posebno pelene , posebno šarene pelene , robica bijela , robica šarena , posteljina , ručnici, gazice, dekice 😂😂😂😂
I kako onda da prepustim nekom drugom da to napravi umjesto mene kad neće znat kao ja i da i temp sam si napisala na vrh za nedaj Bože da mama samo preuzme al mislim da ne bi sljedila upute jer bi rekla da sam luda 😂 i da gledala sam na svaku etiketu šta piše 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Level pro
Popustit će te to uskoro
Haha predobro 😂
Ja sam sve spremila, roba oprema i popeglana. Ovaj vikend sam oprala navlake za kolica, as i viper i sve je smontirano nazad. Torbe su više manje spremne, moram zadnje potrpat kad krenu trudovi i zatvorit ih.
Veseli me pregled u utorak 😁 nikad se nisam tak radovala ali nisu mi dugo radili uzv kak se spada pa ništa ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji