Dali koja osjeti bebu da se mice kod stidne kosti?
Baš ležim i razmišljam kako je čudan osjećaj! Da, osjetim malu sve više oko stidne kosti kako se migolji.. baš je čudan osjećaj.. nekad imam osjećaj da će krenuti van koliko je nisko. 🙄🙄😁
Koliko si ti tj, ja cu bas doktora pitat jer i ja imam osjecaj kao da ce iskociti van,totalno mi neugodno..
Cure skroz normalno😁 ništa se ne brinite
Imam jedno pitance 😀 sutra idem na pregled u bolnicu, na prosloj kontroli doktor je rekao da ce uzet bris rodnice. Pretpostavljam da ja moram sama nosit u neki mikrobioloski lab.?! Dok sam bila kod svoj ginica nosila sam uzorke u Remetinac dom zdravlja..
Sad neznam di mogu odnjet u blizini vinogradske i jel ima određeno do kad se mora predat?! Ako netko zna?! 🤔🤗
Ja sam nosila u zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar, ali mislim da pošto to radiš u bolnici ti ne moraš ništa. Budu ti oni sutra rekli
Aha hvaala 😀
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Sutra smo svi po kontrolama koliko vidim. Tjesi me da bar nece biti tisucu stupnjeva. Iako nikad ne znam kad da krenem. Jedan put sam u 50min sve obavila, drugi put bila 3h. Nema pravila. A tako mi se neeee daaaa. Vise sam tamo nego doma
Sto se tice koznih promjena, meni su svi stari oziljci ful potamnili, a neki cak iskocili. A ove sitne izrasline isto povremeno nadjem 😁. Ali imam dojam kao da sam dobila jos bar 100 najmanjih madeza na svijetu. I to s tim oziljcima. Nis vise nije blijedo ili svijetlo rozo. Ja sam se ponadala da ce to proc samo od sebe... Drugo stanje 😁🤪
Sutra smo svi po kontrolama koliko vidim. Tjesi me da bar nece biti tisucu stupnjeva. Iako nikad ne znam kad da krenem. Jedan put sam u 50min sve obavila, drugi put bila 3h. Nema pravila. A tako mi se neeee daaaa. Vise sam tamo nego doma
Sto se tice koznih promjena, meni su svi stari oziljci ful potamnili, a neki cak iskocili. A ove sitne izrasline isto povremeno nadjem 😁. Ali imam dojam kao da sam dobila jos bar 100 najmanjih madeza na svijetu. I to s tim oziljcima. Nis vise nije blijedo ili svijetlo rozo. Ja sam se ponadala da ce to proc samo od sebe… Drugo stanje 😁🤪
Ma bit ce gore kad ovo krene isparavat 🙄 ja sjedim i lije s mene.
Da te bar mogu utješiti da ce proći ali sve ostane. Isto 1000 novih madeža.
Tebi je još gore jer si prešišala termin pa je svaki dan ko godina, a da ne spominjem te preglede svaka dva dana 🤪
Znači nisam jedina s novom paletom madeža. Inače ih imam baš puno ali otkad sam trudna samo Nilu novi.
A to micanje malca tako nisko mi je isto skroz čudan osjećaj, još pogotovo sad kad se spustio glavicom u zdjelicu.
Jučer bila na prvoj kontroli u bolnici i dobila blagi nervni slom! 5 sati čekanja! Otekle mi noge ko baloni od toliko sjedenja, mali mi bilo glupo ali na kraju se izula jer me već stezala obuća a stopala pekla. Kad odjednom još 7-8 trudnica u čekaoni bosonogo 😄 očito se samo čekala prva dovoljno bedasta da to napravi 😅
Znači nisam jedina s novom paletom madeža. Inače ih imam baš puno ali otkad sam trudna samo Nilu novi.
A to micanje malca tako nisko mi je isto skroz čudan osjećaj, još pogotovo sad kad se spustio glavicom u zdjelicu.
Jučer bila na prvoj kontroli u bolnici i dobila blagi nervni slom! 5 sati čekanja! Otekle mi noge ko baloni od toliko sjedenja, mali mi bilo glupo ali na kraju se izula jer me već stezala obuća a stopala pekla. Kad odjednom još 7-8 trudnica u čekaoni bosonogo 😄 očito se samo čekala prva dovoljno bedasta da to napravi 😅
Ma nis se ne ustrucavaj! Mene isto.to cekanje izludi. Pogotovo sad kad svaki drugi dan idem. Stvarno imam osjecaj da sam vise tamo nego doma... A sta mozes. Sjedi i cekaj. Ja sve pojedem i popijem i dok dodjem na red i izadjem budem gladna ko pas 😀 Sad se kakti spremam da krenem oko 9, pol 10 na kontrolu. Ne da mi se ranije. Kako god okrenes, ceka se. Jedan dan manje, jedan dan vise. Za vikend sam bila sl"samo" sat ipo. Sto i nije strasno jer sam prosli tj bila preko 3h... A ni to mi nije strasno kad si ti.bila 5 sati...
Joj ja se opće nisam nadala da ću baš tako dugo čekat, pojela doma nešto sitno i otišla. Bome je muž išao peciva kupovat i meni i sebi. Sad znam da idući tjedan moram ići naoružana ko za piknik!
Dobro jutro... Naišla sam na info na postoje naljepnice protiv komaraca koje se zaljepe za kolica ili krevetic, ima li tko iskustva? 🙂https://www.babycenter.hr/nosquitos-squitos-prirodni-flasteri-protiv-komaraca-24-kom-611163.html
Jeza me hvata od tih pregleda u bolnici pogotovo ner mislim da cu morat sama ne znam hoce ai muz uspjet sredit da ga puste 😒 evo ja perem robicu , 3 vesmasine ce bit sve cu danas da sutra mogu peglat 😁 bas se radujem peglanju 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji