Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    srećica
    12. Lipanj 2019. 10:26

Ja sam naglo postala sva neka pospana i umorna i lijena, ni nesanica mi baš ne pomaže. Ugl sad mi je posebno drago da sam sve veće (a i manje) poslove i čišćenja po kući odradila prije.
    Kuhanje obavljam ugl kasno navečer kad zahladi.
    Ugl ovaj 9.mj je baš nekako drugačiji od svih ostalih. A čak je i probava nakon par mjeseci muka napokon proradila kako spada, sama od sebe. Očito se tijelo priprema za finale.

CiniMINIS
    12. Lipanj 2019. 10:37

Pa nisam valda ja jedina u 8. mjesecu 😅 meni je termin. 7.8. 
    Meni je jucer bas bilo uzasno od tih vrucina, po danu sam samo lezala, a navecer sam krenula malo pospremat i bacat nepotrebne stvari. Noc je bila totalno olaksanje nakon kisice 

TinaZg cestitam ti od srca na malom smotuljku  bas lijepo sto je sve proslo tako dobro.

12. Lipanj 2019. 10:51

Nisi jedina meni je 22.8 termin, vise spadam ovdje k vama al kako se ovdje sve bilo raspalo osla sam kod jesenskih pa sam onda vise tamo al i vas citam ☺️ i uvjek dodem po koji savjet 

Bebamala
    12. Lipanj 2019. 11:20

Heeeej, drago mi je da ste super i zelim vam ugodan dan 🤗 ja se osjecam odlicno, stomak je sve veći i veći izgleda kao prava nogometna lopta, ne znam kako kod vas, ali moj je baš nekako špicast, nisam to ni sama primjetila dok drugi oko mene nisu počeli komentirati... kakvi su vaši stomačići, jesu li vas strije zaobišle? Pregled imam 19.6. tad će biti točno 35 tjedana pa sad mislim da više neću niti ići kod gin poslije već krenuti na ctg, što vi mislite?

kika28
    12. Lipanj 2019. 11:36

Ja sam 4.8. 😊 ova vrućina valjda nikome ne ide na ruku, noge ko balvani, niti spavati niti išta. Al nek sam ja počela polako tetrice i robicu prati, polako i torbu spremati za svaki slučaj 😊

Nikolina95
    12. Lipanj 2019. 11:55

Mene su strije napale hehe po nogama ispod guzice su pocele ali samo na desnoj ima ih poprilicno dosta i po grudima. Stomak je za sad super 😃 prsti na nogama su mi ko cevapcici 😂

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

krino
    12. Lipanj 2019. 12:21

Mene je za sad sve zaobislo osim sto se toooooliko znojim da to nije normalno. Inace se jce znojim, al ovo je neusporedivo. Neki dan sam mislila da mi je vodenjak pukao jer sam ustala sa stolca i samo.mi se ocijedilo niz noge. I tako mi je prevruce cijelu zimu, ali sad kad je krenulo sparno s ovim vrucinama, to je nenormalno. Ziva voda. Ne moram vam ni rec kako je kad dodjem na pregled. Gace mokre, ponesem si rucnik da se malo obrisem... Koma. Cak i carape obucem jer su mi stopala toliko mokra da ostavljam trag i klizem se. I po kuci carape nosim jer me ubija znojenje... Strasno

kzeli
    12. Lipanj 2019. 12:39

Za sad nemam strije , imam ih od ranije iz puberteta po bedrima al nisam primjetila nove nigdje ni na stomaku zasad... Budemo vidjeli za dalje al nemam dojam da su mi cike puno narasla uopce nisam sigurna jesu broj gore uopce otisli. Znojim se i evo hodam danima u potkosuljama i gacama i tako i kuham i hodam po stanu jedino ako se netko najavi onda obucem hlace 😂 nisam za sad jos ni natekla 

Mama3put
    12. Lipanj 2019. 12:58

Koliko nas je 20.07 😁 i meni je tad termin 

CiniMINIS
    12. Lipanj 2019. 13:48

Vidim da nas ipak ima jos u 8.  i mene su za sad obisle strije, al imam jos 7/8 tjedana a imam osjecaj da sam vec sad ogromna, i sad pred kraj navodno trbuh najbrze raste pa se pitam kakva cu na kraju bit. 🤔 ispod guzice nisam ni gledala 😅 morat cu provjerit za svaki slucaj. Sise su mi za sad mozda samo za kosaricu vece, al to isto kazu da se zadnja dva mjeseca najvise promijeni, a i navodno nakon poroda jos jednom fino narastu kad mlijeko krene. Dobila sam savjet da i u bolnicu ponesem kremu za strije jer se i par dana nakon poroda znaju pojaviti (neznam jel to stvarno ili ih zena samo prije nije vidla/primjetila pa misli da ih je tad dobila).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.