Evo s pregleda , decko ima 2400 otprilike a mama na +12 kila ☺ naravno da nisam pola pohvatala sta je ginicka rekla uglavnom sve ok srce lijepo kuca, oba bubrega gledali , posteljica straga a ostalo nemam pojma sta je sve pricala ja sam ga samo gledala 😍
Za 2 tjedna bris za 3 kontrola 😁 sad malo mira pa briga pred sljedeci pregled 😁
Da prijavim sretne vijesti. 06.06 tocno na termin u 8.30 ujutro rodila se moja Mia ,54cm i 4300gr . Trudovi su krenuli u 6 ujutro i stvarno je brzo islo sve,spustili su me u radaonu sa vec 8 cm otvorenosti. U snu sam se otvarala ocito jer sam vecer prije bila 1cm 😂 tako da nisam stigla dobit nista za bolove ni epiduralnu. boljelo je ali cura je pozurila i sama doslovno izletila van pa se nismo dugo mucile
Da prijavim sretne vijesti. 06.06 tocno na termin u 8.30 ujutro rodila se moja Mia ,54cm i 4300gr . Trudovi su krenuli u 6 ujutro i stvarno je brzo islo sve,spustili su me u radaonu sa vec 8 cm otvorenosti. U snu sam se otvarala ocito jer sam vecer prije bila 1cm 😂 tako da nisam stigla dobit nista za bolove ni epiduralnu. boljelo je ali cura je pozurila i sama doslovno izletila van pa se nismo dugo mucile
Čestitam od srca i brz povratak doma❤
Pocele su nam stizat bebice 😀😀
Čestitam Tina, uzivajte i brz oporavak želim 😃
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Čestitam Tina! Nešto su počeli brzi porodi, nek tako nastave 😁
I vidim 7.mj nam bude krcaaaat! 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji