Cure ovo je za sad moje zadnje javljanje maknut cu se i od foruma i interneta i svega. Vratila se od doktora srcane reakcije nema plod je odumro. Vama svako dobro od srca zelim
Jako mi je zao,drz se😢😢
Cure ovo je za sad moje zadnje javljanje maknut cu se i od foruma i interneta i svega. Vratila se od doktora srcane reakcije nema plod je odumro. Vama svako dobro od srca zelim
Bas me presjeklo kad sam procitala. Uhhh..drzi se i sretno dalje
imam doma i čaj od brusnice i kapsule brusnice, i popila sam kapsulu jednu i skroz sam zaboravila kak to brzo počinje djelovati. eto ako bude trebalo nekom, preporučam. prošlo peckanje u roku 20-ak min.
što se tiče željeza, meni je prošle godine bilo 1, doktor me htio slati u bolnicu jer je rekao da ne zna kak uopće živim s tak niskim željezom, prirodno sam ga uspjela podići, po 2 l čaja od koprive dnevno i jela sam po teglicu cikle domaće na dva dana, špinat i brokulu i za dva tjedna na kontroli željezo u normali.
malagarava, izrazito mi je žao
Znaci smije se kopriva u trudnoci? Ja pitala dokt nije mi znala dati odgovor. Koje kapsule brusnice preporucas?
imam doma i čaj od brusnice i kapsule brusnice, i popila sam kapsulu jednu i skroz sam zaboravila kak to brzo počinje djelovati. eto ako bude trebalo nekom, preporučam. prošlo peckanje u roku 20-ak min.
što se tiče željeza, meni je prošle godine bilo 1, doktor me htio slati u bolnicu jer je rekao da ne zna kak uopće živim s tak niskim željezom, prirodno sam ga uspjela podići, po 2 l čaja od koprive dnevno i jela sam po teglicu cikle domaće na dva dana, špinat i brokulu i za dva tjedna na kontroli željezo u normali.
malagarava, izrazito mi je žao
Znaci smije se kopriva u trudnoci? Ja pitala dokt nije mi znala dati odgovor. Koje kapsule brusnice preporucas?
da, slobodno se pije čaj od koprive u trudnoći, bez ikakvog straha.
evo dijela jednog članka na jednom zdravstvenom portalu: "Kopriva je bogata željezom, kalcijem, proteinima i drugim važnim nutrijentima. Kopriva je idealan tonik za trudnoću, koji štiti i jača bubrege, povećava plodnost žena i muškaraca, štiti majku i fetus, smanjuje grčeve u nogama i porođajne bolove, sprečava krvarenje nakon poroda, ublažava hemoroide, poboljšava kvalitetu i količinu majčinog mlijeka. Čaj od koprive vrlo je hranjiv, te je izuzetno koristan tijekom druga dva tromjesečja trudnoće i laktacije."
U dm imas encianov caj 100%brusnica. Dobije se u pakiranju i smedji Secer. A mozes i kupiti susene brusnice pa ih prokuhati i popiti taj caj i pojesti ih
Hvala ti.
Malagarava, jako mi je žao. Nažalost, znam kako ti je...uzmi si vremena da preboliš i onda u nove pobjede. Sretno!
cure kel nosio tko na hzzo papire meni je kad tako mpram rec retardirana knjigovoda dala 6 platnih lista a ne r1 obrazac i tvrdi da je to to jesu vam primili liste na hzzou ili ste morali opet ici po r1 obrazac?
Matejica, i ja radim i planiram raditi do pocetka drugog polugodista, ako bude sve u redu, naravno.
E cure, se smije caj od brusnice, kapsule brusnice u trudnoci? Pocelo me jako peci kod pisanja, ma i ovak dok ne pisam, doma imam kapsule 100 %-tne brusnice pa bi popila to dok dodem doma…
Probaj caj od koprive. Tak mi je doktorica rekla jer mi urin nije bio dobar. Mislim nalaz
Ja sam bila kod casne travarke iz Posusja .. Mozda je netko cuo za nju... Uglavnom sam bila radi tlaka i ona ima isprintano koje se trave ne smiju u trudnoci... Jedna od njih je i kopriva... Ja sam je isto iz neznanja pokusala piti u drugoj trudnoci zbog zeljeza ali mi nije prijalo i nisam pila.. Stoga ja ne preporucam koprivu... Mislim nek Tenci provjeri svakako...
Ako koga zanima... :) robica je kao nova jer moja curka raste kao gljiva!!! Broj je u opisu na mojim krpicama.
Sretno s trudnocom 💗
https://mojekrpice.hr/20-valentina-193913
Mala garava nezz vise sto reci... Prestrasno... Drzi se draga i oporaci se sto prije 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji