Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    06. Listopad 2018. 16:44

Pozdrav svim trudnicama 🤗🤗 evo ja sam 9+6 jučer obavila drugi pregled,sve ok..23.10.imam sljedeci pregled..termin mi je 06.05..nadam se druzenju sa vama..☺☺☺🤗🤗🤗

Župčica
    06. Listopad 2018. 16:49

Mjehuric dobro nam dosla ... Skolsku trudnocu zelim..

mjehuric
    06. Listopad 2018. 16:59

Hvala ti Župčica, također i ja tebi i svima tu da se ispratimo do kraja 🤗🤗🤗kako ste mi vi po ovom vremenu?.kod nas kisa,pola dana sam prelezala..koliko sam lijena 😂😂..

Župčica
    06. Listopad 2018. 20:03

Ma ja sam koma ... Mucnine me jaaaako peru a full obaveza imam.. Danas nisam radila ali sam full vremena izgubila sa mojom skolarkom i ucenjem...  Inace mi se nista zivo ne da takodjer...

• Tonkica1
    06. Listopad 2018. 20:30

I ja sam danas bezvoljna, ali jos je dobro. Samo bih spavala, jos tu pada kisa pa je taman za zadrijemati.
    Taj umor me fascinira. Sinoc sam zaspala u 10, sto za mene nije uopce normalno. Probudila se sama od sebe u 8. Sad mi se vec opet spava 😆

• Tonkica1
    06. Listopad 2018. 20:31

Zupcica, zao mi je zbog mucnina... Nadam se da ce te proci

06. Listopad 2018. 21:17

Mjehuric, dobro dosla, zelim ti uspjesnu trudnocu i da se lijepo druzimo! 
    Ja na svadbi, pazim se, od jutra sam na nogama i vec mi je malo tesko, malo me i trbuh poceo boluckati, ali odmaram kolko mozem, problem je sto je svadba od sogorice pa ne mogu bas sjediti skroz, ali bude dobro.

• marinica29
    06. Listopad 2018. 21:55

Dobrodošla zubcica. Meni danas stvarno bezvezan dan,mučnina od ranog jutra i Jos uvijek traje...a sad kad zaspem znam da Ce biti svakih sat ustajanje na WC. Po tome sam i prije testa znala da sam trudna 😀

Lavandica
    06. Listopad 2018. 22:29

Hej curke! Ja se isto drzim. Malo se cudno osjecam, kao da me svrbi iznutra... cudan osjecaj jako. Pa tu i tamo grc. Umor je bas izrazen kod mene, samo bi lezala i to je to. Mucnine uopce nemam. Zasada. Danas sam imala vodeni iscjedak, zabrinula sam se da nije nesto lose. Ali prestalo je. Pitanjce, kada vi pijete folnu? Ujutro, prije jela.. navecer? 

Stize nam Mihael ♡

Župčica
    07. Listopad 2018. 07:10

Lavandice ja pijem solgar prenatal i to ujutro kad pojedem nesto... A jutros sam popila samo folnu jer idemo malo u shoping pa me strah puta da me ne smuci dodatno vitamini i put... A mislim da ti za folnu ne igra ulogu kad ces piti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.