Ms bas zao mi je, stvarno nemas srece. Nadam se da ce brzo proci..
Malasirena, kao da sebe slusam. Evo ja u 22. Tjednu, lagano koracam prema sestom mjesecu, nista kupila nisam. Ja i mm radimo po cijele dane, a kad dodemo doma navecer uvijek jos nesto iskrsne i nikako da ista stignemo. Da bi stvar bila gora, renoviramo kompletnu kuhinju i dnevni boravak, i to tek na proljece radi grijanja (grijemo na drva pa moramo cekati da sezona zavrsi i da mozemo maknuti sparhet van). Plus sto ja idem za krizmanu kumu tri tjedna prije termina i jos idemo za krsne kumove. Nemam pojma kad cu sve to stici a ni kako cemo to financijski izvesti i uzasno me hvata panika. No smirujem se, pomalo i bit ce sve. Za bebu cemo kupiti ono najnuznije sto treba za prvih nekoliko mjeseci, a nakon toga cemo lagano sve ostalo tipa hranilice ili vrtica. Samo kad se napokon primimo toga, morat cemo se primit ozbiljno da cim prije bude gotovo. Isto mi se bas i nejde po ducanima s trbuhom do zuba. A nikad se ne zna, beba uvijek moze i uraniti.
Curke!
Da podijelim nesto s vama 😀
Bila sam danas kod ginekologa radi gljivica koje su me napadale cijelu prvu trudnocu i evo ih opet u 11.tjednu 🙈
Napravio mi je bris i poslao na mikrobioloski za svaki slucaj da se nije i kakva bakterijica zavukla, a za gljivice mi nije dao ništa jer je on protivnik kemije kad je ne treba 🙈🙈 jedan staaari gospodin sa svojim idejama (ja uvijek imam neke specijalce 😅)
Uglavnom, evo njegovog recepta. Na usta kiselo, a dolje na prst namotati cistu gazu, umociti u kamilicu i zatim u sodu bikarbonu i lijepo ocistiti sve ono “bijelo” 3 puta dnevno. Kaze on da je to stari dobri nacin ubijanja gljivica!
Curke!
Bila sam danas kod ginekologa radi gljivica koje su me napadale cijelu prvu trudnocu i evo ih opet u 11.tjednu 🙈
Napravio mi je bris i poslao na mikrobioloski za svaki slucaj da se nije i kakva bakterijica zavukla, a za gljivice mi nije dao ništa jer je on protivnik kemije kad je ne treba 🙈🙈 jedan staaari gospodin sa svojim idejama (ja uvijek imam neke specijalce 😅)
Uglavnom, evo njegovog recepta. Na usta kiselo, a dolje na prst namotati cistu gazu, umociti u kamilicu i zatim u sodu bikarbonu i lijepo ocistiti sve ono “bijelo” 3 puta dnevno. Kaze on da je to stari dobri nacin ubijanja gljivica!
Embarasada, hvala ti. Ribice koje bijelo tocno? Kod mene je svijetlo zuti iscjedak. Ma meni se mij nadavao vec kutija i kutija pa nista. Malo se zalijeci pa opet
Stize nam Mihael ♡
Curke!
Sto se tice sode,stvarno djeluje protiv gljivica👍...ja sam znala radit kupke od sode...i puno kefira piti😊
Tratincica,lijepe I fit mamice curke vidim da ste ponavljali briseve,to pod normalno u trudnoci,ili individual no?
Boy ma gljivice obicno imaju bijeli sirasti iscjedak. Onako suho kao mrvice bijele i skuplja se na rodnici i usnama. Svrbi i iritira, a zna i peckat.
cure, koliko vi jedete dnevno? jer ja sam stalno gladna, ali doslovno stalno! svakih sat vremena moram jesti nekaj, al ne onak pod zub, nego se moram baš najesti! nije ni čudno da sam dobila 11 kg do sad -.- do kraja budem na +30 kak mi se čini..
cure, koliko vi jedete dnevno? jer ja sam stalno gladna, ali doslovno stalno! svakih sat vremena moram jesti nekaj, al ne onak pod zub, nego se moram baš najesti! nije ni čudno da sam dobila 11 kg do sad -.- do kraja budem na +30 kak mi se čini..
Tenci u istim sam mukama, evo upravo zvacem jabuku a tako mi se jedu palačinke 😥😥od jucer od pregleda izbacila sam kruh kupila sam dvopek al stalno bi mogla jest 🙄ja sam 2tj manje id tebe a toliko sam dobila
ja sam isto stalno gladna i na negdje plus 8 sam, u 23 tjednu. pokusavam jesti vise puta po manje, nedam si da sam gladna, al se ni ne prejedam, pokusavam biti umjerena. i npr.nikad nisam jela poslije 18 h, nisam taj tip, a saaaaaad, bas me voli uloviti glad u 20 h. nekad si priustim nesto za gust, nekad pojedem jabuku, kako me koj dan hormoni pucaju. ne znam, pokusavam ipak ne previse jesto, ono kao rado zdravlja i mog i bebicinog, a opet, glad je glad, nekad se i najedem kak se spada, tak da eto, pokusavam nekako dozirati i paziti, a opet ne biti gladna.
Sortiraj odgovore
Najstariji