Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2019. 19:15

joj, super, hvala ti! ma nije neizdrživo, daleko od toga, al sam se malo prepala jer stvarno nisam imala nikakve bolove tijekom trudnoće do sad...
    naravno da ne smaraš, super da pomažeš pogotovo ako imaš iskustva i to radiš! svima nam to super dođe, pogotovo nama kojima je ovo prva bebica pa na svaku bol koliko god bila bezazlena, reagiramo. samo ti pomaži i dalje! 

sissi
    05. Veljača 2019. 19:23

Hvala cure, malo ste me umirile! Onda je valjda od vjezbanja. Pokusat cu se smirit skroz. 
    Tenci- nadam se da ce ti bol brzo proc i da nije nista ozbiljno. 😘

malasirena06
    05. Veljača 2019. 19:24

ako do sada nisi imala nikakve bolove onda odlicno:) tako da razumijem brigu, ali to je sasvim normalno. 
    meni recimo kad kašljem jako grčevie dobijem, i ja odmah panicarit pocnem... ali kad vidim na odjelu kakve probleme zene imaju u trudnoci, odma shvatim kako sam sretna zapravo sto se tu i tamo javi neki grč.
    briga je sasvim normalni dio trudnoce, ali opet nije dobra u velikoj mjeri, jer je stres zaista nesto najgore sto mozes priustiti bebi. ja se zadnji par tjedana vodim s onim bit ce kako treba biti, nemas vise velikog utjecaja na to kakvo ce dijete biti. tvoje je da brines za sebe, da jedes pravilno, da setas, da se smijes i da si opustena, i beba ce ti to prepoznat i odmah ce i ona biti bolje:) 

lena.5
    05. Veljača 2019. 19:44

Meni se cini da imam previse iscjetka, nije mi uopce ugodna situacija s time. Zaista mi je vise dosta i brusnice i cuvanja od slatkisa i sexa radi bakterija i svega neceg. Bezveze mi da idem na pregled, bila sam prije 10 dana . 

andreaam
    05. Veljača 2019. 19:52

lena.5

Meni se cini da imam previse iscjetka, nije mi uopce ugodna situacija s time. Zaista mi je vise dosta i brusnice i cuvanja od slatkisa i sexa radi bakterija i svega neceg. Bezveze mi da idem na pregled, bila sam prije 10 dana .

Meni su stalno mokre gacice al moj doktor kaze dok god nema neugodan miris niti cudan izgled da je sve normalno. Svako malo kad idem u wc gledam i pomalo sam vec luda zbog toga

andreaam
    05. Veljača 2019. 19:57

Joj cure vec smo 600str ispisale. Kad se sjetim kad sam se tek pridruzila nije bilo ni 100 hehe. Bas mi je drago sto smo u ovolikom broju i nekako ste postale dio moje svakodnevice iako vas ne poznajem ovako uzivo ☺

05. Veljača 2019. 20:01

Cure, koju kremu preporučate za strije? Koju koristite?Ja koristim Biobaza mama, činila mi se ok jer je jako masna i ostaje dugo na koži, mažem se svaki dan, ali očito ne djeluje... Nisam zapravo sigurna da li će mi ijedna krema pomoći kad već sad vidim strije na grudima, a tek sam počela rasti, kakva ću bit do kraja? 

ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:01

lena.5 ja takoder imam uzasan iscjedak, dosta vodenast, stalno se presvlacim i ja vec ludim od toga, al kazu to je normalno, ako nista ne svrbi i nema neki miris i boju 🤷🏼‍♀️

malasirena06
    05. Veljača 2019. 20:03

vi imate redovno spolne odnose sa partnerom? ili preskacete? hh

ms_3197
    05. Veljača 2019. 20:03

Cure koje ste u vecim tjednima trudnoce i imate stomak, kako rijesavate pitanje dlaka i brijanja 😂 meni je to postala takva muka i preznojim se i treba mi sat vremena dok sve rijesim 😂 sad si mislim da odem mozda na depilaciju, al opet trudna na depilaciju, ne znam da li je to pametno? Sto vi mislite o depilaciji ili je li tko isao? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.