Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lena.5
    05. Veljača 2019. 17:47

Andreaam, cestitam na deckicu. U vrticu imam jednog Karla, pravi mali vrazicak i sarmer kojeg moras voljeti 💕

Buby90
    05. Veljača 2019. 17:52

Bok cure, ja danas bila na pregledu je me boli poprilicno u krizima i u trbuhu desno. Ginekologinja misli da je od kicme obzirom da je probava ok i urin sterilan. Uzasno me zasmetalo da je nakon klasicnog pregleda na kojem je ustanovila da je grlic zatvoren rekla “Ajmo na ultrazvuk da vidim da li je dijete zivo”. Jedva sam dosla do tog stola.. ne znam da li sam preosjetljiva mozda?

Bulbi91
    05. Veljača 2019. 17:55

Cure,super za preglede i cestitam na deckicima!!!😍
    Buby jao grozan mi je pristup tvoje ginicke😏...

andreaam
    05. Veljača 2019. 18:02

Vjerojatno je htjela ispasti smijesna ali se sa trudnicama na taj nacin ne bi trebalo zezati. Meni se svidja kod mog doktora sto cim dodjem odmah nadje bebu i kaze sve je super a onda dalje gleda polako ostalo. Pusti mi srce da cujem i to me jako umiri

OhSoBoho
    05. Veljača 2019. 18:03

Buby90, ja bi joj na licu mjesta rekla da to nije način ophođenje s pacijenticama. Užas živi! Naravno da nisi preosjetljiva, svakog bi presjeklo da to čuje!!! 

sissi
    05. Veljača 2019. 18:44

Buby-ajme meni! 😱 ja vi vjerojatno pocela plakat kad bi mi tako rekla! 😰 
     Danas sam ujutro bila na yogi nakon ovih prvih mucnih 3mjeseca, radila sam lagane vjezbice, stedila trbuh i nisam se umorila, ali me od podne svako malo jako štrecne/probode dolje desno. Da li se to vama mozda dogadalo? Ne znam da li je od yoge ili se rasteze maternica? Na pregled idem u cetvrtak, sutra gin ne radi u nasemu gradu, a nemamo gin. hitnu. (Zivim na otoku) a ni ne znam da li je to za hitnu?! Cijelo popdne lezim na lijevom boku i stavila sam topli termofor na mjesto probadanja. Imate ki kakav savjet?

Buby90
    05. Veljača 2019. 18:57

nMah.. tek sad dosla k sebi. Bas sam bila sva nikakva nakon tog pregleda.
    sissi mene ti probada dolje desno vec dva tjedna, prvo kao da je od urinoinfekcije, pa moguce od je od zatvora i eto sad je zakljucak da je od kicme. Meni je rekla da problem nije ginekoloske prirode jer sam zatvorena, bebini otkucaji su ok i beba je aktivna. 

malasirena06
    05. Veljača 2019. 18:59

ako do sada nisi vjezbala i sada si krenila to ti je od vjezbanja. nista strasno, nemoj se stresirat:)

05. Veljača 2019. 19:04

cure, prije pol sata negdje me počelo boljeti trbuh, kod pupka, znači malo iznad pupka sredina/desno. nije sad to neizdrživa bol da se ne mogu pomaknuti, ali nije uopće ugodno. zna li možda neka kaj bi to moglo biti?

malasirena06
    05. Veljača 2019. 19:10

s obzirom da si u 25. tjednu je lagana bol u tom podrucju cisto normalna jer bi ti do tamo gore iznad pupka trebala dosezati maternica. mozda se bebac malo gura ili nesto tako nemas razloga za paniku. 
    jedino ako ti bol postane neizdrziva onda idi ujutro kod doktora. sad lezi i popij caj neki i to ti je to.

ja se ispricavam ako vas smaram sa zdravstvenim savjetima, radim na ginekologiji tako da eto sreca pa imam iskustva:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.