Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sissi
    31. Siječanj 2019. 15:55

Ofnica- ti si meni super! Puno toga znas i nekako sve lijepo objasnis! 😘

Hipo
    31. Siječanj 2019. 15:58

sissi

Potpisujem 😊

lena.5
    31. Siječanj 2019. 16:01

Cure,ja se moram sloziti za izdajalice. Dvije frendice su sebi napravile veliki problem sa izdajalucam, misleci da ce olaksati, ispucale su bradavice i sve je bilo teze. Na kraju su same nasle polozaje, neko je vec pisao da mama legne pored bebe na bok, ja sam to vidjela i cini se bas prirodno i lijepo. Kako radim u vrticu i tete iz jaslice savjetuju da se opustim i pustim da prirodno ide a izdajalica da priceka.

• Lanchi_Zg
    31. Siječanj 2019. 16:04

Lena, potpuno se slažem ;) 

andreaam
    31. Siječanj 2019. 16:05

Pitao me doktor jedem li voca i povrca ja reko jedem bas sam i vecer prije nalaza pojela punu zdjelu vocne salate. Kaze eto odakle ti kristali haha. Bitno da nema bakterija i nije nista opasno. Kaze jedi slobodno sta ti se god jede. Eto ako se susretnete da znate da nije nista strasno

Ofnica
    31. Siječanj 2019. 16:07

Hipo

sissi

Potpisujem 😊

Hehe, hvala! Sjetite se mene kad budete trudne s drugim. I vi ćete sve to tada znati kao i ja sad. Sve je stvar samo iskustva. Nisam ništa od ovog imala pojma prije prvog djeteta.

Ofnica
    31. Siječanj 2019. 16:11

OhSoBoho

Što se koži e kod dečkić tiče, potpisujem Ofnicu. Navući koliko ide i redovna higijena. Nije tak strašno kak se ispočetka čini.
    Meni je veća muka pupak dok ne otpadne. Tog kad se sjetim zlo mi dođe
    Što se spola tiče, ja sam bila ziher da će i sad biti.dečko. Al ono, 100%. Kad mi je dr rekla da je curica nisam mogla doći k sebi
    Ali da smo presretni, jesmo

Jooooj taj pupak...sjećam se da smo mi u početku špricali s octeniseptom, malo posušili i onda gore prašak Tyrosur. Ali nekak se to baš nije sušilo. Onda smo umjesto octenisepta počeli kapati s hidrogenom, i to je doprinijelo sušenju i otpadanju (a u međuvremenu se čak malkice sa strane ugnojilo). Da se to nije tako posušilo, trebali bismo ići kod pedijatra da on intervenira nekim kemijskim štapićem. I meni je bilo zlo od pomisli na to 

• babyq
    31. Siječanj 2019. 16:15

Ja imam dvije cure i higijenu za cure znam u snu. Kad sam saznala da cu dobit sina isto mu je pali na pamet kozica. Pa me kuma koja ima dva decka umirila da je puno lakse s dečkima nego s curama. Isto povuci kozicu dok ide. 
    Sta, se tice dojenja meni je najbolje bilo leci se na bok dignuti ruku beba lezi na krevetu i malo ju okrenuti prema dojci. I onda Al nema ljepse kad gledate svog andela kako uziva dok jede. Promatrati to predivno lice.Ma jedva cekam. 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Hipo
    31. Siječanj 2019. 16:58

Mom_to_be22

Hipotako i ja od pocetka bila uvjerena da nosim curicu, presretna i onda mi kaze da je decko i odjednom jos i sretnija🙂🙂

❤️

Bulbi91
    31. Siječanj 2019. 19:28

Cure koje imate u blizini lidl...ima ovih trudnickih najlonki snizenih po 10 kn,jedino kaj je samo s vel ostala.....😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI