Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    31. Siječanj 2019. 13:14

Lanchi zg pisat cu. Nadam se da mi nista ne bude do utorka. Ovako iz iskustva, koliko je 3.08 kriticno?

Stize nam Mihael ♡

Kristina-39.Zg
    31. Siječanj 2019. 13:25

Ana25

Kristina-39.Zg

Kome treba akcija u bipi
    2 kom.unutra..

Koja je cjena?😊😍

Bokic.. Na akciji 50 kn,Ali neznam dal Jo's traje akcija,treba Provjeriti 

• Lanchi_Zg
    31. Siječanj 2019. 13:39

Bluegirl

Pozdrav. Jel ima koja cura da joj je termin sredina 8.mj i da ce rodit na sv.duhu? Da se moj malac ima s kim druzit 😊 Meni je prvo pisalo 14.8. a sad su stavili 17.8.termin pa cemo vidjet kaj ce bit na kraju. Citam vas ali ne mogu sve popratit pa ne znam jeste vec spomenule datume. 😁

Meni je termin 17.8. 😊 ali ne znam još di ću roditi...;))

• Lanchi_Zg
    31. Siječanj 2019. 13:42

Lavandice, to je nalaz koji nije los, ako gledaš da žene imaju TSH i do 100:(( ali će ti vjerojatno dati terapiju jer je ipak malo iznad intervala, a a trudnicama oni paze jako;) meni je TSH bio 7,7 kad je tek otkriven u prvoj trudnoći i sve se u dva tjedna korigiralo u normalu, a dijete je super zdravo. 

• Lanchi_Zg
    31. Siječanj 2019. 13:47

Da, frenulum je već stvar o kojoj ja ne znam ništa. Ali govorila sam općenito, ako je sve u redu. Važniji je hvat od veličine i onoga sto se nama možda čini uvučenim. Načelno, kod dojenja treba imati sreće, ja sam zaista imala mlijeka a mali je odmah uhvatio ritam, ali i nisam komplicirala. Primjera radi; ja sam valjda jedina u rodilištu stavljala dijete na sisu svakih 3 sata, ostale žene stalno doslovno da navuku mlijeko, a samo su si navukle užasne rane od stalnog sisanja. A ja si navukla i vise nego dosta mlijeka. Nikad nisam izdajala, osim ako sam izlazila, a druge su stalno nešto kombinirale s izdjaalicom, pa izdojeno mlijeko na bocu, na kraju dijete nauci na bocu. A zapravo, i ako imaš previše mlijeka, izdajanjem samo potičeš proizvodnju, i osim ako nemaš neki razlog za izdajanje, bolje ne. A znam žene koje su to radile jer su mislile da postoji neka obveza na izdajanje, to se tako radi

• Lanchi_Zg
    31. Siječanj 2019. 13:50

Ili kompliciranje oko poze. Svako dijete koje lezi kraj mame može dojiti, dakle treba doslovno leći na bok i dati dojku, dok se druge mame natežu sa sestrama oko pravilnog položaja bebe, a te sestre samo kompliciraju i pametuju. Mene nisu dirale i bome bolje ja dojila nego moje cimerice koje su stalno zvale sestre, a one trube svaka svoje i samo zbunjuju. Bolje je ležati s bebom bez ikakve posebne poze i pokušavati nego pričati sa sestrama o dojenju. Ne bih imala hrabrosti ovo reci da nisam sve sama prošla, i vidjela kako je drugima bilo. Sorry , cure, nisam pričala O dojenju mjesecima, ne znam šta mi bi sad, valjda stvarno želim da ljudi izbjegnu neke greške :((

• victoria
    31. Siječanj 2019. 13:52

Bluegirl

Pozdrav. Jel ima koja cura da joj je termin sredina 8.mj i da ce rodit na sv.duhu? Da se moj malac ima s kim druzit 😊 Meni je prvo pisalo 14.8. a sad su stavili 17.8.termin pa cemo vidjet kaj ce bit na kraju. Citam vas ali ne mogu sve popratit pa ne znam jeste vec spomenule datume. 😁

Bluegirl i ti si ovdje stigla!!! 😍😍 meni je termin 17.08 :)

ancy2010
    31. Siječanj 2019. 13:53

Boy♡

Lanchi zgpisat cu. Nadam se da mi nista ne bude do utorka. Ovako iz iskustva, koliko je 3.08 kriticno?

Kad sam ostala trudna vadila sam kompletnu krvnu sliku skupa s tsh u domu zdravlja, a imala doma uputnicu za nuklearnu od doktorice za tsh t3 i t4 i kazem ma idem izvadit sutra dan i na nuklearnu kad tsh u ambulanti 2.9 a sutra na nuklearnoj 4.15..i dr me hitno podalje kod endokrinologa i dobijem euthyrox 50mg, eto da nisam vadila na nuklearnoj nebi nista pila.. I kazu mi oni tamo da priznaju nalaze krvi samo iz bolnice.. Pa sad ti budi pametan koji je nalaz tocan

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Lanchi_Zg
    31. Siječanj 2019. 13:55

Ima nas vise za 17.8.

Ofnica
    31. Siječanj 2019. 14:16

Lanchi_Zg

Da, frenulum je već stvar o kojoj ja ne znam ništa. Ali govorila sam općenito, ako je sve u redu. Važniji je hvat od veličine i onoga sto se nama možda čini uvučenim. Načelno, kod dojenja treba imati sreće, ja sam zaista imala mlijeka a mali je odmah uhvatio ritam, ali i nisam komplicirala. Primjera radi; ja sam valjda jedina u rodilištu stavljala dijete na sisu svakih 3 sata, ostale žene stalno doslovno da navuku mlijeko, a samo su si navukle užasne rane od stalnog sisanja. A ja si navukla i vise nego dosta mlijeka. Nikad nisam izdajala, osim ako sam izlazila, a druge su stalno nešto kombinirale s izdjaalicom, pa izdojeno mlijeko na bocu, na kraju dijete nauci na bocu. A zapravo, i ako imaš previše mlijeka, izdajanjem samo potičeš proizvodnju, i osim ako nemaš neki razlog za izdajanje, bolje ne. A znam žene koje su to radile jer su mislile da postoji neka obveza na izdajanje, to se tako radi

Da, slažem se...Rode stalno trube o dojenju na zahtjev, ja se sjećam da je meni mali znao visiti i po sat vremena na cici, i kad smo bili gotovi evo ga za pola sata opet. Ali opet, velim da je to sve i moguće zbog toga jer se nije jadan mogao nahraniti jer je imao fizičku prepreku. Iskreno niti ja se ne bih upoznala s izdajalicom da je bebač uspješno i aktivno dojio i popapao sve iz cika, obzirom da to nije mogao, mlijeko je moralo van nekako. I izdajalica me pošteno sredila, u početku nisam niti s njom ispravno znala rukovati. A i navukla sam si mlijeka da sam završila na hitnoj na antibioticima jer je došlo do začepljenja, ma bolje da se ne prisjećam... Tak da po meni, izdajalica je nužno zlo. A ako se žena već mora izdajati, po meni je najbolja ručna tehnika, kojom sam se izdajala 6mj poslije izdajalice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.