Lanchi zg pisat cu. Nadam se da mi nista ne bude do utorka. Ovako iz iskustva, koliko je 3.08 kriticno?
Stize nam Mihael ♡
Kome treba akcija u bipi
2 kom.unutra..
Koja je cjena?😊😍
Bokic.. Na akciji 50 kn,Ali neznam dal Jo's traje akcija,treba Provjeriti ,
Pozdrav. Jel ima koja cura da joj je termin sredina 8.mj i da ce rodit na sv.duhu? Da se moj malac ima s kim druzit 😊 Meni je prvo pisalo 14.8. a sad su stavili 17.8.termin pa cemo vidjet kaj ce bit na kraju. Citam vas ali ne mogu sve popratit pa ne znam jeste vec spomenule datume. 😁
Meni je termin 17.8. 😊 ali ne znam još di ću roditi...;))
Lavandice, to je nalaz koji nije los, ako gledaš da žene imaju TSH i do 100:(( ali će ti vjerojatno dati terapiju jer je ipak malo iznad intervala, a a trudnicama oni paze jako;) meni je TSH bio 7,7 kad je tek otkriven u prvoj trudnoći i sve se u dva tjedna korigiralo u normalu, a dijete je super zdravo.
Da, frenulum je već stvar o kojoj ja ne znam ništa. Ali govorila sam općenito, ako je sve u redu. Važniji je hvat od veličine i onoga sto se nama možda čini uvučenim. Načelno, kod dojenja treba imati sreće, ja sam zaista imala mlijeka a mali je odmah uhvatio ritam, ali i nisam komplicirala. Primjera radi; ja sam valjda jedina u rodilištu stavljala dijete na sisu svakih 3 sata, ostale žene stalno doslovno da navuku mlijeko, a samo su si navukle užasne rane od stalnog sisanja. A ja si navukla i vise nego dosta mlijeka. Nikad nisam izdajala, osim ako sam izlazila, a druge su stalno nešto kombinirale s izdjaalicom, pa izdojeno mlijeko na bocu, na kraju dijete nauci na bocu. A zapravo, i ako imaš previše mlijeka, izdajanjem samo potičeš proizvodnju, i osim ako nemaš neki razlog za izdajanje, bolje ne. A znam žene koje su to radile jer su mislile da postoji neka obveza na izdajanje, to se tako radi
Ili kompliciranje oko poze. Svako dijete koje lezi kraj mame može dojiti, dakle treba doslovno leći na bok i dati dojku, dok se druge mame natežu sa sestrama oko pravilnog položaja bebe, a te sestre samo kompliciraju i pametuju. Mene nisu dirale i bome bolje ja dojila nego moje cimerice koje su stalno zvale sestre, a one trube svaka svoje i samo zbunjuju. Bolje je ležati s bebom bez ikakve posebne poze i pokušavati nego pričati sa sestrama o dojenju. Ne bih imala hrabrosti ovo reci da nisam sve sama prošla, i vidjela kako je drugima bilo. Sorry , cure, nisam pričala O dojenju mjesecima, ne znam šta mi bi sad, valjda stvarno želim da ljudi izbjegnu neke greške :((
Pozdrav. Jel ima koja cura da joj je termin sredina 8.mj i da ce rodit na sv.duhu? Da se moj malac ima s kim druzit 😊 Meni je prvo pisalo 14.8. a sad su stavili 17.8.termin pa cemo vidjet kaj ce bit na kraju. Citam vas ali ne mogu sve popratit pa ne znam jeste vec spomenule datume. 😁
Bluegirl i ti si ovdje stigla!!! 😍😍 meni je termin 17.08 :)
Lanchi zgpisat cu. Nadam se da mi nista ne bude do utorka. Ovako iz iskustva, koliko je 3.08 kriticno?
Kad sam ostala trudna vadila sam kompletnu krvnu sliku skupa s tsh u domu zdravlja, a imala doma uputnicu za nuklearnu od doktorice za tsh t3 i t4 i kazem ma idem izvadit sutra dan i na nuklearnu kad tsh u ambulanti 2.9 a sutra na nuklearnoj 4.15..i dr me hitno podalje kod endokrinologa i dobijem euthyrox 50mg, eto da nisam vadila na nuklearnoj nebi nista pila.. I kazu mi oni tamo da priznaju nalaze krvi samo iz bolnice.. Pa sad ti budi pametan koji je nalaz tocan
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Da, frenulum je već stvar o kojoj ja ne znam ništa. Ali govorila sam općenito, ako je sve u redu. Važniji je hvat od veličine i onoga sto se nama možda čini uvučenim. Načelno, kod dojenja treba imati sreće, ja sam zaista imala mlijeka a mali je odmah uhvatio ritam, ali i nisam komplicirala. Primjera radi; ja sam valjda jedina u rodilištu stavljala dijete na sisu svakih 3 sata, ostale žene stalno doslovno da navuku mlijeko, a samo su si navukle užasne rane od stalnog sisanja. A ja si navukla i vise nego dosta mlijeka. Nikad nisam izdajala, osim ako sam izlazila, a druge su stalno nešto kombinirale s izdjaalicom, pa izdojeno mlijeko na bocu, na kraju dijete nauci na bocu. A zapravo, i ako imaš previše mlijeka, izdajanjem samo potičeš proizvodnju, i osim ako nemaš neki razlog za izdajanje, bolje ne. A znam žene koje su to radile jer su mislile da postoji neka obveza na izdajanje, to se tako radi
Da, slažem se...Rode stalno trube o dojenju na zahtjev, ja se sjećam da je meni mali znao visiti i po sat vremena na cici, i kad smo bili gotovi evo ga za pola sata opet. Ali opet, velim da je to sve i moguće zbog toga jer se nije jadan mogao nahraniti jer je imao fizičku prepreku. Iskreno niti ja se ne bih upoznala s izdajalicom da je bebač uspješno i aktivno dojio i popapao sve iz cika, obzirom da to nije mogao, mlijeko je moralo van nekako. I izdajalica me pošteno sredila, u početku nisam niti s njom ispravno znala rukovati. A i navukla sam si mlijeka da sam završila na hitnoj na antibioticima jer je došlo do začepljenja, ma bolje da se ne prisjećam... Tak da po meni, izdajalica je nužno zlo. A ako se žena već mora izdajati, po meni je najbolja ručna tehnika, kojom sam se izdajala 6mj poslije izdajalice.
Sortiraj odgovore
Najstariji