Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    31. Siječanj 2019. 21:32

tratinčica_maslačak

Do kraja cu izgleda bit ogromna, bas mi je u zadnja dva tjedna iskocio trbuh. Ali nije me briga, stalno ga mazim i opipavam udarce nase malene. :)

Tratinčica moram ti reći da trenutno imamo istu posteljinu na krevetu 😀

Hipo
    31. Siječanj 2019. 21:38

Tratincica super izgledas 👌👌👌ja do sad dobila 7kg pa doktor rekao da malo pripazim. Evo jedem orahe umjesto palacinki s linoladom. Racunam da su oni manje zlo. Stalno mi se nesto jede ☺️

MaPeJu
    31. Siječanj 2019. 22:17

tratinčica_maslačak

Zadnjih par dana je krenula bas jako udarati i napokon je sve postalo nekako stvarnije. Jedva cekam da nam dode nas mali anđeo. Doduse, istovrmeno me lovi panika, prva mi je beba i nista ne znam. Vasi savjeti mi uvelike pomazu. Ali mislim da cu se morati vise angazirati i prouciti sve. I vrijeme da napokon krenemo u shopping. :)

Lp 😍
    ovaj dio koda sam ja pisala, drago mi je da ima cura sa istim razmisljanjima i strahovima, dobro je znati da nisam jedina, ali eto, doslovno kao da sam ja pisala, jedva cekam i panika i sve^^

Lavandica
    31. Siječanj 2019. 22:21

Vec jesenske cure cure dobrodosle k nama. Nadam se da ce vam ova jesen biti najljepsa do sada

Stize nam Mihael ♡

MaPeJu
    31. Siječanj 2019. 22:29

Hipo i ja sam dobila ravno 7 kila, sad sam 22 tjedna, al ja ne jesem orahe, nego sam isla na palacinke 😱

andreaam
    31. Siječanj 2019. 22:32

Ja cu vidjeti u utorak koliko sam kila dobila. Startala sam sa 56. Meni je vise dosadno pa krenem jesti. To sam bas primjetila u zadnje vrijeme. Zato sam naredala knjiga pa bar malo misli da skrenem

• Embarasada
    31. Siječanj 2019. 22:38

petra123i

Hipo i ja sam dobila ravno 7 kila, sad sam 22 tjedna, al ja ne jesem orahe, nego sam isla na palacinke 😱
    sutra samo zdravo, obecala sam si!! 😃

Daj neeeee!! Nemoj to stavljati 😅😅😅😅😅

• marinica29
    31. Siječanj 2019. 22:39

Petra vidjela tvoje palcinke i morala sam odmah ići nešto slatko pojesti😂 2 zivotinjska carstva su pala. I evo sad legla i osjetim kak cura ima tulum 😁

Hipo
    31. Siječanj 2019. 22:41

Rekao je da nije strasno, ali ipak neka pripazim. Petra123i  ova palacinka tako dobro izgleda 😋😋😋

Hipo
    31. Siječanj 2019. 22:42

Embarasada

petra123i

sutra samo zdravo, obecala sam si!! 😃

Daj neeeee!! Nemoj to stavljati 😅😅😅😅😅

😂😂😂 vidim ima nas jos koje volimo papati, posebno u kasnu uru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI