Do kraja cu izgleda bit ogromna, bas mi je u zadnja dva tjedna iskocio trbuh. Ali nije me briga, stalno ga mazim i opipavam udarce nase malene. :)
Tratinčica moram ti reći da trenutno imamo istu posteljinu na krevetu 😀

Tratincica super izgledas 👌👌👌ja do sad dobila 7kg pa doktor rekao da malo pripazim. Evo jedem orahe umjesto palacinki s linoladom. Racunam da su oni manje zlo. Stalno mi se nesto jede ☺️

Zadnjih par dana je krenula bas jako udarati i napokon je sve postalo nekako stvarnije. Jedva cekam da nam dode nas mali anđeo. Doduse, istovrmeno me lovi panika, prva mi je beba i nista ne znam. Vasi savjeti mi uvelike pomazu. Ali mislim da cu se morati vise angazirati i prouciti sve. I vrijeme da napokon krenemo u shopping. :)
Lp 😍
ovaj dio koda sam ja pisala, drago mi je da ima cura sa istim razmisljanjima i strahovima, dobro je znati da nisam jedina, ali eto, doslovno kao da sam ja pisala, jedva cekam i panika i sve^^
Vec jesenske cure cure dobrodosle k nama. Nadam se da ce vam ova jesen biti najljepsa do sada

Stize nam Mihael ♡
Hipo i ja sam dobila ravno 7 kila, sad sam 22 tjedna, al ja ne jesem orahe, nego sam isla na palacinke 😱

Ja cu vidjeti u utorak koliko sam kila dobila. Startala sam sa 56. Meni je vise dosadno pa krenem jesti. To sam bas primjetila u zadnje vrijeme. Zato sam naredala knjiga pa bar malo misli da skrenem

Hipo i ja sam dobila ravno 7 kila, sad sam 22 tjedna, al ja ne jesem orahe, nego sam isla na palacinke 😱
sutra samo zdravo, obecala sam si!! 😃
Daj neeeee!! Nemoj to stavljati 😅😅😅😅😅
Petra vidjela tvoje palcinke i morala sam odmah ići nešto slatko pojesti😂 2 zivotinjska carstva su pala. I evo sad legla i osjetim kak cura ima tulum 😁

Rekao je da nije strasno, ali ipak neka pripazim. Petra123i ova palacinka tako dobro izgleda 😋😋😋

sutra samo zdravo, obecala sam si!! 😃
Daj neeeee!! Nemoj to stavljati 😅😅😅😅😅
😂😂😂 vidim ima nas jos koje volimo papati, posebno u kasnu uru

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji