Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    31. Siječanj 2019. 22:44

Ja imam šećer,  moram pazitiiiii :/
    Idem na 1. guk profil za par dana pa bi htjela da bude ok da se mogu malo opustiti 😋

Hipo
    31. Siječanj 2019. 22:46

Embarasada

Ja imam šećer, moram pazitiiiii :/
    Idem na 1. guk profil za par dana pa bi htjela da bude ok da se mogu malo opustiti 😋

A joj, je li to u trudnoci ti se povisio? Ja trebam raditi ogtt krajem mjeseca. Nadam se da ce biti ok

• Embarasada
    31. Siječanj 2019. 22:47
    Evo malo za ravnotežu 😂😂😂☹☹☹
    Evo malo za ravnotežu 😂😂😂☹☹☹
    andreaam
    31. Siječanj 2019. 22:48

Jel itko od vas pio Prolom vodu? Vidim da je hvale kako je dobra za probavu,bubrege, bakterije u mokraci. Ja kupila bocu od 1,5l ali je na cekanju do sutra. Ujutro radim urinokulturu pa sam samo obicnu vodu danas pila da ne bude kristala opet 😅

• Embarasada
    31. Siječanj 2019. 22:52

Hipo

Embarasada

Ja imam šećer, moram pazitiiiii :/

A joj, je li to u trudnoci ti se povisio? Ja trebam raditi ogtt krajem mjeseca. Nadam se da ce biti ok

Da, u trudnoći.
    Držim fige da ti bude ok, meni od početka šteka šećer, uvijek malo preko granice - i na vađenju krvi dvaput i na ogttu... 
    Pripazi ipak šta jedeš prije ogtta koji dan, smanji ugljikohidrate i šećere naravno, jedi manje obroke i ako možeš neku fizičku aktivnosti ubaciti i mislim da ne bi trebalo bit problema 🍻 rekla nam je zenska na vuk vrhovcu na predavanju o prehrani da ne pomaže da se izgladnis dan prije testiranja jer si možeš napraviti više štete, treba jesti oko 19h zadnje a ne u 16h ili 17h, jer se organizam napati i onda se tek poremeti šećer. 

Hipo
    31. Siječanj 2019. 23:03

Embarasada probat cu tako. Na prvom vadenju mi je secer bio ok, nadam se i da ce na ogtt. Nadam se da ce i tebi biti ok ovaj put
    Andreaam prvi put cujem za tu vodu. Imam kamence u bubregu, ali ne pijem nista za otapanje. Na mjestu su gdje mi ne smetaju i za sad ih ni ne osjetim. Strah me eksperimentirat dok sam trudna da ne napravim nesto jos gore pa da se pokrenu

MaPeJu
    31. Siječanj 2019. 23:08

pardon na slici, bilo je jače od mene  ne jedem tako inaće stalno, pa sam sretna što sam se malo počastila, stvarno je bilo fino! i ja ću na Ogtt za neka dva tjedna, drzim nam fige da nam je svima sve okej^^ da treba u 19 h zadnje jesti, i pripazit malo taj dan, i to je to. :) 

andreaam
    31. Siječanj 2019. 23:09

Proizvodi se u Srbiji. To je zapravo voda iz neke Prolom banje koja je navodno ljekovita. Kod nas u Mostaru je ima za kupiti i bas je jeftina. 1,5l dodje 5 kuna otprilike

ms_3197
    31. Siječanj 2019. 23:10

Kad smo vec kod slatkoga navecer, moja curka i ja skoro svaku vecer pojedemo zdjelicu griza s kakaom 😂😂 to mi se tako jede otkad sam trudna strasno, jednostvno ne mogu odoliti. Dragi mi vec poceo govoriti kako mozes vise 😂 ali jace je od mene
    Meni je ogtt iducu srijedu sve me strah rezultata 🙈

• dorica94q
    01. Veljača 2019. 06:19

Cure, zanima me da li je koja imala svrbez koze znaci znac ucestalo vec povremeno me svrbi trbuh bokobi nema osipa a mazem se sa bademovim uljem mislim si da mozda nije dovoljno? I zanima me koliko ste dobile kila? :)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.