Ja imam šećer, moram pazitiiiii :/
Idem na 1. guk profil za par dana pa bi htjela da bude ok da se mogu malo opustiti 😋
Idem na 1. guk profil za par dana pa bi htjela da bude ok da se mogu malo opustiti 😋
A joj, je li to u trudnoci ti se povisio? Ja trebam raditi ogtt krajem mjeseca. Nadam se da ce biti ok
Jel itko od vas pio Prolom vodu? Vidim da je hvale kako je dobra za probavu,bubrege, bakterije u mokraci. Ja kupila bocu od 1,5l ali je na cekanju do sutra. Ujutro radim urinokulturu pa sam samo obicnu vodu danas pila da ne bude kristala opet 😅
A joj, je li to u trudnoci ti se povisio? Ja trebam raditi ogtt krajem mjeseca. Nadam se da ce biti ok
Da, u trudnoći.
Držim fige da ti bude ok, meni od početka šteka šećer, uvijek malo preko granice - i na vađenju krvi dvaput i na ogttu...
Pripazi ipak šta jedeš prije ogtta koji dan, smanji ugljikohidrate i šećere naravno, jedi manje obroke i ako možeš neku fizičku aktivnosti ubaciti i mislim da ne bi trebalo bit problema 🍻 rekla nam je zenska na vuk vrhovcu na predavanju o prehrani da ne pomaže da se izgladnis dan prije testiranja jer si možeš napraviti više štete, treba jesti oko 19h zadnje a ne u 16h ili 17h, jer se organizam napati i onda se tek poremeti šećer.
Embarasada probat cu tako. Na prvom vadenju mi je secer bio ok, nadam se i da ce na ogtt. Nadam se da ce i tebi biti ok ovaj put
Andreaam prvi put cujem za tu vodu. Imam kamence u bubregu, ali ne pijem nista za otapanje. Na mjestu su gdje mi ne smetaju i za sad ih ni ne osjetim. Strah me eksperimentirat dok sam trudna da ne napravim nesto jos gore pa da se pokrenu
pardon na slici, bilo je jače od mene ne jedem tako inaće stalno, pa sam sretna što sam se malo počastila, stvarno je bilo fino! i ja ću na Ogtt za neka dva tjedna, drzim nam fige da nam je svima sve okej^^ da treba u 19 h zadnje jesti, i pripazit malo taj dan, i to je to. :)
Proizvodi se u Srbiji. To je zapravo voda iz neke Prolom banje koja je navodno ljekovita. Kod nas u Mostaru je ima za kupiti i bas je jeftina. 1,5l dodje 5 kuna otprilike
Kad smo vec kod slatkoga navecer, moja curka i ja skoro svaku vecer pojedemo zdjelicu griza s kakaom 😂😂 to mi se tako jede otkad sam trudna strasno, jednostvno ne mogu odoliti. Dragi mi vec poceo govoriti kako mozes vise 😂 ali jace je od mene
Meni je ogtt iducu srijedu sve me strah rezultata 🙈
Cure, zanima me da li je koja imala svrbez koze znaci znac ucestalo vec povremeno me svrbi trbuh bokobi nema osipa a mazem se sa bademovim uljem mislim si da mozda nije dovoljno? I zanima me koliko ste dobile kila? :))
Sortiraj odgovore
Najstariji