Bokić mame evo ja spadam u ljetne bebe (kasno ljetne 😂) termin mi je 5.9. Sad smo 9 tt druga bebica. Zanima me dali je koja imala prvi carski pa drugi vaginalni porod? Bit će razlika 3,5 godine. Užasno me strah poroda odnosno rezanja/pucanja a tako bi voljela da izguramo prirodan porod. Oporavak od carskog mi je bio više nego odličan al opet, drugačije je ..
Ja svakako necu spadati u ljetnje bebe jer bi mi termin trebao biti tek 03.10. I tek 11.02. Idem na prvi pregled, ali teme za jesenje bebe jos nema pa se ovde zabavljam i čitam malo. Već imam jedno dijete, curicu od 6 godina koju sam rodila prirodno pa ti želim samo napisati moje iskustvo u vezi sečenja jer vidim da te to plaši... poznam curu koja se sa babicom dogovorila da ne zeli da je seku i tako joj je i bilo. Samo je morala slusati sta joj kazu (što nije uvijek lako ali njoj je uspjelo, znaci moguće je) S druge strane, mene su sekli, ali kako sam ja to shvatila i doživela, seku zbilja na kraju. Nista, bukvalno ništa nisam osjetila, ali mi je to donijelo veliko olakšanje i gotovo istog momenta sam se i porodila. Tako da.... gledaj na to kao na nesto sto ce ti olakšati porod ako se budeš uopće porađala prirodno.
Dobrodošla u ljetno društvo. Sigurno će se uskoro počet skupljat jesenska ekipa 🤗
Meni je bas zao da nema grupe za proljetne bebe 2019, mislim da su se one prebacile na fejs. Čitam sve ove druge teme gdje su već starije bebice, sigurno će mi i to koristiti ali bilo bi bolje pratiti ove šta su taman par mjeseci ispred nas 😊😊
Cure evo da se i ja javim iako i mi spadamo u jesenje bebe...na prvi pregled idem 12.2. i jedva cekam. Dijece nemamo, imam jednu trudnocu iza sebe koja je nazalost zavrsila spontanim prosle god u 4 mj

Jesenje curke, dobro dosle, nadam se da vas bude puno kao i nas ljetnih. Sretno i uredne trudnoce vam zelim.

Hvala vam cure na dobrodoslicama...mi cemo pratiti vas pa kada dodje nas red biti cemo upucene u sve i spremne😊

Cure jel ima koja od vas ravnije bradavice, da nisu ispupčene baš, ili minimalno? Jel planira koja od vas nositi avene nipplete za izvlačenje bradavica? Ja sam ih uzela pa ću ih početi nositi kad budem doma, da si malo izvučem bradavice obzirom da su minimalno ispupčene…tako da s pripremim do poroda.
Ja imam jednu normalnu jednu bas uvucenu. I u početku sam tu uvučenu samo sa nečim hladnim dotakla prije dojenja i izašla bi. A kasnije bi si beba sama izvukla. Tako da ne morate se brinuti zbog uvucenih bradavica. Sve oni ako zele izvuku 😀

Dobrodosle cure s jesenskim bebama!
Nije me bilo par dana ovdje i eto 50 stranica za čitati.
Da se pohvalim, jucer sam bila na anomaly scanu, prelijepo je bilo. Doktorica pokazala sve organe, udove.. beba je bila zivahna pa se morala pomuciti da sve izmjeri. Kako stvari stoje, cekamo jednu prekrasnu zdravu curicu :) tako da ksilofon ako mozes dodati u tablicu, zvat ce se Sofija :)
Zadnjih par dana je krenula bas jako udarati i napokon je sve postalo nekako stvarnije. Jedva cekam da nam dode nas mali anđeo. Doduse, istovrmeno me lovi panika, prva mi je beba i nista ne znam. Vasi savjeti mi uvelike pomazu. Ali mislim da cu se morati vise angazirati i prouciti sve. I vrijeme da napokon krenemo u shopping. :)

Do kraja cu izgleda bit ogromna, bas mi je u zadnja dva tjedna iskocio trbuh. Ali nije me briga, stalno ga mazim i opipavam udarce nase malene. :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji