Cure, zanima me da li je koja imala svrbez koze znaci znac ucestalo vec povremeno me svrbi trbuh bokobi nema osipa a mazem se sa bademovim uljem mislim si da mozda nije dovoljno? I zanima me koliko ste dobile kila? :))
Dorice, baš smo unazad nekoliko stranica pisali o tome. Ima nas s tim problemom, sve se mažemo ali očito je to tak, malo hormoni, malo rastemo, malo suhi zrak ;)
A kila, ufff, do sad +7. Sad sam u 21tt.
Cure, zanima me da li je koja imala svrbez koze znaci znac ucestalo vec povremeno me svrbi trbuh bokobi nema osipa a mazem se sa bademovim uljem mislim si da mozda nije dovoljno? I zanima me koliko ste dobile kila? :))
Dorice, baš smo unazad nekoliko stranica pisali o tome. Ima nas s tim problemom, sve se mažemo ali očito je to tak, malo hormoni, malo rastemo, malo suhi zrak ;)
Aa oprostite svi onda nisam vidla kupili smo stan pa nemam bas vremena sve citati onako navevcer kad dodjem prolistam pa nisam vidla
Ahaa moguce i to :))
Ajme ja sam u 13 tjednu i dobila vec 3 kile -.- samo idu gore
Bluegirl da vidis ti to kako se to poslozi :))) ja bas danas imam kontrolu, imala sam mucnine malo mi je sad lakse nadam se da ce proci kroz koji dan do kraja, kako si ti?? Kako znas vec da je deckoo? 😍😍
Do kraja cu izgleda bit ogromna, bas mi je u zadnja dva tjedna iskocio trbuh. Ali nije me briga, stalno ga mazim i opipavam udarce nase malene. :)
Tratinčica moram ti reći da trenutno imamo istu posteljinu na krevetu 😀
Imamo dobar ukus
Zadnjih par dana je krenula bas jako udarati i napokon je sve postalo nekako stvarnije. Jedva cekam da nam dode nas mali anđeo. Doduse, istovrmeno me lovi panika, prva mi je beba i nista ne znam. Vasi savjeti mi uvelike pomazu. Ali mislim da cu se morati vise angazirati i prouciti sve. I vrijeme da napokon krenemo u shopping. :)
Lp 😍
ovaj dio koda sam ja pisala, drago mi je da ima cura sa istim razmisljanjima i strahovima, dobro je znati da nisam jedina, ali eto, doslovno kao da sam ja pisala, jedva cekam i panika i sve^^
Petra mislim da nas ima puno sto smo prvorotkinje i sto bas i nismo imale friskih mama u neposrednoj blizini koje bi nam prenijele svoja iskustva. Ali se tjesim s mislju da trudnoca ne traje bzv toliko dugo. To se nama mama daje dovoljno vremena da se pripremimo na dolazak malog bica. I fizicki, i psihicki i da saznamo sve sto nas zanima i naravno stignemo pripremiti svu odjecu i opremu za bebu. Nista nije bezveze
Ja se mazem ujutro i navečer uljem, ali svejedno me svrbi... pogotovo kad legnem u krevet i nekad preko dana na poslu. Nemaš tu šta, mazi se što više možeš i pij puno vode...
Čitala sam da se nije dobro češat, da to pospješuje strije.
Ja cure cijelu trudnoću ne mogu jesti slatko odmah zgaravicu dobijem.
Sto se tice kila oko 3 kg za sad.
Oggt jos nisam isla secer mi je ok. Vidjet ću Sta ce rec 12.02.Danas sam odnijela urinolulturu pa moram vidjet dali je bakterija presla. 😒
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Cure, mene zanima kad se saznaje spol oko kojeg tjedna??
Oko 16tt saznaš spol, ako se beba lijepo na jesti za uzv ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji