Drage moje ženice,
Neću vam ovdje sve pisati niti vas zabrinjavati, ali samo da javim da se kod mene dogodilo ono najgore danas... nismo dočekali prvi pregled u petak... nemam sada snage pisati, niti poasnjavati jer mi se cini kao ruzan san. Jednostavno sam jutros ustala s nečim što je izgledalo kao mjesečnica i evo sad sam se vratila doma iz bolnice.
Pozdravit ću vas s ove teme i poželjeti vam ponajviše zdravlja ❤️
Ljubim vas 😘
Ribice, ne postoje rijeci koje te sada mogu utjesiti, jako mi je zao sto je doslo do toga. Saljem ti svu mogucu ljubav svijeta i zelim ti jako brz oporavak, pa da se psihicki i fizicki pripremis za nove plusice na testu.
Meni su prave mucnine krenule krajem osmog i pocetkom devrtog tjedna, iskrena da budem najbolje sto se moze desiti jeste da se ujutro ispovracas, onda je cijeli dan sve ok. Meni je puno gore kad ujutro ne povracam pa me onda cijeli dan prate grozne mucnine kojima nema pomoci.
Ribice jako tuzne vijesti. Zao mi je.. budi jaka
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Ribice drzi se jako mi je zao ja se odmah sebe uplasim jer i ja sam stalno u nekoj brizi i pod stresom pa se bojim onog najgoreg..sto se tice emocije su mi razne muka mi nekakva i cudna al nepovracam najradije bi jela samo kruh ili puding neki sve ostalo mi nist nema ni okus ni miris a gladna sam mislim 24h izludi me to..umor konstantni predjem preko sobe hvatam zrak koliko mi tesko ..stomak stalno boli neki cudni osjecaj a i mokrit me stalno tjera ..od 17h pa nadalje kasno u noc mi je najgore
Draga Ribice bas sam se rastuzila...😢😢😢😢 Nikakve rijeci te sad ne mogu utjesiti tako da cu ti samo reci isplaci se koliko treba i pokusaj skupiti snage za dalje.... Zelim ti svu srecu i da ubrzo ugledas novi plusic i da sve bude uredu 😘😘😘😘
Ribice jako mi je zao zbog tebe😞..na zalost znam kako ti je i sama sam 4 puta prosla kroz to....
Uzmi predah i pauzu...po potrebi napravite pretrage i onda dalje u borbu...nemoj odustati...jake smo mi zene...♥️♥️♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji