Po babskim pričama nosim dečka jer prvo jede mi se slano i kiselo..drugo..lice..konkretno brada mi se opristavila ko da ima PCO 😂
Dobrodošli novi!! 😊😊😊 želim vam najljepši trudnoću!
Naravno da sam si ja Odma skinula obje aplikacije ! 😁
Pregnancy + mi je ljepša 😅
Danas mi je zadnji dan na poslu.
Mučnine.. evo sad ujutro..al sve dok ja pijem kavu to nije mucnina 😎
Inače nemam neke posebne želje i prohtjeve.. samo više naginjem slanom i kiselom. Slatkog ništa nisam jela 3 dana 😏
Želim vam svima ugodnu nedjelju!!! 😙🤗
lavandica, ako si 7+6, onda si u 8. tt, isto ti dođe i s godinama, imaš 30 npr, ali si u 31. danas sam ja 9+0, znači zakoračila sam u 10. tt.
fairies, ja sam također u 5. i 6. tt samo jela slano i kiselo, salate, svježi sir, jogurt, sirni namazi, sve bez salama, samo mliječno i salate, čim više octa tim bolje onda došla u 8 tt, i više mi ne paše ništ, samo kruh i to sam u stanju pojesti cijeli kruh dnevno, tolko u proteklih godinu dana nisam kruha i peciva pojela kolko sad u tih 10 dana -.- znači, ne mogu se natjerati da jedem nekaj normalno, ništ mi ne odgovara, znam da moram jesti zdravo, ali ne ide. i da, sad mi pašu i čokolada i kolači, ali i dalje prije pojedem nekaj slanog, nego slatkog.
skinula sam si i ja pregnancy + aplikaciju, super je baš, zanimljivi i članci i sličice i sve ostalo, sigurno bude korisno, pogotovo jer gledam kak beba raste i mijenja se iz tjedna u tjedan
novim curama želim dobrodošlicu i urednu i školsku trudnoću!
Cure dobro jutro, bome je kod nas zahladilo, iako sam ljubitelj ljeta, nekako sam i jedva docekala malo jeseni
idete li na one testove za sindrome, Nifty...?
Ja idem kad udjem u 11tt, tj.dok.mi je vec zabiljezila 5.11.za vadjenje krvi..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Tenci isto ko i ti tamanim po siru i kiselini.. ali trudim se minimalno unositi sol..obavezno se silim da bar jednu vocku pojedem.
Nego jeste izvadila sve nalaze krvi? I koje ste sve radile?
Ja kks, urin, guk,jetrene...etc...
Krvnu grupu i tsh..
Nisam još vadila to me čeka idući tjedan i stres mi je jer mi se ne da vucarat po ambulantama 🤷♀️
studentica, mi smo se isto dogovorili za nifty, radila ga budem onaj tjedan poslije sesveta, moram nazvati samo u polikliniku sunce da se naručim, i to budemo uzeli onaj najopširniji paket za 4400kn...
fairies, vadila sam prošli tjedan sve te nalaze, zvala sestru, rekla je da je sve u redu, dok budem išla na pregled sljedeći budem odmah joj rekla da mi isprinta taj nalaz da imam doma. nalaz krvne grupe bude sljedeći tjedan, makar mi je to malo čudno zakaj im treba 7 dana kad je nama profesor biologije u srednjoj školi odredio krvnu grupu u 5 min doslovno, piknuli si prst, on stavio te neke emulgatore i za 5 min znali krvnu grupu...
Tenci i mi cemo taj. Odmah i spol da saznamo
*2021. Stigao 💙👶
Jutro svima! Meni od hrane odgovara sve, makar više naginjem kiselome, osobito salate. I inače obožavam sve salate, ali sada mi osobito odgovaraju. Ide možda koja na double test?
studentica, onda budemo radile u isto vrijeme otprilike, pa budemo zajedno i čekale rezultate mm se jako veseli kaj bude saznao spol tak rano!
Pozdrav cure🤗,
Pratim vas vec neko vrijeme,ali nikako se odluciti da vam se pridruzim🙈...
Mi smo 6+2 ,u sri bila na uzv-u vidio se GM i ŽV,rekao dr.da je trudnoca manja po uzv za par dana i da je rano za plod,ali da se vidi cirkulacija i kaze on to je zivot🙏♥️...na utrogestanu i fragminu sam...
Inace ovo mi je 5.trudnoca(4 sam ih izgubila,zadnju curicu prije 4mj u 14tt)...samo molim Boga da ovaj put bude sve ok🙏🙏🙏♥️♥️♥️...sve pretrage smo odradili i sve uredno...preventivno mi je odobren heparin tako da se bockam...i iscekujem sljed.pregled za 10tak dana....
Bulbi jako mi je zao zbog tvojih gubitaka.. drzim veeelike fige pa ovaj put bude sve u redu. i ja sam na utrogestanima, fragminu, andolima, Novalac kapsulama. Imala sam i 2 biokemijske. Jesi bila u postupku ili je sve prirodna trudnoca?
Tenci samo da bude sve u redu.. mene je jako strah svega toga
*2021. Stigao 💙👶
Sortiraj odgovore
Najstariji