Marinica29, ja sam citala da u trudnoci treba izbjegavati ananas, izaziva neke kontrakcije koje mogu dovest do pobacaja. Necu da te uolasim ali ne skodi da provjeris. 😍
Citala sam bila i ja o tome,i u prosloj trudnoci pitala gin,rekla mi da to ako pojedem bas jako veliku kolicinu
Bole vas ledja dok lezite? Mene kad sam na ledjima onda me znaju kao zaboliti? Donji dio
Bokic svima.. danas sam 7+6.. jesam ja onda u sedmom ili osmom tjednu?
Stize nam Mihael ♡
Bole vas ledja dok lezite? Mene kad sam na ledjima onda me znaju kao zaboliti? Donji dio
Mene cesto bole ledja.. dok lezim, hodam.
Stize nam Mihael ♡
Pozdrav curkee 😊😊..evo ja napokon dosla doma..cijeli dan u motu..ne brinite se vi koje niste imale mucnine ili povracale..ja nisam povracala niti 1 a imala sam mucnine,tj.gadila mi se odredena hrana..😂😂😂..dobrodosle nove trudnicee 🤗🤗🤗
Bokic svima.. danas sam 7+6.. jesam ja onda u sedmom ili osmom tjednu?
Ahahah lavandice to i mene bunii 😂😂😂 ja bi rekla u 7-mom tjednu..bar tako racunam za sebe 😂😂😂🙈🙈🙈
tako i ja.. ali opet vec sam napunila sedam, pa nekak mi ljepse zvuci osam
Stize nam Mihael ♡
Ja imam mucnine, ali niti jednom Hvala Bogu nisam povracala.
Stize nam Mihael ♡
Ja imam mucnine, ali niti jednom Hvala Bogu nisam povracala.
Ahhaha isto ja tako razmisljam 😂😂😂al vec sam napunila 11 😂😂😂 pa tako sam se ja "gurala"iz dana u dan 🙈🙈🙈👏👏👏..ja sam isto imala mucnine,ali bez povracanja jedno 2-3tj.sigurno,ak ne i vise..sada zadnja 2 tjedna ko puska 😂😂😂samo trpam ko u kantu..🙈🙈🙈
Mene danas jako zateze i i leda bole…malo sam se preforsirala setnjama.
Probajte Pregnancy+, ima zanimljive prikaze.:)
Meni je isto Pregnancy+ odlična aplikacija, svaki dan objavljuju dva članka, ima i kalendar u kojem piše kada se radi koji pregled... u svakom slučaju korisna je.
Sortiraj odgovore
Najstariji