Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinica29
    20. Listopad 2018. 21:59

lena.5

Marinica29, ja sam citala da u trudnoci treba izbjegavati ananas, izaziva neke kontrakcije koje mogu dovest do pobacaja. Necu da te uolasim ali ne skodi da provjeris. 😍

Citala sam bila i ja o tome,i u prosloj trudnoci pitala gin,rekla mi da to ako pojedem bas jako veliku kolicinu

• marinica29
    20. Listopad 2018. 22:02

Bole vas ledja dok lezite? Mene kad sam na ledjima onda me znaju kao zaboliti? Donji dio

Lavandica
    20. Listopad 2018. 22:10

Bokic svima.. danas sam 7+6.. jesam ja onda u sedmom ili osmom tjednu?

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    20. Listopad 2018. 22:11

marinica29

Bole vas ledja dok lezite? Mene kad sam na ledjima onda me znaju kao zaboliti? Donji dio

Mene cesto bole ledja.. dok lezim, hodam. 

Stize nam Mihael ♡

mjehuric
    20. Listopad 2018. 22:13

Pozdrav curkee 😊😊..evo ja napokon dosla doma..cijeli dan u motu..ne brinite se vi koje niste imale mucnine ili povracale..ja nisam povracala niti 1 a imala sam mucnine,tj.gadila mi se odredena hrana..😂😂😂..dobrodosle nove trudnicee 🤗🤗🤗

mjehuric
    20. Listopad 2018. 22:14

lavandica

Bokic svima.. danas sam 7+6.. jesam ja onda u sedmom ili osmom tjednu?

Ahahah lavandice to i mene bunii 😂😂😂 ja bi rekla u 7-mom tjednu..bar tako racunam za sebe 😂😂😂🙈🙈🙈

Lavandica
    20. Listopad 2018. 22:19

tako i ja.. ali opet vec sam napunila sedam, pa nekak mi ljepse zvuci osam 

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    20. Listopad 2018. 22:20

Ja imam mucnine, ali niti jednom Hvala Bogu nisam povracala.

Stize nam Mihael ♡

mjehuric
    20. Listopad 2018. 22:46

lavandica

Ja imam mucnine, ali niti jednom Hvala Bogu nisam povracala.

Ahhaha isto ja tako razmisljam 😂😂😂al vec sam napunila 11 😂😂😂 pa tako sam se ja "gurala"iz dana u dan 🙈🙈🙈👏👏👏..ja sam isto imala mucnine,ali bez povracanja jedno 2-3tj.sigurno,ak ne i vise..sada zadnja 2 tjedna ko puska 😂😂😂samo trpam ko u kantu..🙈🙈🙈

Nina187
    20. Listopad 2018. 22:47

rossaa

Mene danas jako zateze i i leda bole…malo sam se preforsirala setnjama.
    Probajte Pregnancy+, ima zanimljive prikaze.:)

Meni je isto Pregnancy+ odlična aplikacija, svaki dan objavljuju dva članka, ima i kalendar u kojem piše kada se radi koji pregled... u svakom slučaju korisna je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.