Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Listopad 2018. 18:15

upravo zato jer sam malo prije napisala kak nisam već par dana povraćala, me sad ulovilo, jedva došla do wc-a -.- sustigla me karma! 

jasmina.heleg
    20. Listopad 2018. 18:57

Joj jedva cekam taj 2.11 da vidim sta ce doktor rec u vezi posla..ja nebih odmah na bolovanje dok mi naravno nepocne smetati..i ja sjednem i nije sad neka strka stalno po 6h radim vikende ne pa mogu nekak za sad me nelovi nikakva mucnina a za dalje vidjet cemo

20. Listopad 2018. 19:59

Meni je muka od podneva do navever, lagana mukica dovoljno da sam gladna i da mi je muka jesti i gutati. Popodne sam isla oprati zube i ispovracala bolonjez od rucka u lavabo koliko mi se naglo dignuo zeludac. Pomazu mi mandarine, jabuke i mineralna da podrignem pa je malo bolje.
    Skuzila sam da mi je od banane jako muka i necu ih vise jesti :D 
    6 + 1 sam :)
    Btw, skinula sam si app na Android Ovia pregnancy, jako je kul i ima svasta :)

Lady8
    20. Listopad 2018. 20:23

Mene danas jako zateze i i leda bole...malo sam se preforsirala setnjama.
    Probajte Pregnancy+, ima zanimljive prikaze.:)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Embarasada
    20. Listopad 2018. 20:30

Ja sam se urekla kad sam prije 3 dana rekla da nemam mučnine  
    Evo već 3 dana mi je želudac u grlu, ali nema povraćanja bar...
    Danas sam popila samo folacin umjesto elevit vitamina i mislim da mi je malo bolje, ali možda mi je bolje jer sam doma i odmaram cijeli dan :) vidjet ćemo kako će se nastavit...

Ribica219
    20. Listopad 2018. 20:57

Ja sam vam se dosla izjadat...
    Znaci 5+6 danas... Muž mi radi na terenu i nakon punih 22 dana trebao je danas doć doma i otkazan mu je let pa dolazi sutra. Živim sama s djetetom od 6 godina. Povracam. Zivcana sam. I jos nam danas u selu pukne neka cijev i ostanemo bez vode cijeli dan, a najizglednije je da ni sutra prijepodne sigurno nece doci voda.
    Pucam po savovima. 
    🙈

20. Listopad 2018. 20:59

jasmina, zajedno onda čekamo ovaj 2.11. 
    ja sam se stvarno isto urekla danas ranije, dva put sam povraćala u pol sata, to je za ove dane prijašnje dok mi je bilo dobro...

20. Listopad 2018. 21:00

ajoj ribica, žao mi je stvarno 
    probaj se ne živcirati previše, znaš da nije dobro za bebicu, teško je bez vode, bila u toj situaciji nedavno i to tri dana, ali čim ti dođe mm sutra, bude lakše 

jasmina.heleg
    20. Listopad 2018. 21:06

Tenci super utiske zajetno cemo prokomentirati 😊

Župčica
    20. Listopad 2018. 21:34

Dobro dosle nove cure... Zelim skolsku trudnocu.. Mi danas landrali cijeli dan.. Trazili smo poklon za krstenje i odjelo muzu.. Osjecam sse ko prebijena kokos... A jos treba svasta obavit za sutra prije nego legnem..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.