upravo zato jer sam malo prije napisala kak nisam već par dana povraćala, me sad ulovilo, jedva došla do wc-a -.- sustigla me karma!
Joj jedva cekam taj 2.11 da vidim sta ce doktor rec u vezi posla..ja nebih odmah na bolovanje dok mi naravno nepocne smetati..i ja sjednem i nije sad neka strka stalno po 6h radim vikende ne pa mogu nekak za sad me nelovi nikakva mucnina a za dalje vidjet cemo
Meni je muka od podneva do navever, lagana mukica dovoljno da sam gladna i da mi je muka jesti i gutati. Popodne sam isla oprati zube i ispovracala bolonjez od rucka u lavabo koliko mi se naglo dignuo zeludac. Pomazu mi mandarine, jabuke i mineralna da podrignem pa je malo bolje.
Skuzila sam da mi je od banane jako muka i necu ih vise jesti :D
6 + 1 sam :)
Btw, skinula sam si app na Android Ovia pregnancy, jako je kul i ima svasta :)
Mene danas jako zateze i i leda bole...malo sam se preforsirala setnjama.
Probajte Pregnancy+, ima zanimljive prikaze.:)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Ja sam se urekla kad sam prije 3 dana rekla da nemam mučnine
Evo već 3 dana mi je želudac u grlu, ali nema povraćanja bar...
Danas sam popila samo folacin umjesto elevit vitamina i mislim da mi je malo bolje, ali možda mi je bolje jer sam doma i odmaram cijeli dan :) vidjet ćemo kako će se nastavit...
Ja sam vam se dosla izjadat...
Znaci 5+6 danas... Muž mi radi na terenu i nakon punih 22 dana trebao je danas doć doma i otkazan mu je let pa dolazi sutra. Živim sama s djetetom od 6 godina. Povracam. Zivcana sam. I jos nam danas u selu pukne neka cijev i ostanemo bez vode cijeli dan, a najizglednije je da ni sutra prijepodne sigurno nece doci voda.
Pucam po savovima.
🙈
jasmina, zajedno onda čekamo ovaj 2.11.
ja sam se stvarno isto urekla danas ranije, dva put sam povraćala u pol sata, to je za ove dane prijašnje dok mi je bilo dobro...
ajoj ribica, žao mi je stvarno
probaj se ne živcirati previše, znaš da nije dobro za bebicu, teško je bez vode, bila u toj situaciji nedavno i to tri dana, ali čim ti dođe mm sutra, bude lakše
Dobro dosle nove cure... Zelim skolsku trudnocu.. Mi danas landrali cijeli dan.. Trazili smo poklon za krstenje i odjelo muzu.. Osjecam sse ko prebijena kokos... A jos treba svasta obavit za sutra prije nego legnem..
Sortiraj odgovore
Najstariji