Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyq
    24. Siječanj 2019. 15:26

Mi smo kupili kolica 3u1 kinderbet.
    Odjeću necu jos jer je sva zimska roba.Al budem posteljinu hig.potrebstine,rucnike,tetra pelene......

Imam laganu temperaturu i sve me boli.Sta se smije ta temperaturu u trudnoći?Lupocet ili?
    Jos izbjegavam odlaske u grad,nadam se da ce na ovom ostat.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Bulbi91
    24. Siječanj 2019. 16:33

Ajde nisam jedina koja jos ne kupuje😅...
    babyq lupocet smijes,temp.obavezno skidaj...i puno caja,meda i limuna...

tratinčica_maslačak
    24. Siječanj 2019. 16:44

Mi jos nismo apsolutno nis kupili. Tek smo poceli gledati kolica. Racunam da imamo jos dosta vremena, jos je vecinom zimska roba a i ne znam hocemo li i sta dobiti od obitelji i prijatelja sto imaju djecu. Tako da cemo zasad kupiti kolica i kadicu, neku komodu za sobu jer planiramo da krevetic zasad bude u nasoj sobi. Krevetic planiramo iskoristiti stari ako cemo moci, muz ce ga ucvrstiti i prebojati, kupit cemo samo madrac. A za higijenske potrepstine i to jos ni ne znam sta mi sve treba.. to cu ostaviti za kraj. 

• Lanchi_Zg
    24. Siječanj 2019. 16:51

U trudnoći je sigurno sve na bazi paracetamola, dakle može lupocet. Tako mi je reklo vise doktora;)

• Lanchi_Zg
    24. Siječanj 2019. 16:53

Mislim da magnezija nema u dnevno preporučenoj količini niti u jednom prenatalu, zato ga često i preporučuju kao dodatak. Ja sam ga uzimala kroz 3 dcl Donat Mg dnevno i bome su grčevi prestali 

lena.5
    24. Siječanj 2019. 17:20

Donat i magnezij direkt su i meni pomogli sa grcevima u nogama a jos vise su pomogli sa kontrakcijama maternice koje je doktorica primjetila oko 16og tjedna. Dobro su mi dosli i za stolicu isto 😂

24. Siječanj 2019. 17:31

mi smo kupili kolica, kinderbet, madrac i posteljinu jednu i to zato jer je to sve skupa bilo na akciji za 3700 kn pa je bila prilika super, inače sigurno ne bi još kupovali. sad planirao za kojih mjesec dana kupiti komodu i to neku koja se bude mogla koristiti i poslije, a higijenske potrepštine budem isto kupovala krajem 2., početkom 3. mj jer znam da mi bude kasnije teže i ne bude mi se dalo hodati. komoda mi je sad primarna da mogu polako prati i slagati robicu. od robice kupila sam jedne hlačice u lidlu za izlazak iz bolnice, pidžamicu i jedan kombinezon, još i ručnik i dekicu, ostalo sve imam od nećaka i ne mislim kupovati ništ više, možda koju bodi-benkicu i to je to...

sissi
    24. Siječanj 2019. 17:34

Ja pijem pronatal elevit koji ima magnezij. I to cak mislim i dosta. Ali nema omege.. ja sam isto jedna od onih trudnica koju sve boli, streca, probada, nema zraka, ukoci se kuk i tako to, ali isto sam oromidlila da je to kod mojeg tijela ocito normalno 😅 
    Ja sam bila kupila one ovulacijske trakice i sve nekako sam si mislila ma necu ih iskoristit sad, nego cu ih iskoristit sljedeci mjesec jer sam onako nekako u sebi i znala, osjecala da sam trudna.. i znala sam i nisam.. ne zn ni kako opisat 😂 
    A od djecjih stvari jos nemamo nista. Sljedeci mjesec cu bit 4ipo mj trudna pa cu lagano pocet, tadad jos imam neki osjecaj da je prerano. A i jos ne znam dal je curka ili deckic 😉

andreaam
    24. Siječanj 2019. 18:17

Ja sam odlucila da ne mislim na to boluckanje i slicne popratne pojave. Danas mi je doktor opce prakse rekao da valjda sto sam sitnije gradjena jos jace osjecam to sirenje od zena koje su drugacije gradje. Savjetovao mi je da pokusam regulirati probavu i pijem sto vise tecnosti jer vrlo lako ta probadanja mogu biti i od crijeva. Inace imam problema sa probavom a u trudnoci jos vise. 

Fairies
    24. Siječanj 2019. 18:25

😩😩😩😩
    Meni danas nije nikako dobrooo 😞😞😞😞
    Imam temp.38 i ne znam jel bi popila lekadol plus c imam..sve zivo me boli... nista nemogu jest..sad sam se natjerala bar nesta..
    Jel sa pijem lekadol il ne?? 😖😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.