Ali pazi, lavandice, ako se vratiš s bolovanja, u prosjek 6-mjesečne place će ti ulaziti naknada s bolovanja koja je često niza od place i to srozava porodiljnu naknadu. Ako si cijelo vrijeme na bolovanju, onda ti u prosjek place ulaze samo place prije bolovanja. Znam da je suludo i nepošteno, ali je sigurno tako, mojoj sestri koja se vratila s bolovanja i kojoj su tri naknade računali je to jako snizilo prosjek i porodiljnu naknadu. Ispada da se više isplati ostati na bolovanju.
😩😩😩😩
Meni danas nije nikako dobrooo 😞😞😞😞
Imam temp.38 i ne znam jel bi popila lekadol plus c imam..sve zivo me boli… nista nemogu jest..sad sam se natjerala bar nesta..
Jel sa pijem lekadol il ne?? 😖😖
Meni su u ljekarni rekli da se moze piti lekadol i lupocet u trudnoci…
Ali mislim da ne lekadol plus c(mislim da je on sumeci i da to ne smije nikako u trudnoci)...
😩😩😩😩
Meni danas nije nikako dobrooo 😞😞😞😞
Imam temp.38 i ne znam jel bi popila lekadol plus c imam..sve zivo me boli… nista nemogu jest..sad sam se natjerala bar nesta..
Jel sa pijem lekadol il ne?? 😖😖
Nezz smijes li lekadol…znam da je meni ginic rekao da smijem lupocet u trudnoci…a svakako skidaj temp…
Lekadol je paracetamol. Popila sam ga. Vidjet cu dalje.
Mi smo kupili kolica 3u1 kinderbet.
Odjeću necu jos jer je sva zimska roba.Al budem posteljinu hig.potrebstine,rucnike,tetra pelene……
Imam laganu temperaturu i sve me boli.Sta se smije ta temperaturu u trudnoći?Lupocet ili?
Jos izbjegavam odlaske u grad,nadam se da ce na ovom ostat.
Smiješ sve šta je paracetamol, meni su dali šumeci lekadol u ljekarni koji sadrži i c vitamin. Skidala sam kad bi temp došla do 37.5. Prošlo mi je za 2 dana, i manje. Nadam se da će i tebi brzo proc.
Pazi da ne dehidriraš!
Sad vidim da pišeš da se ne smije šumeći... meni su u ljekarni baš dali taj u prahu koji se pomiješa s vodom :/
Cure koje ste ste kupile sve te stvari za bebače, ako vam se da pišite i što ste točno kupile i gdje i zašto i kako :) meni bi puno olakšali, ne znam gdje da počnem, zasad samo razgledavam sve to na netu pomalo...
Čula sam da su krevetici skroz dobri u ikei. Vjerujem da se tamo mogu naći i komode i podloge za presvlačenje a vjerojatno i posteljina...
Meni je ginekolog rekao da mu javim ako me bilo sta boli jer kao ne bi trebalo bas da boli. Eh sad meni to nema smisla jer samo kad zamislim sta se sve dogadja sa tijelom u ovom periodu normalno je da malo boli. Mislim da je on samo previse obazriv pa je to rekao jer je inace takav. Na pocetku mi propisao duphaston jer ga bilo strah da mi jajnici ne bi neki problem napravili .Muz me zeza da je zaljubljen u mene dok me toliko pazi 😂😂😂😂
Embarasada, ja ti mogu reci sto se robice tice, kupila sam svugdje po nesto, h&m, c&a, lupilu i slicno, ako se sa necim zeznem necu se zeznuti skroz, na to sam isla. Drveni obicni krevetic na koji cu staviti podlogu za presvlacenje ako vec ne kupim komodu. Za posteljine nisam sigurna kako da radim u pocetku, mozda samo kupim gumirane plahte jer bebicu ne planiram pokrivati.
Meni je ginekolog rekao da mu javim ako me bilo sta boli jer kao ne bi trebalo bas da boli. Eh sad meni to nema smisla jer samo kad zamislim sta se sve dogadja sa tijelom u ovom periodu normalno je da malo boli. Mislim da je on samo previse obazriv pa je to rekao jer je inace takav. Na pocetku mi propisao duphaston jer ga bilo strah da mi jajnici ne bi neki problem napravili .Muz me zeza da je zaljubljen u mene dok me toliko pazi 😂😂😂😂
Ma previše je obazriv, iako ne definiramo svi bol isto. Da ti budem iskrena, mene zaista i nije nikad ništa bolilo u trudnoćama, osim te kao blage neugode od fizičkog napora i težine trbuha. I menstrualne boli na samom početku sto ni ne računam. Al znam da nismo sve iste. Treba nekad očito i intuiciju slušati :) meni npr nikad njje palo na pamet da idem doktoru kad bi se beba manje micala kroz dan, iako je bilo vise takvih dana, a moja poznanica je otrčala na hitnu jer se kao manje micao i ispalo da je dobro napravila. Ja sam se oslonila na to da moj od početka nije bio previše aktivan i da to varira, a njen je valjda bio jako aktivan i to ju je alarmiralo. Pa je i to bitno, kako ti je inače stanje
Slazem se. Ja jos uvijek ne osjecam bebu jer je prerano pa onda zivim od pregleda do pregleda 🙈. Kad se malo uplasim ili me zigne nesto ja samo legnem i odmah mi bude lakse. Nekako mislim ako nesto lose mora da se dogodi ja to ne nogu sprijeciti. Bitno mi je da nema neke bas boli i krvi jer vjerujem da je to glavni pokazatelj da nesto mozda nije ok
Sortiraj odgovore
Najstariji