Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    07. Siječanj 2019. 23:01

mjehuric

Mi smo uzeli Eurocart Durango sport kolica,meni predivna,sa cijelom ramom..posto zivimo u centru gradica,auto cemo rijeđe koristiti osim ako odemo negdje,predivni su mi njihovi ogromni kotaci s amortizerima,i visoka su..🤗🤗 curke,hocete li vi sta kupovati manje br.odjece za bebe,cca 50br.ja sam za sada kupila br.56=5 komada bodija,i 62=5 kom..i 2 hlacice br.56..pa me zanima dal treba i manje br.uzimati?..

Ako imas susilicu, br 56 ce ti se stisnuti tak da to uzmes u obzir. Ako rodis bebu dugu 50-51cm, ne mozes ju vise obuci u 50, uvijek moras racunati cca 3cm vecu robicu, znaci prvi sljedeci broj je 56. Tak da ja osobno ne bih uzimala br 50.

• Semyzg31
    07. Siječanj 2019. 23:20

Joj ja ne znam kak vi prije pregleda al ja sam vec drugu noc nervozna ne mogu spavati, sutra ujutro imam pregled i anomaly scan, em sam u strahu em uzbuđena 😊Mjehuric sutra bi trebala znat jel test sa sodom bio tocan oce biti dečko ili cura 🤣🤣. 😘Ti si kolica vec nabavila i neke stvari ja cu polako krenuti od ovog mjeseca mi imamo kinderbet jedino🤣

• Lanchi_Zg
    07. Siječanj 2019. 23:59

Semy, ja sam malo i previše Uzbuđena prije pregleda tako da mi je tlak u prvoj trudnoći prije pregleda znao biti visi, a nakon puno niži, a doma stalno jako nizak, također i na porodu niski kad nisam znala za sebe hehe. Nije to lako, meni pogotovo dok se beba ne miče a ides na UZV pa strepiš. Sutra mi je drugi UZV, vidjet cu jel sam normalnija u drugoj trudnoći, na prvom pregledu u ovoj trudnoći sam imala normalan tlak, valjda sam se ipak malo smirila sad kad drugi put to prolazim...

• Semyzg31
    08. Siječanj 2019. 00:13

Lanchi_Zg

Semy, ja sam malo i previše Uzbuđena prije pregleda tako da mi je tlak u prvoj trudnoći prije pregleda znao biti visi, a nakon puno niži, a doma stalno jako nizak, također i na porodu niski kad nisam znala za sebe hehe. Nije to lako, meni pogotovo dok se beba ne miče a ides na UZV pa strepiš. Sutra mi je drugi UZV, vidjet cu jel sam normalnija u drugoj trudnoći, na prvom pregledu u ovoj trudnoći sam imala normalan tlak, valjda sam se ipak malo smirila sad kad drugi put to prolazim…

Joj meni se zna srozat da ne mogu hodat, ja sam sva vam sebe jer imam spontani jedan prije god ipo pa stalno osluskujem i sebe i tijelo, sad mi je malo lakse od kad osjetim bebu al bas sam koma po ponasanju par dana prije pregleda svi nastradaju oko mene a ne mogu si pomoc jos kad mi pocnu pametovat nemoj razmisljat e tek onda popi... 

Fairies
    08. Siječanj 2019. 07:05

I ja danas imam pregled... nervoza na maxsimumu..jos je danas zamjena jer je mora doktorica na go... 

lena.5
    08. Siječanj 2019. 08:02

Cure, bas ste aktivne i svega lijepog pisite. 
    Sto se tice dnevnih ulozaka, iz sbog iskustva moram reci da pogorsavaju situaciju dolje, i sama imam obilan iscjedak i vise ne znam kako da to rijesim.
    I ja volim velika kolica sa velikim kotacima, i u nekim finim bojama, neko je kupio free on trio, zaista su divna.
    Curke,sretno vam na pregledima ovaj tjedan, to sto ste uzrujane je normalno, i ja pred svaki pregled budem van sebe. 

• Semyzg31
    08. Siječanj 2019. 08:21

Fairies

I ja danas imam pregled… nervoza na maxsimumu..jos je danas zamjena jer je mora doktorica na go…

Sretno nam😘🤗javi sta su rekli a to sa zamjenama mi je koma meni na prošlom pregledu bio drugi doktor, iskreno se nadam da će danas bit moj 🙄

08. Siječanj 2019. 08:48

Bome nas ima danas za pregled 😉 i ja sam danas na pregledu tocnije za svega par sati i uzbudena i nervozna, znam sve sta ce bit al opet pozitivna tremica hehe :😀😀
    Lena bome nam se grupa rasirila i svaki dan smo sve aktivnije 😊😊

tratinčica_maslačak
    08. Siječanj 2019. 08:59

Curke sretno na pregledima danas :)

• babyq
    08. Siječanj 2019. 09:00

Javite kako je prosao pregled 

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.