Tako sam i ja dobivala na racun minimalac a ostatak na ruke, hzzo isplacuje minimalac ovo na fuke zaboravi🙄i bas sam u klovicevoj pitala da li i mi s minimalcem ulazimo u ovo povecanje na 3000kn i zenska mi je rekla ne, nama se gleda ono sto smo donijeli na platnim listama, ispravite me ako grijesim ali to mi nije u redu ako smo na komlikacijama i ako je receno da svima minimalac raste onda bi trebo i nama
Cure, iz iskustva znam da su kolica uživo i na slici nebo i zemlja. Obavezno sve pregledati dobro u dućanu. Također, savjetujem da uzmete u obzir i svoju situaciju-imate li lift, koliki vam je gepek, hoćete li stalno morati u auto pa kolica ili većinom u šetnje po kvartu. Nama su se velika i masivna kolica pokazala puno boljima nego lagana maclaren jer ja imam lift, ulaz za kolica u haustoru, veći dio porodiljnog sam hodala po kvartu jer nam je jako lijepo tamo, pa su mi maclaren doslovno bila drndava s onim malim kotačima, zimi je u njima prehladno a ja sam u ZG. Eto, nadam se da me shvaćate, treba dobro razmisliti sto vam je bitno. Sad npr ne bi uopće uzimala kišobran kolica kad sve uzmem u obzir, 3 u 1 ispunjavaju sve funkcije s razlogom. A svi se u kunu u kišobran. Eto sto ljudi sto čudi. A ja kad sam malca od 16 mjeseci sada po zimi vratila u 3 u 1 odahnula sam. Em smo brzi i čvršći u setnji, em nam je toplije jer se vreće mogu tako staviti da te fkt grije.
Cure, iz iskustva znam da su kolica uživo i na slici nebo i zemlja. Obavezno sve pregledati dobro u dućanu. Također, savjetujem da uzmete u obzir i svoju situaciju-imate li lift, koliki vam je gepek, hoćete li stalno morati u auto pa kolica ili većinom u šetnje po kvartu. Nama su se velika i masivna kolica pokazala puno boljima nego lagana maclaren jer ja imam lift, ulaz za kolica u haustoru, veći dio porodiljnog sam hodala po kvartu jer nam je jako lijepo tamo, pa su mi maclaren doslovno bila drndava s onim malim kotačima, zimi je u njima prehladno a ja sam u ZG. Eto, nadam se da me shvaćate, treba dobro razmisliti sto vam je bitno. Sad npr ne bi uopće uzimala kišobran kolica kad sve uzmem u obzir, 3 u 1 ispunjavaju sve funkcije s razlogom. A svi se u kunu u kišobran. Eto sto ljudi sto čudi. A ja kad sam malca od 16 mjeseci sada po zimi vratila u 3 u 1 odahnula sam. Em smo brzi i čvršći u setnji, em nam je toplije jer se vreće mogu tako staviti da te fkt grije.
Zato i pitam i meni se cini da bi mi veci kotaci bili bolji... U zg smo blizu nasipa, imam lif i vjerovatno cu vise setat okolo jer termin je kraj 5pocetak 6 zato su mi se ova bebitto i ucinila dobra a frendica isto ima s vecim kotacima i nebi ih mjenjala za nista isto nije htjela kišobran
Ako je tako, a onda je slično meni (mi smo visjeli po Bundeku hehe), onda preporucam bas bebetto. Moja frendica s kojom sam puno hodala okolo je imala bas ta, meni su ista kao i moja peg perego kvalitetom a dosta su jeftinija. Eto po njoj znam da su siguran izbor.
A ako bih i uzela neka kišobran, uzela bih neka jeftina, ne maclaren.
Što se tiče kolica pročitala sam valjda 50 strana na temi Koja kolica kupiti i osjećam se još zbunjenije nego prije 😂😂
Da mi bar netko samo kaže koja da kupim i ja odem u ducan i to je to 😆
Mislim da će biti najbolje proći ducane i vidjeti kako mi leže jer ovako mi je sve dosta apstraktno.
Koliko sam skuzila da cure masovno hvale maclaren jer su lagana ali to je 2u1 pa se auto sjedalica kupuje zasebno pa to ispadne nešto vise od 4 tisuća kuna.
Ako znate koju dobru stranicu gdje se mogu vidjeti usporedbe kolica ili upisati u filtere neke karakteristike pa na taj način pretraživati, pošaljite pliz :)
Pogledaj gb vaya u baby centru, sad je bila akcija...sestricna moja ubola na 30 posto. Gb je sestrinska firma od cybex, oboje su njemci, i meni su osobno bolja od mclaren. I na njih ide i pripadajuca kosara i jaje moze ili gb ili cybex, cybex aton M je jaje najvece na trzistu (ide do 87cm bebe, a sva ostala vecinom do 75cm/13kg). Set svo troje, kisobran kolica, kosara s adapterima i jaje, dode oko 3000.
Ja sutra cekam pregled i onda polako u ophodnju po ducanima, ma ja ih nisam vidjela u zivo vec na slikama i bas su mi predivna al opet kazem trebam otic prosvrljat sto kaze Embarasada najbolje otic i vidjet sta i kako nam ide na ruku. Sto se tice ogradica za kinderbet i posteljine ja sam poplon personalizirani prosle godine kupila na fb stranici sovica cura predivne stvari radi i nije skupo jastuk i poplon sam platila s imenom 280kn i jos slincek u kompletu dobili na poklon a vidim da ima i ogradice vjdrujem da je povoljnija od dade i rocca.
Ajme hvalaaaa, bas cu skicnuti posteljinee i ogradicee😘
Bebetto su lijepa i kompaktna, cvrsta, ali moram reci da smo mi vrlo brzo imali problema s kotacima pa smo morali reklamirati. Jedini minus je sto su jako teska pa ako ih moras nositi, to je koma. Ja sam imala samo 10 stepenica i vec mi je postalo tesko, a inace teglim dosta tereta stalno. I to sto zauzimaju cijeli gepek...kad ides na more mozes se pozdraviti s gepekom i obavezno voziti thule ili prikolicu. Mi smo cesto u autu na relaciji za more ili za baki na selo panam to igra veliku ulogu. Moja cybex kisobran su meni osobno bolja od mclaren, imaju bolje karakteristike, ali istina da su drndavija, ali neusporedivo laksa i jednostavnija za prijevoz. I kad namontiram vrecu na njih, stvarno su iznimno topla, nema razlike u odnosu na velika kolica u tom dijelu. Ali slazem se da ce zimi biti teze manevrirati sa kisobran kolicima nego s velikim kotacima. Sve ima svoj plus i minus.
Mi smo uzeli Eurocart Durango sport kolica,meni predivna,sa cijelom ramom..posto zivimo u centru gradica,auto cemo rijeđe koristiti osim ako odemo negdje,predivni su mi njihovi ogromni kotaci s amortizerima,i visoka su..🤗🤗 curke,hocete li vi sta kupovati manje br.odjece za bebe,cca 50br.ja sam za sada kupila br.56=5 komada bodija,i 62=5 kom..i 2 hlacice br.56..pa me zanima dal treba i manje br.uzimati?..
Ja sutra cekam pregled i onda polako u ophodnju po ducanima, ma ja ih nisam vidjela u zivo vec na slikama i bas su mi predivna al opet kazem trebam otic prosvrljat sto kaze Embarasada najbolje otic i vidjet sta i kako nam ide na ruku. Sto se tice ogradica za kinderbet i posteljine ja sam poplon personalizirani prosle godine kupila na fb stranici sovica cura predivne stvari radi i nije skupo jastuk i poplon sam platila s imenom 280kn i jos slincek u kompletu dobili na poklon a vidim da ima i ogradice vjdrujem da je povoljnija od dade i rocca.
Ajme hvalaaaa, bas cu skicnuti posteljinee i ogradicee😘
Jedino kaj vam posteljine do godinu dana djetera ne trebaju, osim plahte, vec sam pisala o tom. Prvo sta ce vam patronazna reci je da sve maknete iz kinderbeta, samo madrac i plahta, i ok zastitna ograda. Steta onda trosit novce sada...
Sortiraj odgovore
Najstariji