Lanchi zg isti problem i kod mene. Iskocio u 8.tjednu i zasad je isti ali ako se jos uz to najedem pa napuhnem,uzas. A dobila sam jedva pola kile,ne kužim...
U prvoj mi se vidio tamo sa 17,18tj...
Hvala to Kika25, vjerojatno će me onda poslat na taj. Ja taman u 30oj 😅 u svakom slučaju, pitat ću ga i sama slijedeći put
Samo neka bude sve ok bilo carski ili normalno, slazem se tako je i meni isto u petrovoj na probiru reko za deckica pa za 2 tj kad cu ic nadam se da ce mi reci,( posto 8.1 sam kod ginek pa ce dat sigurno uputinicu) vasi bebaci su veliki, meni mali ima 8 mj pa ce to bit prava zabava kad dode i bebica doma :)
Ajme meni svaka ti cast 😎😎😎
Bit ce ti stvarno veselo ali bit ćeš heroj 🤣🤣
Oce oce al ipak mi smo zene majke kraljice nama nista nije tesko 💪💪
Hvala to Kika25, vjerojatno će me onda poslat na taj. Ja taman u 30oj 😅 u svakom slučaju, pitat ću ga i sama slijedeći put
Mislim neke cure dobe uputnicu i ne odu, tako da ako hoces ti tu pretragu sama obavit pitaj, ako ne suti i vidi sta ce ti rec ginek. :)
Pozz svimaaa 🤗🤗🤗evo samo da vam mahnemo,malo smo u zurbii zadnjih dana ,i budemo jos jer imamo vjencanje😘😘budite dobroooo😘😘
Babyq, molim te postavi fotku tih kolica. Ja sam se bila odlucila za graco evo, ali sam vidjela ta free on i bas se zaljubila u njih.
Ja sam isto počela lagano istraživati o kolicima, čitala sam temu tu na forumu i svi jako hvale Graco evo ali to su komentari od prije par godina i na webovima od baby dućana svuda su nedostupna tj nema na zalihi tako da ne znam jesu ta kolica jos aktualna…
Embarasada, i ako su dostupna bude u nekoj groznoj boji, ili ducan trazi da kupujes sve dijelove posebno, a i graco cesto mijenja nesto na tom modelu, sad su evo xt isto aktuelna, bas mi se sve teze odluciti.
lena,da i meni je rekao da pijem magnezij direkt a ja ga vec pijem, pa je zbog toga rekao miiiir
i stvarno hocu, ona stiskanja ne vjerujem da su bebi divna i krasna
Aaa hocu i ja da biram kolica,a imam ih dvoje i nema sanse da sad kazem hajmo nova kolica 😥
Pozz svima, nova sam ovdje. Prva trudnica 11+2. Idući tjedan idem na kombinirani na nagovor svog ginekologa mada imam 28g. Niti jedna cura/žena koju znam nije to htjela raditi i sad su me samo isprepadale da se mislim da odustanem.. kakva su vaša iskustva?
Pozz svima, nova sam ovdje. Prva trudnica 11+2. Idući tjedan idem na kombinirani na nagovor svog ginekologa mada imam 28g. Niti jedna cura/žena koju znam nije to htjela raditi i sad su me samo isprepadale da se mislim da odustanem.. kakva su vaša iskustva?
Dobrodosla🤗,
Ja sam odbila prvenstvemo jer to pokazuje samo statistike nista drugo...ginic me samo pitao bi li ikad pobacila da se pokaze da nesto nije ok,s obzirom da je moj odg.bio ne,rekao je da nema smisla radit ga....Od kolegice susjedi je ispala velika vjerojatnost da beba ima down....Zena cijelu trudnocu bila u strahu na kraju rodila hvala Bogu zivu i zdravu bebu bez ikakvog sindroma...toliko o kombiniranom probiru...
Ako netko zeli raditi dodatne pretrage onda mi je smislenije da radi nitfy koji je bar koliko toliko pouzdan....
Moj savjet ti je da poslusas iskljucivo sebe,nemoj da te itko nagovara...
Pozdrav, evo mene, gin mi opet dao tablete za ocuvanje trudnoce i cula sam otkucaje srca po prvi put😍❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji