sissi, može se napraviti do 13+6 kombinirani, a poslije tog se radi triple test ako se ne varam.
Kika25 nikad to neću zaboraviti, frajer je listao lidlov katalog i komentirao puricu na akciji sa sestrom i mene roštiljao paralelno
Aaa stvarnoo?? Samnom bio okej, na pocetku sa sestrom poslje samo samnom, al cim je poceo uzv radit veli deckic i dalje prico mi rukica glavica nogica sve super sve dobro
Ma ne, bio je ok i samnom, ali ono, nonšalantan, presmiješno nešto.
Čitala sam da ste spominjale hemeroide, ja sam ih dobila par tjedana prije prvog poroda, pa su mi i na samom porodu iskočili, rješila sam ih s kantarionovim uljem (ulje gospine trave). I ožiljak od operacije maternice iza poroda isto time, sama ginekologica mi preporučila.
Curke, koliko sam ja uspjela pročitati da se kombinirani probir plaća? 300 kn? Je li mi ginekolog mora reći za taj test ili može i prešutiti. Jer moj ginić nije ništa spominjao, a sad sam u 13.tt, sljedeći tjedan sam u 14.tt kad sam i narčena na pregled. A koliko vidim on se radi do 13.tt.. 🤔
U Petrovoj se ne plaća, to znam sigurno. Sad u 2. trudnoći i je moja ginica napravila uzv, a krv sam išla vaditi u Vinogradsku, i isto se ništa ne plaća. Kombinirani ti se radi idealno između 11-13tt, a iza 14/15tt do 16tt se radi double ili triple test, ali njihovi rezultati su manje točni tj.vjerojatnosti nisu toliko precizne.
Mora malo bacit pogled u novine ipak cijeli dan gleda monitor i nas trudnice 🤣🤣
Meni je za ranu poslje poroda jako pomoglo oktaniseptic i tysur prasak i svaki wc pranje spricanje i susenje, u roku 5 dana svi konci pali a bila sam popucala rezali me znaci sivana uzduz i poprijeko
Bok curke! Evo jos jedne nove mame.. po drugi put. Imam curicu od 4,5 god.. sad sam trudna 9+5 .
Termin je 3.08.ali zbog prirode bolesti..idem 2 tjedna ranije na carski. Pozdrav svim mamama..a vidim da ih ima par u mojim tjednima.. pa cemo se pratit.. Sad sam trenutno u Petrovoj do ponedjeljka.. na pretragama ..
Nove trudnice dobro došle.
Danas sam u Bubamari kupila kolica 3 u 1.Free on trio vivere.Jako lagane sportski dio može se na obadvije strane okrenuti .Visina rucki odlične. Ja prezadovoljna.I kupila par bodica.😍
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Babyq, molim te postavi fotku tih kolica. Ja sam se bila odlucila za graco evo, ali sam vidjela ta free on i bas se zaljubila u njih.
Hej, imam pitanje ..
Sutra idem dva dana na kratki put u wellnes centar, citam da u trudnoci nije preporucljivo kupanje u bazenu ali to je tek otvoreni hotel i nije nesto velik pa mislim da nema nekih opasnosti za infekciju.. na internetu citam i misljenja su podjeljena , sto vi mislite? :)
Pozdrav
vidi sta nas ima novih, super, sretno i do kraja :)
Za svrab,i ja sam se mazala ali mi nije pomagalo, to je prerastalo u cesanje sa oziljcima
kupila Aderma emoliente kremu, i preporodila se,i sad nekad zna da me ruka ili nesto zasvrbi i odmah ja mazem i prodje.
Meni je doktor jucer rekao umiri se malo, na uz mi naisao na kontrakcije, i bas je ruzno vidjeti na uz to :/
Zaprijetio, ne umirim li se na bolovanje cu 😂
rrkoh polahko cu sad, a zadnjih dana jesam puno aktivna bila i hodala i eto odrazi se, ali sad kad osjetim neko stezanje cu da odmorim...
Sortiraj odgovore
Najstariji