Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    04. Siječanj 2019. 14:56

sissi, može se napraviti do 13+6 kombinirani, a poslije tog se radi triple test ako se ne varam.

Kika25 nikad to neću zaboraviti, frajer je listao lidlov katalog i komentirao puricu na akciji sa sestrom i mene roštiljao paralelno 

04. Siječanj 2019. 15:05

Aaa stvarnoo?? Samnom bio okej, na pocetku sa sestrom poslje samo samnom, al cim je poceo uzv radit veli deckic i dalje prico mi rukica glavica nogica sve super sve dobro

Lavica27
    04. Siječanj 2019. 15:19

Ma ne, bio je ok i samnom, ali ono, nonšalantan, presmiješno nešto.

Čitala sam da ste spominjale hemeroide, ja sam ih dobila par tjedana prije prvog poroda, pa su mi i na samom porodu iskočili, rješila sam ih s kantarionovim uljem (ulje gospine trave). I ožiljak od operacije maternice iza poroda isto time, sama ginekologica mi preporučila.

Ofnica
    04. Siječanj 2019. 15:55

sissi

Curke, koliko sam ja uspjela pročitati da se kombinirani probir plaća? 300 kn? Je li mi ginekolog mora reći za taj test ili može i prešutiti. Jer moj ginić nije ništa spominjao, a sad sam u 13.tt, sljedeći tjedan sam u 14.tt kad sam i narčena na pregled. A koliko vidim on se radi do 13.tt.. 🤔

U Petrovoj se ne plaća, to znam sigurno. Sad u 2. trudnoći i je moja ginica napravila uzv, a krv sam išla vaditi u Vinogradsku, i isto se ništa ne plaća. Kombinirani ti se radi idealno između 11-13tt, a iza 14/15tt do 16tt se radi double ili triple test, ali njihovi rezultati su manje točni tj.vjerojatnosti nisu toliko precizne.

04. Siječanj 2019. 15:55

Mora malo bacit pogled u novine ipak cijeli dan gleda monitor i nas trudnice 🤣🤣 
    Meni je za ranu poslje poroda jako pomoglo oktaniseptic i tysur prasak i svaki wc pranje spricanje i susenje, u roku 5 dana svi konci pali a bila sam popucala rezali me znaci sivana uzduz i poprijeko

Ancica82
    04. Siječanj 2019. 16:38

Bok curke! Evo jos jedne nove mame.. po drugi put. Imam curicu od 4,5 god.. sad sam trudna 9+5 . 
    Termin je 3.08.ali zbog prirode bolesti..idem 2 tjedna ranije na carski. Pozdrav svim mamama..a vidim da ih ima par u mojim tjednima.. pa cemo se pratit.. Sad sam trenutno u Petrovoj do ponedjeljka.. na pretragama .. 

• babyq
    04. Siječanj 2019. 17:35

Nove trudnice dobro došle. 
    Danas sam u Bubamari kupila kolica 3 u 1.Free on trio vivere.Jako lagane sportski dio može se na obadvije strane okrenuti .Visina rucki odlične. Ja prezadovoljna.I kupila par bodica.😍

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

lena.5
    04. Siječanj 2019. 17:48

Babyq, molim te postavi fotku tih kolica. Ja sam se bila odlucila za graco evo, ali sam vidjela ta free on i bas se zaljubila u njih.

• victoria
    04. Siječanj 2019. 17:53

Hej, imam pitanje ..
    Sutra idem dva dana na kratki put u wellnes centar, citam da u trudnoci nije preporucljivo kupanje u bazenu ali to je tek otvoreni hotel i nije nesto velik pa mislim da nema nekih opasnosti za infekciju.. na internetu citam i misljenja su podjeljena , sto vi mislite? :)

• coolkiki
    04. Siječanj 2019. 18:09

Pozdrav
    vidi sta nas ima novih, super, sretno i do kraja :)
    Za svrab,i ja sam se mazala ali mi nije pomagalo, to je prerastalo u cesanje sa oziljcima
    kupila Aderma emoliente  kremu, i preporodila se,i sad nekad zna da me ruka ili nesto zasvrbi i odmah ja mazem i prodje.  
    Meni je doktor jucer rekao umiri se malo, na uz mi naisao na kontrakcije, i bas je ruzno vidjeti na uz to :/
    Zaprijetio, ne umirim li se na bolovanje cu 😂
    rrkoh polahko cu sad, a zadnjih dana jesam puno aktivna bila i hodala i eto odrazi se, ali sad kad osjetim neko stezanje cu da odmorim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.