Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    04. Siječanj 2019. 18:09

Pozdrav svima, evo mene opet, vidim da nas je sve vise novih trudnica. Meni je termin 17.8., možemo se pratiti. Mučnine i dalje imam, ali vise ne povraćam barem. Međutim, trbuščić mi je već iskočio 😂😂 znam da je ipak druga trudnoća, ali tek sutra će biti samo 8 tjedana;)) na poslu još nitko ne zna, a činilo mi se da su ljudi gledali bas u trbuh danas. Morat ću ubrzati razgovor sa šefom očito iako ne želim tj nisam planirala prvih 12 tjedana. Bas me ovo zateklo 

Lavica27
    04. Siječanj 2019. 18:15

Kika25

Mora malo bacit pogled u novine ipak cijeli dan gleda monitor i nas trudnice 🤣🤣
    Meni je za ranu poslje poroda jako pomoglo oktaniseptic i tysur prasak i svaki wc pranje spricanje i susenje, u roku 5 dana svi konci pali a bila sam popucala rezali me znaci sivana uzduz i poprijeko

Aha,ja to dolje nisam nicime trenirala, nego sam ranu od operacije nakon šta se zatvorila mazala kantarionom.

Ancica82

Bok curke! Evo jos jedne nove mame.. po drugi put. Imam curicu od 4,5 god.. sad sam trudna 9+5 .
    Termin je 3.08.ali zbog prirode bolesti..idem 2 tjedna ranije na carski. Pozdrav svim mamama..a vidim da ih ima par u mojim tjednima.. pa cemo se pratit.. Sad sam trenutno u Petrovoj do ponedjeljka.. na pretragama ..

victoria

Hej, imam pitanje ..
    Sutra idem dva dana na kratki put u wellnes centar, citam da u trudnoci nije preporucljivo kupanje u bazenu ali to je tek otvoreni hotel i nije nesto velik pa mislim da nema nekih opasnosti za infekciju.. na internetu citam i misljenja su podjeljena , sto vi mislite? :)

Iskreno, ja na tvom mjestu ne bi. Dovoljno je da se jedna osoba kupa s nekom infekcijom pa je ti pokupiš, preživjeti ćeš bez kupanja, A da pokupiš nešto ti sad ne treba. Možda sam ja preoprezna, ali bit će vremena za wellnese...

lena.5
    04. Siječanj 2019. 18:19

coolkiki

Pozdrav
    vidi sta nas ima novih, super, sretno i do kraja :)
    Za svrab,i ja sam se mazala ali mi nije pomagalo, to je prerastalo u cesanje sa oziljcima
    kupila Aderma emoliente kremu, i preporodila se,i sad nekad zna da me ruka ili nesto zasvrbi i odmah ja mazem i prodje.
    Meni je doktor jucer rekao umiri se malo, na uz mi naisao na kontrakcije, i bas je ruzno vidjeti na uz to :/
    Zaprijetio, ne umirim li se na bolovanje cu 😂
    rrkoh polahko cu sad, a zadnjih dana jesam puno aktivna bila i hodala i eto odrazi se, ali sad kad osjetim neko stezanje cu da odmorim…

Coolkiki i meni je prije nekih mjesec doktorica nasla kontrakcije i kao sto kazes bas je ruzno vidjeti,stiscu bebu. Meni je preporucila magnezij direkt, ja sam uz to uzimala i po dvije case donata dnevno. Prije tjedan bila na pregledu, kaze doktorica ni traga vise kontrakcijama.

lena.5
    04. Siječanj 2019. 18:22

victoria

Hej, imam pitanje ..
    Sutra idem dva dana na kratki put u wellnes centar, citam da u trudnoci nije preporucljivo kupanje u bazenu ali to je tek otvoreni hotel i nije nesto velik pa mislim da nema nekih opasnosti za infekciju.. na internetu citam i misljenja su podjeljena , sto vi mislite? :)

Victoria i ja sam bas bila zaintreseovana za plivanje, ali od pocetka su me pratils urinarne infekcije i nahlade pa sam odustala. Mozda bolje da preskocis, jednom kada ti se navali neka bakterija moras se boriti do samog poroda s njom.

• Embarasada
    04. Siječanj 2019. 18:22

Kika25

Samo neka bude sve ok bilo carski ili normalno, slazem se tako je i meni isto u petrovoj na probiru reko za deckica pa za 2 tj kad cu ic nadam se da ce mi reci,( posto 8.1 sam kod ginek pa ce dat sigurno uputinicu) vasi bebaci su veliki, meni mali ima 8 mj pa ce to bit prava zabava kad dode i bebica doma :)

Ajme meni svaka ti cast 😎😎😎
    Bit ce ti stvarno veselo ali bit ćeš heroj 🤣🤣

• Embarasada
    04. Siječanj 2019. 18:35

Lanchi_Zg

Pozdrav svima, evo mene opet, vidim da nas je sve vise novih trudnica. Meni je termin 17.8., možemo se pratiti. Mučnine i dalje imam, ali vise ne povraćam barem. Međutim, trbuščić mi je već iskočio 😂😂 znam da je ipak druga trudnoća, ali tek sutra će biti samo 8 tjedana;)) na poslu još nitko ne zna, a činilo mi se da su ljudi gledali bas u trbuh danas. Morat ću ubrzati razgovor sa šefom očito iako ne želim tj nisam planirala prvih 12 tjedana. Bas me ovo zateklo

Ja sam skoro 17 tjedana i jos kamufliram na poslu odjecom bez problema, onaj tko ne zna ne može skuziti. 
    Rekla sam šefici dosta rano i zna jos par ljudi ali većina ne zna i ne žuri mi se govoriti...

• babyq
    04. Siječanj 2019. 18:40

lena.5

Babyq, molim te postavi fotku tih kolica. Ja sam se bila odlucila za graco evo, ali sam vidjela ta free on i bas se zaljubila u njih.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Ancica82
    04. Siječanj 2019. 18:41

LAVICA dijabeticar sam..pa jednom mjesecno moram lezati tu..da prate secere.. 
    LANCHI ZG.. i meni se trbuh vidi.. isto druga trudnoca

• babyq
    04. Siječanj 2019. 18:46

Ne mogu očitati sliku.Ukucaj Free on trio vivere

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• Embarasada
    04. Siječanj 2019. 18:48

babyq

lena.5

Babyq, molim te postavi fotku tih kolica. Ja sam se bila odlucila za graco evo, ali sam vidjela ta free on i bas se zaljubila u njih.

Ja sam isto počela lagano istraživati o kolicima, čitala sam temu tu na forumu i svi jako hvale Graco evo ali to su komentari od prije par godina i na webovima od baby dućana svuda su nedostupna tj nema na zalihi tako da ne znam jesu ta kolica jos aktualna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.